Cesc Fabregas написа:megan fox написа:turbogena написа:Мнение 3000
Аз ги докарах до 11000
аз съм с 11 560![]()
![]()
По темата: това ми е 7мата бира от 13:00 насам
Скоро щЪ минЪ

Дай една бира насам, да има кой да ти казва наздраве.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:megan fox написа:turbogena написа:Мнение 3000
Аз ги докарах до 11000
аз съм с 11 560![]()
![]()
По темата: това ми е 7мата бира от 13:00 насам
AnalBreaker написа:Вече съм убеден, че Блуто е едно много интелигентно момиче в сравнение с един друг потребил, който е "обещаващ" адвокат, и в най-скоро време ще снима следващият сезон на "Адвокатите от Бостън". Това е гений на българското право и дано никога не се изправя срещу него в съда, защото победата му е 100% сигурна
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:На това : ОБЯВА: Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1988г., обем на гърдите - 2 литра, мощност - 100 децибела, пробег из магазините - 78000км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 30 чифта обувки! Може бартер за 2 каси бира.![]()
modor написа:Red_Girl написа:На това : ОБЯВА: Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1988г., обем на гърдите - 2 литра, мощност - 100 децибела, пробег из магазините - 78000км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 30 чифта обувки! Може бартер за 2 каси бира.![]()
![]()
![]()
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Red_Girl написа:На това : ОБЯВА: Продавам жена си. В добро състояние е. Регистрация - 1988г., обем на гърдите - 2 литра, мощност - 100 децибела, пробег из магазините - 78000км, цвят на купето - блондинка, фасада - ежедневно боядисвана. Поднася на завоите. Няма спирачки. В комплект с 30 чифта обувки! Може бартер за 2 каси бира.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 30 госта