ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот ogrizko » 20 юли 2011 19:29

Пантерата игра най-много в мачовете досега, малко почивка според мен са му дали :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 юли 2011 19:59

ogrizko написа:Пантерата игра най-много в мачовете досега, малко почивка според мен са му дали :P

Може и така да е. :roll:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 20 юли 2011 23:46

http://www.***.eu/news131649.html Нотка на задоволство от думите на старшията,относно левият бек.Както си коментирахме тук с колегите,алтернативата на Янев са Тошко и Християн Попов.Дано правият в случая е Чечо!А иначе дясно крило от Бразилия ще видим навярно зимъска,когато пък за кариоката ще е мнопго студено и няма да може да се аклиматизира добре.Значи дясно крило този сезон ще имаме в лицето на Марчев и Капитанов.Не остава нищо друго,освен да им пожелаем късмет и успех на момчетата и особено на Миро.Той има нужда най-голяма нужда от това!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 юли 2011 00:23

Без дясно крило, сехмата 4-3-2-1 е идеална...Миро или Паломино могат да действа по-вдясно, в халофвата линия Камазола, Петков и Жоро Илиев...нещо експериментално тип Барса :mrgreen: виждате как те играят без типични крила, а с нападатели, които действа и по фланговете, както и разиграващи халфове, които им помагат, когато се налага... при нас би се получило така:

-----------------------Пиргов-------------------

Сашо----Александров----Колев------Янев

---------------------Петков---------------------
---------Жоро Илиев------Камазола--------

---Паломино---------------------Божилов---
----------------Манолов-----------------------
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 21 юли 2011 00:40

Mourinio написа:Без дясно крило, сехмата 4-3-2-1 е идеална...Миро или Паломино могат да действа по-вдясно, в халофвата линия Камазола, Петков и Жоро Илиев...нещо експериментално тип Барса :mrgreen: виждате как те играят без типични крила, а с нападатели, които действа и по фланговете, както и разиграващи халфове, които им помагат, когато се налага... при нас би се получило така:

Това ми допада, според мен ще пасне на стила ни на игра. Друг е въпроса дали Генов ще използва точно този вариант. След има няма 2 седмици ще разберем. ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 21 юли 2011 01:13

Mourinio написа:Без дясно крило, сехмата 4-3-2-1 е идеална...Миро или Паломино могат да действа по-вдясно, в халофвата линия Камазола, Петков и Жоро Илиев...нещо експериментално тип Барса :mrgreen: виждате как те играят без типични крила, а с нападатели, които действа и по фланговете, както и разиграващи халфове, които им помагат, когато се налага... при нас би се получило така:

Когато Миро се възстанови напълно смятам, че постройката ще бъде малко по друга:

Сашо.............Александров..........Колев...........Янев

............Жоро..............................Камазола

Манолов.................Божилов...............Марадончо

...........................Паломино

Миро е много силен или като втори нападател или по дясното крило ( разбира се, че не е типично крило, но...). Въпреки това смятам, че Генов ще заложи на по друга тактика. По- дефанзивна. А как ми се иска с тези тримата ( Миро, Пантерата и Божилов ) да направим едно атомно нападение. Можем го, ама не ми се вярва.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 21 юли 2011 02:42

Да, почти същото си мислех и аз, с изключение на това, че при тая схема Паломино го виждам отдясно, тъй като е бърз и много силен с топка в крака, за сметка на това играта с глава не е силната му страна, поне това се забеляза от контролите и клиповете, които му гледахме...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 21 юли 2011 07:28

Mourinio написа:Да, почти същото си мислех и аз, с изключение на това, че при тая схема Паломино го виждам отдясно, тъй като е бърз и много силен с топка в крака, за сметка на това играта с глава не е силната му страна, поне това се забеляза от контролите и клиповете, които му гледахме...

Според мен единственият който знае как се играе с глава в Черно море е Росен Колев.Човек който умее да насочвеа топката,а не просто да си слага главата и каквото стане.Но на практика не е необходимоо да градим схеми с крила,при положение че няма кой да отиграва добре центриранията.Тези които апелират да наподобяваме играта на Барса в атака са прави.С този потенциал,това е единственото възможно решение,или поне така изглежда.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 21 юли 2011 10:57

Светкавица иска да играе на "Тича"
Ръководството на Светкавица се притеснява, че клубното съоръжение в Търговище може да не получи лиценз за новия сезон в А група. По непотвърдена информация шефовете на новака в елита, са се свързали с Черно море с молба, ако се стигне дотам да не могат да играят на собствения си стадион "Димитър Бурков" в Търговище, да провеждат домакинските си срещи във Варна.

Не е ясно как ще се развият нещата, но новото попълнение на Светкавица Венци Марионов е сигурен, че БФС ще даде лиценз на тима от Търговище.
„Не смятам, че няма да получим лиценз, тъй като в момента се правят доста подобрения на стадиона. Според мен със сигурност няма да се стигне до варианта да играем домакинските си срещи на "Тича", категоричен е бившият защитник на „Спартак" (Варна) и „Доростол".
Изпълнителният директор Пламен Донев уточни, че от общината и клуба ще направят всичко възможно до 26-и юли ремонтът да е приключил. На 27-и е планирана контролна среща със Спартак (Варна), която би трябвало да бъде и като представяне на отбора преди дебютния сезон в А група.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 21 юли 2011 14:27

По 1 мач на две седмици разебава терена, какво остава за 2...
Ф.К.Ч.М.

Върни се в “Черно море”