Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Мнениеот Madridist » 27 юли 2011 15:08

Алекс, много хубаво интервю. Човекът го е обяснил :

За Кристиано Роналдо дадоха 93 милиона да го купят и само първата година продадоха негови фланелки за 100 милиона. Заплатата му е 12 милиона евро, но той носи 30 милиона от реклама, от които половината отиват в Реал. Фактически той дава на Реал 15 милиона и получава заплата 12

На Барселона дълговете са около 400 милиона, но никой не се тревожи. Те например имат много магазини навсякъде по света. Наскоро откриха магазин в "Хародс" в Лондон и там продават по 80-90 фланелки на ден по 100 евро на фланелка.
Над 100 млн. са приходите им от телевизионни права

Аз лично тук не виждам никакъв комунизъм, а напротив - пазарна икономика и то за учебник. Относно това,че Испания помагала икономически на Реал Мадрид, а Каталуния на Барселона хич не мога да се съглася. Испания е с най-голямата регистрирана безработица в ЕС( над 21 %), в доста окаяно икономическо състояние , всички в ЕС, говорят, че след Гърция, идва ред на Испания. И как тази държава, ще помага с нещо икономически на Реал Мадрид. Клубът,който за поредна година беше обявен за най-богатия в света, а през зимата, бордът на директорите гласува рекорден за футболен отбор бюджет. Както тогава се пошегувах, по-вероятно е Реал Мадрид да помага икономически на испанското правителство, отколкото обратното . Каталуния, въпреки,че е най-богатата испанска провинция, също не мисля, че положението там се различава драстично от това в цялата останала страна. Относно дълговете. Лъчо Танев, много точно и ясно обяснява в интервюто, по-какъв начин стана продажбата на базите на мадридската община - пълна прозрачност, всичките страни доволни, по абсолютно всички съществуващи закони сделката беше законна. Също така, доста често съм слушал от фенове на български отбори, как ние тук да не се притесняваме за дълговете,защото видиш ли, Барса и Реал Мадрид също имали дългове. Огромната разлика е, че дълговете на испанските отбори са към кредитори (основно търговски банки), а не както е примерно ЦСКА има задължения към държавата под формата на неплатени данъци, осигуровки на играчите, трансферни суми и т.н. Представяте ли си, утре президентът на Валенсия да излезне и да каже - "Ами те Барса не са ни платили още едно евро за Вийя". Мислите ли,че някой ще им даде лиценз да купуват нови играчи. Да не говорим, испанската агенция по приходите да каже - "Ами те Реал Мадрид дължат 4 милиона евро за неплатени данъци". Пълен абсурд . Несравними неща. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 27 юли 2011 18:03

А кой го е взел това интервю? В сми кой е задавал въпросите на Лъчо Танев?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 27 юли 2011 21:06

Ба, той сеньор Йоренте може и да каже:
- Ония от Барса ни дължат още едни 12 000 000 еврос като бонус по сделката за Агент 007 Вия, Давид Вия - и ще е прав.
Но си мълчи , защото е тарикат момче и знае че ще си ги получи рано или късно. Защото догодина те пак ще си потърсят нов ляв атакуващ халф за 40 - 50 000 000 и Juan Manuel Mata García ще е жертвата...

-------------------
Лъчо Танев на 22 юли 2008 сподели пак в интервю , че ЦСКА ще е до Нова година. Днес сме 27 юли, но 2011г. :lol:
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 юли 2011 11:23

