ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Veso1913 » 12 юли 2011 20:48

Mourinio написа:
GrEeN-FaN написа:Аз чух че Христиан Попов е за тази опция :? но все пак и на мен ми се иска да вземем един като О.Старокин :)

Второто полувреме влезе един висок футболист, той ли беше Християн Попов :? направи ми добро впечатление, но игра като халф и се представи доста добре за разлика примерно от Симеон Симеонов, който за 60 минути не направи нищо смислено, с което да докаже, че има място в отбора

Това момче което на визия и стил на игра прилича на Димов ми хареса.Факт е че през цялото време докато беше на терена правеше впечатление с отиграванията си.Но някак си не го виждам в позицията на ляв бек.А може и да става,знае ли човек?Вече не знам на кого и на какво да вярвам.Гледам на тренировки едно,по време на мач друго,а като започнат официалните срещи кой знае какво ще е .И на мен ми се видя че Симеонов се ,,скри" някъде по време на мача.А може товяа да не е неговата позиция.Ще видим какво ще става,но според мен в отбора остават две дупки.Едната голяма на левия бек и по малката на дясното крило,зарадии факта че там разполагаме ако не с опитни,поне играещи с огромно желание футболисти.Но като чета общите мнения виждам че всички са обединени под мотото-Мечката не става.А това е МНОООГО лошо.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2011 20:50

Абе нека има спокойствие. Щото знам ей сега, ще се намъкнат некои, дето само тва чакат, ще прочетът и като се почне една.. :))))))))) Нека не давам повод за разкол, щото не всеки явно разбира правилно казаното. Нека наистина видим развитието, но... нещо ме гложди :))))))))) Пожелавам успех на отбора, в какъвто и състав да сме.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 12 юли 2011 20:52

ogrizko написа:
Iceberg написа:Пак казвам Огризко, не ме разбирай неправилно. Не призовавам за критики. Изказах си мнението просто. А дали отбора ще върви, ще видиме. Дали задълбавам, пак ще гледаме. Та нали всичко това го казвам с мисъл отбора да върви!? И пак потретвам, лично мнение... нищо повече. Ок, за да има мир, трия..

какво ще триеш пък сега - глупости на търкалета.... ами личното ти мнение е нещо като критика... как да го наречем? лично мнение, ама то не е съвсем положително :P никой не те спира да изразиш негативното си мнение по някои въпроси като искаш.... ама като почне шампионата ще видим дали си бил прав :roll:

Само за някои неща. Иначе като цяло поддържам и подкрепям Чечо. :)))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 13 юли 2011 18:33

Камерата на лошо място, но . . . . и така става! :)))
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 13 юли 2011 18:48

Това момче Паломино е трансферен удар!!! За 20-те минути които гледах . . . :o !!!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 13 юли 2011 18:49

ЧЕРНО МОРЕ ОЛЕ! Ей това е истината Браво Момчета Брато И на Х.Паломино оцелихме като чели десятката със Ето`o :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 юли 2011 18:54

Втория гол не беше ли дело пак на Паломино?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 13 юли 2011 18:55

зеления написа:Втория гол не беше ли дело пак на Паломино?

Мисля, че е негов!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 юли 2011 18:56

Паломино е супер попадение от което се нуждаехме, обаче резултатът лъже.
И двата ни бека плюс Дончо, Марчев и Гравесена са зле.
Локото се скъсаха от пропуски. И от ляво и от дясно си правят каквото си искат. Разминават наште като колчета.
На наште 4 голови ситуации те имаха 14 поне.

И двата гола бяха на Паломино.

Върни се в “Черно море”