Тони Калво /официална фен тема/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тони Калво /официална фен тема/
Ако може някой от модовете да обедини с тази тема : http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1&t=85431&st=0&sk=t&sd=a
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Re: Калво: ''Искам феновете да пеят името ми''
wiseman написа:exiter написа:Франко Фода разкри мениджърски игри с новото попълнение на "сините" Тони Калво.
Левски отдавна не е припарвал до битката за Шампионската лига, но това не попречи на "сините" пак да станат за смях на отбори в нея. В навечерието на протоколния реванш с Видеотон, треньорът на Щурм (Грац) Франко Фода разкри, че и на него му е бил предлаган Тони Калво, който пристигна на "Герена".
"Променяме изцяло трансферната политика на клуба. Откакто станахме шампиони след 2:1 с Инсбрук, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини, където веднага го взеха", каза през смях Франко Фода, все пак спестявайки името на Левски.. http://sportline.bg/news/79683/levski-p ... skata-liga
А цска знае ли какво в Шампионска лига![]()
Не и няма и да научи никога. Само Левски!
Само Левски,феновете много лесно ще запеят името му,стига Калво да покаже нужните качества и умения на терена,но не дай си боже нещата да не потръгнат,ще започнат да" споменават "не само неговото име но и на цялата му рода.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".
Първо ,факта,че Тони Калво е юноша на Барселона е достатъчно показателен,за таланта и изобщо класата на момчето! Натрупал е опит в Парма и Арис,което за момче на неговата възраст е от изключително значение!
Левски според мен с една дума "удари джакпота" с привличането му,отдавна не е имало трансфер на толкова специфичен и талантлив футболист в България!
Пожелавам му успех на Тони ,но и както се вижда той не е типичният голмайстор ,но 6-7 гола и достатъчно на брой асистенции(което ще му бъде основната задача предвид поста му) ще бъде перфектно!
Левски според мен с една дума "удари джакпота" с привличането му,отдавна не е имало трансфер на толкова специфичен и талантлив футболист в България!
Пожелавам му успех на Тони ,но и както се вижда той не е типичният голмайстор ,но 6-7 гола и достатъчно на брой асистенции(което ще му бъде основната задача предвид поста му) ще бъде перфектно!
- controller
- Контакти:
Аз мисля ,че ще е нещо като Килиан Шеридън в Левски .... едва ли ако е толкова способен и техничен , Парма или , който и да е друг тим ще го пуснат .....

controller написа:Аз мисля ,че ще е нещо като Килиан Шеридън в Левски .... едва ли ако е толкова способен и техничен , Парма или , който и да е друг тим ще го пуснат .....
Ти пък се изказа ,с този свой коментар!! Къде изобщо сравняваш дървото Шеридан с Калво!!?
За справка юношеските отбори на Шеридан:Юношески отбори
„Селтик Бейлибъро AFC“
ФК „Белведере“ (Дъблин)
А юношеският отбор на Калво е Барселона!!
Малко повече разум и логика, брат!
controller написа:Аз мисля ,че ще е нещо като Килиан Шеридън в Левски .... едва ли ако е толкова способен и техничен , Парма или , който и да е друг тим ще го пуснат .....
Е едвали ако е нямал качества пък, Парма ще се излъже да го вземе... има много причини даден играч да не успее да се реализира в даден отбор, не само качествата му!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- Hakercheto
- Контакти:
smoothc написа:Първо ,факта,че Тони Калво е юноша на Барселона е достатъчно показателен,за таланта и изобщо класата на момчето! Натрупал е опит в Парма и Арис,което за момче на неговата възраст е от изключително значение!
Тук си мн прав. Единственото което е на минус за Левски от него е че договорът му е за една година .
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Калво се е формирал като футболист в най-прочутата школа в момента - тази на Барселона. В "Ла Масия" младокът е бил научен на А и Б и от него се е очаквало наистина много. Той обаче е оправдавал доверието и е част от всички юношески гарнитури в националния тим на страната си. С тях постига и най-големия успех в кариерата си - става европейски шампион с Испания на първенството в Полша през 2006 година. Но преди това блесва на "Мини Естади" - стадионът, на който играят мачовете си юношеските формациите на Барса. През всичкото време Калво играе редом до Меси, Къркич, Джовани дос Сантос. Всички му предричат бляскаво бъдеще, още повече че с Меси е неудържим по крилото.
Това казва всичко относно класата на Тони!!
- Уейн Рууни
- Контакти:
wiseman написа:За пръв път футболист ,който не e изиграл и минута с фланелката на даден отбор в България.....отбелязва по един гол във вратите на толкова много фенски души. Тони Калво е на път да съсипе съня на много дребни душици. Момчето още не знае името на отбора в който ще играе ,но вече се превърна в любимец на Сините Фенове. Такова чудо не e имало. Утрепаха се мижитурките да търсят кой и къде не го искал,кой бил пил по едно с него във формацийте на Барса/да Барселона/ ,кой ходил на таверна с него в Гърция,кой не го пускал да играе в Парма макар и опериран от херния. И като капак изказване на световно"известния" :специалист" Фода че Калво не ставал за неговия "супер " отбор. Да ама го е запомнил все пак. Не видях някой да пише за Арс ,че румънеца плаче за него че е предпочел Левски,ама Калво е друга работа. Обичам го вече момчето. Вече води на цска и другите команди с много. Съсипа психиката безвъзвратно на феновете им. А като започне и да мачка със синята фланелка и ще стане ясно ,че предчувствието на мнозина с розово-оранжево-канарено жълти и какви ли не души е било вярно. Давай Тони,Давай Калво. Само такадано вече си разбрал че си в Левски. Нашия Левски! Само Левски!
ДОБРЕ ДОШЪЛ!
Подкрепям! Като почне да дупчи със синия си к.р червените г.зове и оранжевите дупки ще видят!
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
- Middlesbrough
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Имам странното предчувствие, че ще направи фурор като Гарра !
и аз мисля че ще е звездата на А група ; )
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]