ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот greenpeak » 14 юли 2011 11:27

ogrizko написа:
greenpeak написа:.... на позиция ляв или десен бек в отбора ни и по едно лайно да сложиш, това ще са най-фамозните лайна.

Браво, евала! На това се вика истинска подкрепа за отбора! Ако всички мислеха като теб, щяхме да имаме най-верните, истински и подкрепящи фенове :mrgreen:

ЗАЩО НЕ МЕ ЦИТИРАШ ТОЧНО, А МИ РЕЖЕШ ОТ ДУМИТЕ???

ТОВА СЪМ КАЗАЛ:

greenpeak написа:***
зеления, на позиция ляв или десен бек в отбора ни и по едно лайно да сложиш, за ShooterMan това ще са най-фамозните лайна.
Какво като са лайна, щом са наши :mrgreen: ?!?!
Аман от примитивно мислещи.

Мисля, че разликата в точния цитат и написаното от теб е доста голяма.

Нама да подкрепям дупките в отбора ogrizko, ти като искаш го прави, проблема си е твой. И като падаме от Монтана и Калиакра не се чуди защо се случва и как така пак се получи :mrgreen: .
Подкрепата ми имат тези които се раздават на 100 процента на терена, некадърниците да го .... , нямат работа при нас.

ЧЕРНО МОРЕ НЕ Е ПРИЮТ ЗА БЕЗДАРНИЦИ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 юли 2011 11:55

greenpeak написа:ЗАЩО НЕ МЕ ЦИТИРАШ ТОЧНО, А МИ РЕЖЕШ ОТ ДУМИТЕ???

ТОВА СЪМ КАЗАЛ:
.......

Знам какво си казал... но имам навика да виждам скрития смисъл зад думите и реших да ти подбера така думите, че да бъдеш разбран правилно какво точно си имал предвид :oops: и да те изкарам герой, откъде да знам, че така ще се разсърдиш :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 14 юли 2011 12:10

http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=36508
аиде гледайте и млъквайте вече.Отворковци :lol:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 14 юли 2011 19:19

За Марчев съм съгласен, че може и да стане най-доброто крило в България, млад е и има много потенциал, но за Янев няма на къде да се развива, на 31 години, рисков играч, в контроли прави по 2-3 балтии, като дойдат официалните мачове и го хване някоя бързо крило, оставаме с 10 човека до 30-тата минута
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 юли 2011 20:37

Mourinio написа:За Марчев съм съгласен, че може и да стане най-доброто крило в България, млад е и има много потенциал, но за Янев няма на къде да се развива, на 31 години, рисков играч, в контроли прави по 2-3 балтии, като дойдат официалните мачове и го хване някоя бързо крило, оставаме с 10 човека до 30-тата минута

Разбира се, че си прав, но какво можем да направим? Надали има фен на Черно море, който да не изтръпва при мисълта за поста на левия бек, но... :x
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 15 юли 2011 02:23

Иво Тонев: Не ни свириха две дузпи

:lol: :lol: :lol:

След центриране на Любо Божинов, Кристиян Добрев стреля с глава и вкарва топката в мрежата, но реферът не зачита попадението заради фаул встрани от Добрев, на Дяков срещу Нацевски

Танка отмъщава, все пак помним кой реагира най-бурно при дадената дузпа за Локото срещу Нас 8-) :lol: :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 юли 2011 02:28

Претенциите им за дузпи са след задържания, последвали от падания на техни играчи в наказателното :lol: звучи ви познато нали, няма ги обаче измекярските рефери от България, които да им дадат дузпа, същото е и при едни други сини евробойци - с 1 дузпа за 5 години в евротурнири, а в А група получават 5 дузпи само до 5-я кръг. Европа винаги е показател кой по какъв начин се е класирал за ЕКТ, за това гледаме всяка година циркаджийския футбол на някои отбори, набързо пребивани, тук там детска радост, че били резервите на някой гранд в мач без значение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юли 2011 07:30

Mourinio написа:Претенциите им за дузпи са след задържания, последвали от падания на техни играчи в наказателното :lol: звучи ви познато нали, няма ги обаче измекярските рефери от България, които да им дадат дузпа, същото е и при едни други сини евробойци - с 1 дузпа за 5 години в евротурнири, а в А група получават 5 дузпи само до 5-я кръг. Европа винаги е показател кой по какъв начин се е класирал за ЕКТ, за това гледаме всяка година циркаджийския футбол на някои отбори, набързо пребивани, тук там детска радост, че били резервите на някой гранд в мач без значение

Тук там се класират в групите на ЛЕ с 4 победи и 2 равни(16-4,БЕЗ дузпи),там събират 7т.
Ах,тези съдии,ах,тази Европа,ах,този показател...

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 15 юли 2011 14:11

blue avalanche написа:
Mourinio написа:Претенциите им за дузпи са след задържания, последвали от падания на техни играчи в наказателното :lol: звучи ви познато нали, няма ги обаче измекярските рефери от България, които да им дадат дузпа, същото е и при едни други сини евробойци - с 1 дузпа за 5 години в евротурнири, а в А група получават 5 дузпи само до 5-я кръг. Европа винаги е показател кой по какъв начин се е класирал за ЕКТ, за това гледаме всяка година циркаджийския футбол на някои отбори, набързо пребивани, тук там детска радост, че били резервите на някой гранд в мач без значение

Тук там се класират в групите на ЛЕ с 4 победи и 2 равни(16-4,БЕЗ дузпи),там събират 7т.

Ех че работа ама айде напусни нашия форум бе приятелю не спря да сереш тука

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 юли 2011 14:54

blue avalanche написа:

Къде са ви дузпите питах, а не да броиш безсмислените победи, половината от точките, които изброи срещу резервите и дубъла на Лацио и Спортинг :mrgreen: видя се в истинските мачове какво ви направиха същите тези отбори, тук 4-ка, там 5-ца :lol:

Върни се в “Черно море”