Запис на мача на Локомотив София срещу Металург Скопие
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Запис на мача на Локомотив София срещу Металург Скопие
Здравейте ..... Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля или да изгледам целия мач на Локомотив София срещу Металург Скопие , че вчера бях зает с други дела и не можах да го гледам ?
-
- Контакти:
Re: Запис на мача на Локомотив София срещу Металург Скопие
Извинявай, че ти спамя темата, но ако си почитател на футболната игра по-добре не гледай този мач!
-
- Контакти:
Това че Локо не са играли добре не означава ,че другите са играли слабо .... а и има цели 5 гола .... не е бил толкова слаб мача 

Мазохист

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Записа ще го въртят всяка вечер в малките часове по определени телевизии! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Добър вечер, вчера бяхме на мача с един приятел от Пловдив, той буфер аз канар, но подкрепата е имахте, ЗАСЛУЖЕНО ПЕЧЕЛВАНЕ, ИНФАРКТЕН МАЧ, искам да ви поздравя и само адмираций! Моля ви понеже доста снимки направихте още от 19 и 30 искам да ги зема, но не знам от кой, ако някой ги има, моля да праща, защото се не мога да се видя в сайтовете! Благодаря!
PFK_Levski написа:Здравейте ..... Някой може ли да ми каже от къде мога да си изтегля или да изгледам целия мач на Локомотив София срещу Металург Скопие , че вчера бях зает с други дела и не можах да го гледам ?
Искаш да си докараш инфаркт ли?

Иначе едва ли ще го има някъде, в Замунда не успях да го намеря.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
chalakov9 написа:Добър вечер, вчера бяхме на мача с един приятел от Пловдив, той буфер аз канар, но подкрепата е имахте, ЗАСЛУЖЕНО ПЕЧЕЛВАНЕ, ИНФАРКТЕН МАЧ, искам да ви поздравя и само адмираций! Моля ви понеже доста снимки направихте още от 19 и 30 искам да ги зема, но не знам от кой, ако някой ги има, моля да праща, защото се не мога да се видя в сайтовете! Благодаря!
ЕПИЧНО ИЗКАЗВАНЕ! Ти си моят идол!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Заведох един австриец фен на Щурмграц на мача с мене. Толкова вика никога не съм се смял, толкова смешен футбол практикува този отбор. Децата в Австрия ритат по-добре от тези. Аз само седя и мълча, изложихме се пред чужденците
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- goalkeeper
- Контакти: