Awesome написа:Намъкването на тениска на Барселона пред ТВ камери, позирането пред снимка на Сеск в тренировъчната база на Арсенал и показването й в интернет /като "невинна" шегичка, разбира се.../, десетки неуместни коментари от цялата каталунска паплач по адрес на Арсенал и Фабрегас, офертички от 26 милиона са всичко друго, но не и нормално поведение. Дразните, разберете го, нагли сте! И да иска да си ходи трябва да ви го дадем за без пари ли - на кой свят живееш? Интересите на клуба стоят над всичко! Арсенал не ви дължи нищо!!!
"Офертички"?! Как го каза сякаш 26 милиона евро са някви жълти стотинки! А ако си чак толкова богат... дай някой друг милион назаем да започна бизнес, после ти го връщам, че и с лихва.

А колкото до намъкването на тениска пред камерите, такова нещо не съм гледал, това не означава, че не се е случило, но понеже не съм го гледал искам да попитам: Как реагира на това нещо Сеск?
А колкото до коментарите... както казах всеки има право свободно да изразява мнението си! Играчите ни не са обидили никого, просто изразяват мнението си, че Сеск е добре дошъл при нас (мнение, което за твоя изненада, аз също не споделям, аз също искам Сеск да си остане в Арсенал, но кой съм аз, че да е важно моето мнение по въпроса)