Mourinio написа:GrEeN-FaN написа:Аз чух че Христиан Попов е за тази опцияно все пак и на мен ми се иска да вземем един като О.Старокин
Второто полувреме влезе един висок футболист, той ли беше Християн Поповнаправи ми добро впечатление, но игра като халф и се представи доста добре за разлика примерно от Симеон Симеонов, който за 60 минути не направи нищо смислено, с което да докаже, че има място в отбора
Това момче което на визия и стил на игра прилича на Димов ми хареса.Факт е че през цялото време докато беше на терена правеше впечатление с отиграванията си.Но някак си не го виждам в позицията на ляв бек.А може и да става,знае ли човек?Вече не знам на кого и на какво да вярвам.Гледам на тренировки едно,по време на мач друго,а като започнат официалните срещи кой знае какво ще е .И на мен ми се видя че Симеонов се ,,скри" някъде по време на мача.А може товяа да не е неговата позиция.Ще видим какво ще става,но според мен в отбора остават две дупки.Едната голяма на левия бек и по малката на дясното крило,зарадии факта че там разполагаме ако не с опитни,поне играещи с огромно желание футболисти.Но като чета общите мнения виждам че всички са обединени под мотото-Мечката не става.А това е МНОООГО лошо.