Тони Калво /официална фен тема/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Re: Калво: ''Искам феновете да пеят името ми''

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 юли 2011 12:18

канарче написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
канарче написа:Въпрос на време е да се окаже поредния Слори. Въпросът е ще му търпите ли космическата заплата до лятото, или още зимата ще разтрогнете "по взаимно съгласие" със солена неустойка :lol: Ама нищо, важното е сега да има "визитка" и да се хвърли прах в очите на феновете :lol:

Ще трябва да те разочаровам и да ти припомням, че за разлика от посредственото ти отборче, нашия е най платежоспособния в България и ако не си намери по-добър отбор ще преподпише с още по-голяма заплата

А поне ти повярва ли си на това, че сте най-платежоспособния :lol: Защото и неофициално (по факта, че взимате почти само свободни агенти, въпреки че продадохте Дембеле за 5млн) и официално (Батков постоянно реве срещу кризата) сте беднички и няма да търпите поредното недоразумение, тип Слори, което взима баснословна заплата и не прави нищо ;)

Ръсиш глупости! Прочети тази статийка, за да се "осветлиш" поне малко с цифрите viewtopic.php?p=2296289#p2296289
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 21 юли 2011 12:19

"Провеняме изцяло трансферната политика на клуба. Откакто станахме шампиони след 2:1 с Инсбрук, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини, където веднага го взеха", каза през смях Франко Фода, все пак спестявайки името на Левски. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 юли 2011 12:24

exiter написа:Франко Фода разкри мениджърски игри с новото попълнение на "сините" Тони Калво.

Левски отдавна не е припарвал до битката за Шампионската лига, но това не попречи на "сините" пак да станат за смях на отбори в нея. В навечерието на протоколния реванш с Видеотон, треньорът на Щурм (Грац) Франко Фода разкри, че и на него му е бил предлаган Тони Калво, който пристигна на "Герена".

"Променяме изцяло трансферната политика на клуба. Откакто станахме шампиони след 2:1 с Инсбрук, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини, където веднага го взеха", каза през смях Франко Фода, все пак спестявайки името на Левски.. http://sportline.bg/news/79683/levski-p ... skata-liga

Боже боже, тази статия е пълен смях- респективно оргазъм за редовия червен фен.... Първо какъв е тоя треньор- някой знае ли го въобще че съществъва... Аз съм на 100% сигърен че то ва си е измислица на някой червен драскач... само се замислете как така от 60 футболиста, тоя пък се сети баш за Калво :mrgreen: Господи, колко мърша има в тая страна... :shock:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 21 юли 2011 12:26

suni написа:"Провеняме изцяло трансферната политика на клуба. Откакто станахме шампиони след 2:1 с Инсбрук, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини, където веднага го взеха", каза през смях Франко Фода, все пак спестявайки името на Левски. ;)

И тоя помни всичките 60 футболисти, и освен това следи с кой отбор са подписали след това :lol: :lol: :lol:
Дайте линк с интервюто да видим този смях на "великия" треньор Фода, или пък се касае за поредната статия плод на въображението на определен журналист ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 юли 2011 12:27

канарче написа:Въпрос на време е да се окаже поредния Слори. Въпросът е ще му търпите ли космическата заплата до лятото, или още зимата ще разтрогнете "по взаимно съгласие" със солена неустойка :lol: Ама нищо, важното е сега да има "визитка" и да се хвърли прах в очите на феновете :lol:

[offtopic]Абе вие що не се обедините с цска-то... виждам че много се обичате, а и те имат опит в сливанията :mrgreen:[/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Мнениеот 1912chaflio » 21 юли 2011 12:27

BLUE CHAMPIONS написа:

Ще трябва да те разочаровам и да ти припомням, че за разлика от посредственото ти отборче, нашия е най платежоспособния в България и ако не си намери по-добър отбор ще преподпише с още по-голяма заплата
И като сте най платежоспособни файда никаква, две години само калъвки и резили.То и с тази селекция пак ще е същото,някакъв холандец дето ужким бил страшен ама никой не го иска ,и един дето е гонил топките в Барса .Е твае страшна селекция

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 21 юли 2011 12:29

suni написа:"Провеняме изцяло трансферната политика на клуба. Откакто станахме шампиони след 2:1 с Инсбрук, са ми предложили над 60 футболисти. Все със страхотни визитки, страшни били. Последният бе някакво момче от Парма, там не му дали шанс, а бил много добър и да сме го вземели. Проучих го този Калво и прецених, че не е за нас, а за други географски ширини, където веднага го взеха", каза през смях Франко Фода, все пак спестявайки името на Левски. ;)

Една лъйа и 100 пъти да я повтори6, пак си остава същата вмирисана глупост ;) Ама вие чревените сте богове в това да повтаряте лъйи и да се пробвате да ги превърнете в истина.

wiseman

Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот wiseman » 21 юли 2011 12:32

За пръв път футболист ,който не e изиграл и минута с фланелката на даден отбор в България.....отбелязва по един гол във вратите на толкова много фенски души. Тони Калво е на път да съсипе съня на много дребни душици. Момчето още не знае името на отбора в който ще играе ,но вече се превърна в любимец на Сините Фенове. Такова чудо не e имало. Утрепаха се мижитурките да търсят кой и къде не го искал,кой бил пил по едно с него във формацийте на Барса/да Барселона/ ,кой ходил на таверна с него в Гърция,кой не го пускал да играе в Парма макар и опериран от херния. И като капак изказване на световно"известния" :специалист" Фода че Калво не ставал за неговия "супер " отбор. Да ама го е запомнил все пак. Не видях някой да пише за Арс ,че румънеца плаче за него че е предпочел Левски,ама Калво е друга работа. Обичам го вече момчето. Вече води на цска и другите команди с много. Съсипа психиката безвъзвратно на феновете им. А като започне и да мачка със синята фланелка и ще стане ясно ,че предчувствието на мнозина с розово-оранжево-канарено жълти и какви ли не души е било вярно. Давай Тони,Давай Калво. Само така ;) дано вече си разбрал че си в Левски. Нашия Левски! Само Левски! ;)ДОБРЕ ДОШЪЛ!
Последна промяна от wiseman на 21 юли 2011 12:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 21 юли 2011 12:34

Доживяхме юноша на Барцелона да подпише с български клуб и всички наскочиха като оси, спомням си подобна беше и картинката когато Жардел подписа с Черно море, абе жалка история, после се чудим защо страната ни е най-некадърна в цяла Европа :!:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Re: Тони Калво /официална фен тема/

Мнениеот ultralevski » 21 юли 2011 12:34

Вън!
Само феновете са важни!

Върни се в “Архив”