ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот ShooterMan » 23 юли 2011 21:03

Личеше си умора и нежелание за игра.Отдавам го на тежката подготовка.Подвикванията към Генов и някои от играчите-абсолютно ненужни и безсмислени,селски.Всички бяха еднакво зле на терена,просто нямаше абсолютно нищо,което да се спомене освен 2-3 центрирания на Митев и гредата на Капитанов,която беше чиста случайност,карамбол.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 23 юли 2011 21:29

Първият мач ще изглеждаме както трябва.Мисля че пак ще е трудно със затворени отбори,но на контра ще сме по силни от миналата година.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 юли 2011 21:30

Много слаб футбол!
Не знам какво ще правим с тази игра :mrgreen: .
Добрата новина е, че терена на Тича е в прилично състояние :mrgreen: . Толкова равен не съм го виждал от поне 3 години.
За сравнение терена в Ловеч през седмицата беше очайващо изгорял и на петна.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 23 юли 2011 21:31

ShooterMan написа:Личеше си умора и нежелание за игра.Отдавам го на тежката подготовка.Подвикванията към Генов и някои от играчите-абсолютно ненужни и безсмислени,селски.Всички бяха еднакво зле на терена,просто нямаше абсолютно нищо,което да се спомене освен 2-3 центрирания на Митев и гредата на Капитанов,която беше чиста случайност,карамбол.

Много тежки бяха днес моряците.Явно са тотално уморени от подготовката.От опит знам,че с такава подготовка,отбора ще бъде максимално добре към третия кръг.С Монтана и Левски ще берем много ядове,после нещата ще си дойдат на място.Силните страни на Янев-добър поглед и добър пас.Иначе много лесно си изтърва хората,топките обикновено минават зад гърба му.Първия гол стана след негово недобро отиграване и последвала грешка на Колев при изнасянето.Добро впечатление ми направи Симеонов.Има поглед и прилична техника.Трябва му определено време да свикне с отборната игра.И най лошото.Нямаме работещи флангове поне в този си вид.С Марчев дано нещата изглеждат по добре.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 юли 2011 21:52

Аз пък, виждам това да ни е играта есента.
Това са ни възможностите май в момента, с тези хубостници толкова :mrgreen: .
Каква умора бе, да не играем с Барса случайно???

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 юли 2011 22:03

Досега защитата беше най-силното ни оръжие, а сега се очертава да бъде най-слабото....ако го няма Александров, Светкавица и Видима сигурно ще ни бият и с 5:0, селекцията като заключение е изключително слаба и посредствена, с малко проблясъци заради Паломино, който пък днес не показа и той нищо, но пък в предишните показа, за разлика от другите нови...Разделихме с основни играчи най-вече в защита и не взехме нищо качествено в тяхна заманя, така че определено не може никой от нас да е водолен от тая слаба селекция...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 23 юли 2011 22:23

Най ме яд на Т.Колев, Капитанов и Р. Николов.
И тримата юноши на отбора, да ва им се шанс да играят да покажат най-доброто от себе си, а в замяна и тримата са трагични. На ниво В-група са си мимчетата.
Единствен днес Жоро Илиев бе на някакво добро ниво, всички останали много зле.
Толкова зле не сме били от доста време.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 юли 2011 23:05

Точно пък Жоро Илиев днес беше една от най-големите дупки и освен грешните пасове трябваше да го и изгонят на 2 пъти за изключително тъпите му фалове.Ти не знам какво си гледал,но целта ти винаги е била да очерниш отбора,да го оплюеш и да кажеш,че ще изпадаме редовно,че нямаме игра.Който не е спортувал активно(т.е. като тебе) само той може да изръси АДСКАТА глупост,че нямало значение,че идваме от тежъл тренировъчен лагер.Аз мога да ти кажа от личен опит,че след 1 седмица 2 разови тренировки(макар и в друг спорт) като си легна в 10 вечерта в петък и се събуждам събота в 12 на обяд,а в леглото от умора и да се обърна не мога.Какво изобщо знаят тюфлеците с подвикванията?Ари веее,ши играйти ли ве...да хванеш всеки един и по отделно да го бухаш по кривата тъпа тиква,по отделно на всеки олигофрен да обясняваш,че играчите са каталясали точно тази седмица,както и следващата,за 1-вия кръг ще бъдат ОК,а върховата форма ще я добият след месец,месец и половина.Изобщо да видиш всичките тези тъпаци днес,жадни,жадни да хранят,да видят нещо черно и да охулят труда на всички.И да ти обясня защо юношите бяха зле-защото организма им още по-малко е свикнал на такива лагери и подготовки,затова са тъй...А смятам всички видяха разликата когато играе и когато не играе Марчев,който създава редовно головите положения и е след Паломино най-добрия ни трансфер
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 24 юли 2011 00:39

