Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
trakia

Re: Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Мнениеот trakia » 01 юли 2011 15:42

Flash1912 написа:
botev_1912 написа:Идвам аз и строя с мои пари стадион за градът и от тях някой открадва 5% примерно!

С какво е ощетена държавата че някой е откраднал от мен определена сума пари?

Ощетени са МВРО, че не се налапват те, ей тва са ощетени и за тва пищят. Ама ако трябва да избирам да си платя сам ремонт на къщата и някой да се налапа от това или някой да дойде да ми построи къщата наново и да се налапа той, познайте кое ще избера :) Същата аналогия е да ми ремонтират барака за 200 квадрата, като 140-150 квадрата ме оправят или да ми построят нова къща с 140 квадрата :D

Айде пак апартаменти ,къщи и бараки ,часно мнение,от гледна точка на мен да ми е добре и тнт.Аз преди казах нека кучето да се налапа ама да има стадион с сегашният капаците ,а защо не и по-голям?! Ама от цялата работа здраво мирише на софийска смет и лични облаги ,а стадиона е една игра с нервите на пловдивчани.
Ти май беше споменал за тва "как си искал стадиона да изглежда добре ,а не със соц облик" незнам дали си виждал проекта на хората за реконструкцията ,едва ли ще познаеш ,че тва е ст Пловдив ако там не са 4-те огромни стълба за осветление.
Казваш представили са се тези "инвсетитори" щото аз за тях слушам само "испански инвеститори" дето били построили всичко значимо като стадион по света ама никъде не се споменава фирма ,може и аз да не съм на толкова запознат.
Пак покзаваш балканско-българско мислене омазано с европейски привкус с реплики от сорта на "Нека се налапат ама и ние да имаме" и "Аз искам европейски стадион с молове" аз донякъде подържам тва мнение ама поне не тръбя наляво и надясно ,че съм пор-европа мен.Ако Кучето ги има тези инвеститори да се организира сериозен обществен дебат ,да се питат пловдивчани ,а не Бойко.Да се дигне пара до небето,щото този стадион е символ на градът ни!
За мене е важно ст. Пловдив-Голямата къща да не пада по долу от това което е като капацитет и да се спре разрухата там.Ако мизерната държава може да сипе 100-те милиони за стадиони в София то ние можем да направим некви мощни протести и да изискаме от тях това което се полага и на нас.Имаме сили ,тренирани сме ,бутнахме Сельо ще бутнем и Бойко ,ще бутнем всеки който се ебава с нас ,и всеки който иска да продължи процесът на централизация и превръщането ни в дълбока провинция.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 01 юли 2011 16:05

Компанията, до колкото знам, се казва Abelcir и от това, което разгледах, наистина изглеждат сериозни и реномирани.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 09 юли 2011 10:34

Неизтечели времето в което "тесните специалисти" трябваше да дадът своето "компетентно" мнение за стадиона. :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 11 юли 2011 13:32

"Тесните специалисти" всъщност са "широки специалисти", компетентни по всички въпроси или както се казва - "дървени философи".
Времето им никога не изтича, то е тяхно, особено в този форум :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 юли 2011 16:47

Нали трябваше днес да покажат проекта за стадион Пловдив.
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 25 юли 2011 17:18

botev_1912 написа:Нали трябваше днес да покажат проекта за стадион Пловдив.

Много бързаш :) В събота се направи доста подробен оглед на стадиона и скоро ще излезе експертизата! Интересно е да се отбележи, че частта изградена от строителни войски е във видимо по-лошо състояние от тази, изградена от бившето СМК. След експертизата някой хора ще решат какво да правят със стадиона и чак тогава, евентуално ще се покажат проектите :)

Най-лесно е да се бутне едно нещо ;)
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 25 юли 2011 17:30

излезнаха няколко статии с тази информация:
На 25 юли от 18.00 часа в Гранд хотел "София”, зала „София”, генералния мениджър на GRAS бюро Габриел Серда и екипът му ще представят проектите за Национален стадион, стадион „Септември” и стадион "Пловдив" в гр. Пловдив.

Присъствие на презентацията са потвърдили премиерът – Бойко Борисов, вице-премиерът Симеон Дянков, министър Свилен Нейков, министър Росен Плевналиев, главният архитект Петър Диков, Христо Стоичков и други официални гости.

и в момента който ти давам статията забелязвам че е от 18:00 часа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ясно - ще чакаме довечера
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 25 юли 2011 20:18

По новините на НОВА показаха част от прес-конференцията. Концепцията за Пловдив е за 25 000-ен нов стадион. Не казаха или аз не чух, колко пари трябва да се инвестират за целта. Мен лично не ме кефи и продължавам да съм на мнение, че трябва да се направи реконструкция на сегашния.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 25 юли 2011 20:55

http://gong.bg/view_article.php?article_id=215669 Олимпийската съкровищница май заприлича на Олимпийско л...о!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 юли 2011 21:01

trakia написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=215669 Олимпийската съкровищница май заприлича на Олимпийско л...о!

+175

Върни се в “Ботев”