[offtopic]Моля, придържайте се към темата
Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !
Ами по моите лични наблюдения, макар и бегли , в София наистина феновете на Левски са повече. В другите градове, нещата са доста относителни,но може би цесекарите са повече. За Левски съм чувал,че във Варна имат доста почитатели. От Асеновград имам няколко приятели и всичките са левскари. За ЦСКА, от моите лични наблюдения, най-червения град е Казанлък. Познавам доста хора от там и всички са цесекари в червата. Габрово също е доста червен град. По селата, имам впечатления,че нещата са си 50 на 50. Половината село са левскари, другата половина цесекари 
[/offtopic]
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- жълт ламтурник
pampi написа:жълт ламтурник написа:Използването на герба или части от него, без съгласието на авторите, в противоречие с изначалният замисъл, се преследва от закона![]()
Търново трябва да е "виолетов" град, а и темата е за феновете в София!
Те името на Апостола узурпираха и оскверниха, че един герб ще ги трогне.
Аз предлагам с това да не се прекалява.По времето, когато са създадени е било нормално да се кръщават отборите на национални герои, на царе и ханове от историята.По същата линия, в момента вие нямате нищо, ама нищичко общо с БА, но се зовете армейци и абревиатурата ви означава......?!?
- Синьо сърце
- Контакти:
petrof написа:Синьо сърце написа: При гостуванията на сините около 60% от публиката е софийска.Ако това ти говори нещо...
Да бе да 60%, така ти се иска... При гостуванията 90% от левскарите и цесекарите са от околните села и паланки и 10% от София. Не се прави на луд...
Това е глупост,но що ли не се изненадвам...И аз бих могъл да правя анализ на състава на публиката ни,на базата на над 20 години присъствие в нея-сиреч грубо около 2оо гостувания в България и около 20 в чужбина.Ти колко пъти беше в синята агитка,та определяш процентите?И как разбра кой откъде е-щото аз не мога с поглед да определя дали някой е от София или не-но щом ти можеш...Болшинството се познаваме,най-малкото по физиономии-и за повечето знам кой откъде е,но ти как разбра???Да не говорим,че е тотална глупост да си деля публиката на софиянци и несофиянци...Но пак казвам-не съм изненадан!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
tmanolov написа:Факт е също така, че в повечето смесени райони Левски е със сериозно предимство пред ЦСКА (няма защо да го премълчаваме и това) - просто българите там се асоциират с Левски, заради борбата му с турците, които ги заобикалят, а сред турците Левски (футболният отбор) е символът на борбата срещу комунистическата власт.
Ей с това ме разстреля от движение, особено с разсъжденията за турците! Пич, да те открехна, повечето от тях са за Галатасарай и за Фенербахче, баэи-бази и за Бешикташ. Гледат си ги по сателита и им дреме на оная работа за Левски и ЦСКА.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
в България има левскари и антилевскари.прочетете някоя статия на червен журналист и ще видите че повече пише против ЛЕВСКИ ,а не за цска.
pampi написа:tmanolov написа:Факт е също така, че в повечето смесени райони Левски е със сериозно предимство пред ЦСКА (няма защо да го премълчаваме и това) - просто българите там се асоциират с Левски, заради борбата му с турците, които ги заобикалят, а сред турците Левски (футболният отбор) е символът на борбата срещу комунистическата власт.
Ей с това ме разстреля от движение, особено с разсъжденията за турците! Пич, да те открехна, повечето от тях са за Галатасарай и за Фенербахче, баэи-бази и за Бешикташ. Гледат си ги по сателита и им дреме на оная работа за Левски и ЦСКА.
факт, но нали темата е кой от Левски и Цска има повече фенове. Да не говорим, че преди 90-та турчолята дори и на бяха чували за имента на турските отбори (че и голяма част от тях се чувстваха полубългари, е, хайде да кажем, че не се чувстваха толкова турци, колкото сега). Та серд турците в Бг Левски има повече фенове - тук изключвам червения идол Алиджан
П.С. А за стрелбата си прав - едно време в казармата бях снайперист (между другото съм карал казарма и в Разград) и наистина свалях мишени от движение
п.П.С. Колкото до мнението ми - базирано е изцчло на лични наблюдения. Обиколил съм страната почти във всяко селце и паланка - много обичам да пътувам, а едно време имаше едно движение, което малките няма как да го знаете: Опознай Родината, за да я обикнеш. А за София е от съвсем личен опит - дори съм ходил на мачове на цска (естествено без да викам за тях, само им плясках) с чужди отбори на Васил Левски. Може много да се спори по темата, но обобщените данни, оито съм дал, са, струва ми се, най-близо до обективната истина
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
В София левскарите са повече, в България цесекарите. И двата отбора са символи на комунизма, едните МВР ,другите армия, не се правете на ощипани моми. Знаем как се даваше жителство в София, срещу червена книжка . А сега се правите на демократи, просто се пребоядисахте.
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!
- mile kitic
В по - големите градове където е съсредоточена интелегенцията левскарите са много повече, докато цесекарите взимат превез в ниско образованите прослойки на народа и селата с изявено БКП население 
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
- жълт ламтурник
Avanti_Ragazzi написа:жълт ламтурник написа:Avanti_Ragazzi написа:кво на герба петолъчка да му сложа!!!!
Никаква!
Просто нямаш право да ползваш националният герб за прослава на един второразреден отбор.Дори и да е първоразреден, пак нямаш право да ползваш националният герб, без разрешение от братя Чапкънови.
Твърде е елементарно, та може да бъде разбрано и от левскар!
Националният герб е символ на държавността и затова се използва в държавните учреждения и (евентуално) в екипите на отборите, представящи България, като държава.
ПФК "Левски" не е бил, не е, и никога няма да бъде официален представител на България, за да има право да ползва елементи от държавният герб.
абе,щом искам ще слагам емблемата на Левски където си искам,това си е мой проблем!!!
Аз ти казвам, че нарушаваш Законът за авторското право, а ти си прави каквото искаш.
Я си представи, че аз съм един от братята Чапкънови!Дали ще ми е трудно да те намеря и да те осъдя за това?!
- captain_drifuss
- Контакти:
няма по-тъпа тема!!! кво ви грее, че сте повече в София, като стадиона ви е празен цяла година? некви умници тука ми говорят как армията била 30000, а народа 7 милиона... ми къде са тия 7 милиона?! със сигурност не са на герена!
да се броят феновете в София и България е невъзможно- аз ще кажа, че ние сме повече, друг ще каже, че вие... няма реална статистика за това. Друго е да се преброят шампионските титли, ако искате да си ги преброим и да видим резултатите.
да се броят феновете в София и България е невъзможно- аз ще кажа, че ние сме повече, друг ще каже, че вие... няма реална статистика за това. Друго е да се преброят шампионските титли, ако искате да си ги преброим и да видим резултатите.
Върни се в “Футбол - България”