Не е умората причината за такава слаба игра, все едно преди е нямало двуразови тренировки преди последната контрола, никога не сме били толкова жалки на представянето си и то срещу отбор като Светкавица. Днес не беше от онези горещи дни през последния месец, контролата беше изместена за 18:30, с Доростол нали горещото време било причина за слабата игра, сега пък двуразовите тренировки, които бяха най-малко през тази седмица, винаги ще има оправдание, а първенството почти започна...Истината е че нямаме нужната класа на някой постове и това е поради тотално липсата на средства...Не знам и Тича как ще получи лиценз, вече има трибуни с обрасли двуметрови растения...елементарни неща не се правят по стадиона, тотално занемареност, явно и към отбора се отнасят така в момента.
Последна промяна от Mourinio на 24 юли 2011 00:51, променено общо 5 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 24 юли 2011 00:41

ShooterMan написа:Точно пък Жоро Илиев днес беше една от най-големите дупки и освен грешните пасове трябваше да го и изгонят на 2 пъти за изключително тъпите му фалове.Ти не знам какво си гледал,но целта ти винаги е била да очерниш отбора,да го оплюеш и да кажеш,че ще изпадаме редовно,че нямаме игра.Който не е спортувал активно(т.е. като тебе) само той може да изръси АДСКАТА глупост,че нямало значение,че идваме от тежъл тренировъчен лагер.Аз мога да ти кажа от личен опит,че след 1 седмица 2 разови тренировки(макар и в друг спорт) като си легна в 10 вечерта в петък и се събуждам събота в 12 на обяд,а в леглото от умора и да се обърна не мога.Какво изобщо знаят тюфлеците с подвикванията?Ари веее,ши играйти ли ве...да хванеш всеки един и по отделно да го бухаш по кривата тъпа тиква,по отделно на всеки олигофрен да обясняваш,че играчите са каталясали точно тази седмица,както и следващата,за 1-вия кръг ще бъдат ОК,а върховата форма ще я добият след месец,месец и половина.Изобщо да видиш всичките тези тъпаци днес,жадни,жадни да хранят,да видят нещо черно и да охулят труда на всички.И да ти обясня защо юношите бяха зле-защото организма им още по-малко е свикнал на такива лагери и подготовки,затова са тъй...А смятам всички видяха разликата когато играе и когато не играе Марчев,който създава редовно головите положения и е след Паломино най-добрия ни трансфер

За умората донякъде си прав, нормално е на тоя етап да я има, въпреки... че и противника също е в подготовка?!?! Той не е ли изморен?! За другото обаче, особено за Марчев.. абе виж, важното е сам да си вярваш, за нас не бери грижа. Ние знаем, че си ги говориш наизуст! :))))) Бих се радвал, ако е така, ама айде едно положение само ми напомни, цитирай ми една асистенция, един пробив на Марчев, след който е станал гол, една негова намеса до сега, която заслужава да я квалифицираш по тоя начин "когато не играе Марчев,който създава редовно головите положения и е след Паломино най-добрия ни трансфер" :))))))))))))) Та, аз досега, колкото съм гледал и чел, следил в нета, чувал от момчетата и тея, които са близо до тях, та аз не съм чул или видял нито една негова такава намеса. Напротив, виждам един млад играч, който нито се движи достатъчно в офанзивен план, нито виждам необходимия хъс и раздаване, а пък за дефанзивен план въобще да не говориме. Свърши атаката и.. ръцете на кръста...Пак казвам, нека стане така, занапред, нека се развие момчето и помогне на отбора, ама да ги говориш сега такива измислени и фалшиви.. за пореден път ставаш смешен! :))))))))))) Забавлявам ти се искрено и напълно. Добре, че си ти, та след такава тягостна загуба, да изръсиш поредната си простотия, та да има за какво да се засмее човек :))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”