Не знам дали да кажа че случилото се вчера с Диего Коща е лоша или добра новина . За играчът със сигурност е лоша , скъсани кръстни връзки и аут минимум 6 месеца !
Агуеро е продаден и отбора остава без нападатели освен Форлан и Адриан Лопес .
Това вече със сигурност ще означава че нападател ще се търси . Слуховете се засилват за Освалдо от Еспаньол(вчера е вкарал 2 гола на Бока в официалното представяне на отбора на Еспаньол). Надявам се да не стане този трансфер защото Еспаньол си държат на цена от 20 млн. Е , играчът е доста чуплив и Атлетико засега не искат да плащат сумата която се иска от Еспаньол . Нещо повече офертата на Атлетико отпреди седмици мисля че беше пари и Диего Коща и беше отказана от Еспаньол . Диего официално е потвърдил че има постъпила оферта от Атлетико М за него и сега всичко зависело от Волфсбург . Но въпросът е кой може да е новият нападател в Атлети . Казах го о в други мнения че за мен мечтан вариант е Форлан и Диего Милито да водят атаката тази година . Интер са свързвани с Тевез , Милито вече си е на години но има още доста футбол в него .

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 28 юли 2011 11:29

лошо за Диего Коща...винаги съм го критикувал, но 6 месеца аут си е доста кофти :| новина....

новия нападател - Освалдо е скъп и надценен за мен лично, имаше слухове за Мауро Сарате, но не знам доколко бяха достоверни те, иначе Диего дано да го вземем, малко фантазия в умопомрачителната ни халфова линия не е зле... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 28 юли 2011 11:45

Според мен няма бъдеще в Атл. М за Д.Коща . В отбора е от доста години беше и в доста отбори под наем (Брага,Валядолид,Селта) . Мисля си че когато оздравее ще бъде продаден при първа възможност . Наложително е да вземем Диего , даже направо е задължително !!!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 юли 2011 21:28

Madridist

На мен ми смърди на държавна намеса във футбола ! А УЕФА не изхвъррляха ли федерации заради такива неща ? Да не говорим, че това е анти-феърплей. В Англия,Италия и Германия не може да стане такова нещо. Няма как кралицата да каже Юнайтед е много важен и ще му опростим дълговете. Върху испанските банки се упражнява значителен натиск от лобито на Реал и Барса и затова клубовете получават много добри и лесни кредити!

Поне аз така ги видам нещата.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юли 2011 11:38

FT Atletico Madrid [2 - 1] Stromsgodset
54' [1 - 0] J.A. Reyes
74' [2 - 0] J.A. Reyes
76' Miranda - червен картон !!!!
80' [2 - 1] Ø. Storflor
За мача , много слаба игра на Атлетико първите 50 мин. , не им се получаваше пресата и
норвежците се чустваха доста добре на терена, като дори имаше положение в което съдята
можеше да им даде дузпа . От 50-тата мин. до ЧК на Миранда Атл. играха много добре ,
вкараха 2 гола на Рейес (удари от границата на нак. поле , срван. красиви голове) и можеха
да вкарат поне още 1/2 - Форлан нацели греда . Новите които играха :
Адриан - като за първи мач няма да го критикуваме защото най-малкото направи 2 асистенци,
лошото е че не записа точен удар във вратата . Миранда - получи ЧК и определено не игра добре въобще основния проблем на 2-ката центр. защитници от снощи Домингез/Миранда е скороста,много са бавни и 2-та. Габи игра горе долу прилично но много нарушения прави в опитите си да пресира а и за гола на норвежците изцяло вина носят вътрешните халфове защото не може когато си останал с 10 човека на терена да не покрият зоната пред наказ. поле но тук имаше и смяна точно преди гола Тиаго за Раул Гарсия и може би самия Гарсия трябваше да е на това място но той не можа да стигне до там . Силвио Перейра игра десен бек и нито ме впечатли с нещо нито пък показа нещо разочароващо . Трябва да се има предвид че и това е 1-ви официален мач . Голямо браво на Форлан че без почивка се вкл. и игра на добро ниво .

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 юли 2011 12:46

2-1 кофти резултат с/у такъв слаб съперник .... :roll:

Форлан без никаква почивка това лято, не е никак добре в дългосрочен план това, впредвид че целия отбор ще разчита главно на него в атака.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 юли 2011 13:04

Форлан задължиртелно сега трябва да му дадат поне 10 дни почивка без тренировки , просто е нереално , миналото лято СП , това Копа Америка . Ще е голям риск за здравето му ако не почива .

Върни се в “Свободна зона”