Reckless написа:За Англия е така, но Швейцария не е в ЕС.
възможно е и аз да бъркам
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Reckless написа:За Англия е така, но Швейцария не е в ЕС.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Че кое е вярноЧе в Гърция и Турция само българите ходят на почивка,а руснаците не могат да си го позволят
![]()
Ще сравняваш Русия с тези държави
Ей тези всичките дето си ги изброил,преди една или две години им бяха спрели кранчето за газта
Познай от кой
Е не си мисли че от ЕС
Phoenix_ написа:Пълни глупости..
dunavfc написа:CTAHKO написа:Че кое е вярно ? Че в Гърция и Турция само българите ходят на почивка,а руснаците не могат да си го позволят ? Ще сравняваш Русия с тези държави ! Ей тези всичките дето си ги изброил,преди една или две години им бяха спрели кранчето за газтаПознай от кой
Е не си мисли че от ЕС !
Ти малоумен ли си ? Пишеш ми,че руснаците идвали в България,аз ти отговорих,че и ние ходим в Турция и Гърция и какво му е различното ? Кво да сравнявам Русия ? Мин. заплата в Русия е 114 евро,айде върви прочети малко книжки и статии и тогава дискутирай неща от които не разбираш.Искам само да те питам,ти изобщо бил ли си в Русия,че коментираш факти за тая държава ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
dunavfc написа:Норвегия е въпрос на години да стане член на ЕС,постояно се правят референдуми там,така че въпрос на време е.Мисля си същото и за Щвейцария,въпреки че е супер неутрална държава,но тя и сега по-някакъв начин е в ЕС,защото спазва наредбите на Шенген,извършва търговия с страните от ЕС,така че е въпрос на официално подписване.
CTAHKO написа:pumpo написа:Швейцария НИКОГА няма да влезе в ЕС.
Швейцария е един от първите членове на ЕС(може даже и да е един от основателите),но не е в еврозонатаИли с други думи си е запазила валутата,а не е приела еврото
Същото се отнася и за Англия.Правете разлика между Евросъюз и Еврозона
Гърците били мързеливи и германците им плащали за това?! Хора, вие използвате ли си сивото вещество или си говорите наизуст? По същата логика и за нас могат да кажат, че сме мързеливи, скатаваме се и сме крадци, но няма да ви е приятно и ще скочите веднага да ми говорите колко велика нация сме били, нали така? Да, ама не и реалността е, че точно ние се гъзим най-много от всички народи в Европа.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта