Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот Thsmith » 12 юли 2011 20:15

Neron написа:
Thsmith написа:
Neron написа:Хората правят за десетки милиони ама тия хора започват да играят директно в групите на ШЛ а не предварителни кръгове които започват 2 месеца преди тези групи.
ами? Стига бе :lol: Кога почваме участието в ЕКТ ? към 1 август? И то мач който би трябвало да е срещу много по-слаб съперник от нас... Плейофа е към края на Август около 20... ВЛ стартира на 13 август :lol: Какво излиза?

Не виждам някъде да съм писал ВЛ.А и едно е да вземаш някой за десетки милиони и да се осъществи към края на трансферния прозорец друго е да не може 2ма играча за по 100 200 хиляди да вземеш.Големите отбори още преди края на сезона си имат списък с желаните имена и вече който когато успеят да вземат тогава.

Напротив същото е. Като е 200 хил играча не може да се преговаря 1 месец за него ли? Като сте толкова ларж дайте ги вие тия пари бре...?

"Всеки с що годе малко интелект и "нюх" за финансови операции щеше да се справи в пъти по-добре от него" пу деба как 20 години не мога да го видя тоя човек с "интелект и нюх" как става тая работа? А да сигурно те хората с "интелект и нюх" спят пред Герена, Народна Армия и само чакат да докопат отборите ни... ама видиш ли Батков и ко не ги пускат :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 12 юли 2011 20:24

Ами явно такива "открити застъпници" на Батковите подвизи са на мода.Нека ви е хак и си му се любувайте.То за такива фенове такъв президент подхожда.Знам,че станахме за смях с глупостите му.А отделна тема е,че успя и да настрои легенди на Левски една срещу друга, но те - "комунистическите отрочета", каквото е и самият той- го умеят прекрасно.Нека
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 юли 2011 20:27

имаме нападател (енигма) и един плеймеикър,като Цветков попълва и на двете позиции??????????.Палете свещи някой да не се контузи.Само един десен нападател,който реално е за половин ( Младенов).Само един нормален централен бранител,старозагорската адреналинка не го броя.Нещата изобщо не са добре за мене лично поне. Омръзна ми да слущам Гонзо как имало три страни,ние сме Левски!!!!! има само една страна,и тя е чест за всеки поканен от нас футболист.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2011 20:37

scooool написа:имаме нападател (енигма) и един плеймеикър,като Цветков попълва и на двете позиции??????????.Палете свещи някой да не се контузи.Само един десен нападател,който реално е за половин ( Младенов).Само един нормален централен бранител,старозагорската адреналинка не го броя.Нещата изобщо не са добре за мене лично поне. Омръзна ми да слущам Гонзо как имало три страни,ние сме Левски!!!!! има само една страна,и тя е чест за всеки поканен от нас футболист.

"...има само една страна,и тя е чест за всеки поканен от нас футболист..."
Не!Не е!!Има футболисти,дето за България не искат да чуят,камо ли за Левски!Как се "взима" такъв футболист!
ПП.За отбора на "поканения" футболист също ли е чест?Аз,пък,си мислех,че клубовете оперират с пари...

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 12 юли 2011 20:42

След няколко дена стават 50 дена от края на първенството а тука ми разправяте има време за селекция.Наистина с това управление с този състав и с тази селекция ще трябва да палим свещи да няма контузени да бием с по 1 на мъка.След зимата си пролича веднага липсата на Жо сега като си проличи липсата на Дембеле ще бъде двойно по-лошо.Нещо много сте се отпуснали и си мислите че всичко върви по мед и масло Гонзо както ни баламосваше пролетта как ще мажем наред да не загубихме много точки но отпаднахме от купата и нивото на играта падна изключително много.Не мисля че футболисти от Ботев Враца и Пирин могат да ни направят шампиони без Дембеле Минев и Жоазиньо.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2011 20:50

Neron написа:След няколко дена стават 50 дена от края на първенството а тука ми разправяте има време за селекция.Наистина с това управление с този състав и с тази селекция ще трябва да палим свещи да няма контузени да бием с по 1 на мъка.След зимата си пролича веднага липсата на Жо сега като си проличи липсата на Дембеле ще бъде двойно по-лошо.Нещо много сте се отпуснали и си мислите че всичко върви по мед и масло Гонзо както ни баламосваше пролетта как ще мажем наред да не загубихме много точки но отпаднахме от купата и нивото на играта падна изключително много.Не мисля че футболисти от Ботев Враца и Пирин могат да ни направят шампиони без Дембеле Минев и Жоазиньо.

1.Аз не съм казал,че има време за селекция.Казах,че не е толкова лесно да се КУПЯТ добри играчи,които имат ДЕЙСТВУВАЩИ договори.
2."Не мисля че футболисти от Ботев Враца и Пирин могат да ни направят шампиони без Дембеле Минев и Жоазиньо."
Жоазиньо да не дойде от Фламенго?Дембеле,сигурно,от Лион?А Минев...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 12 юли 2011 21:02

Рано или късно ще дойдат още двама нови футболисти и с тях ще имаме поне по един заместник (достатъчно добър за резервен футболист) на всеки един от титулярите. Не виждам причини да сме недоволни от селекцията. И преди някой да е написал, че резервите ни не са на нивото на титулярите, аз ще отбележа, че в света няма добър отбор, който да разполага с 22-ма равностойни играчи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 12 юли 2011 22:06

Старая се да не съм негативен,НО след 16 дена играем в Европа.Нямаме хора в нападение,ако се контузи някой от Сьорд,Тасевски или Цветков кой ще играе???????????????????? аз ли ????????????????????.От дясно почти не ми се мисли Дани пак ще шие по крилото,защото знаем като дойдат мачовете какво става.За сработеност ако дойдат нови изобщо не ми се мисли.Няма да се предам,но ми се искаше поне юношките да не бяхме раздавали,поне да се надявах някой да изгрее ,а сега като знам кой са пейки изпитвам разочарование от Гонзо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2011 22:10

scooool написа:Старая се да не съм негативен,НО след 16 дена играем в Европа.Нямаме хора в нападение,ако се контузи някой от Сьорд,Тасевски или Цветков кой ще играе???????????????????? аз ли ????????????????????.От дясно почти не ми се мисли Дани пак ще шие по крилото,защото знаем като дойдат мачовете какво става.За сработеност ако дойдат нови изобщо не ми се мисли.Няма да се предам,но ми се искаше поне юношките да не бяхме раздавали,поне да се надявах някой да изгрее ,а сега като знам кой са пейки изпитвам разочарование от Гонзо.

"Нямаме хора в нападение,ако се контузи някой от Сьорд,Тасевски или Цветков кой ще играе???????????????????? аз ли ????????????????????."
Веднага ти решавам "уравнението"!Който и от тримата да се контузи,ще играят другите двама!!!!!!!!!!!!!!!!Ти,засега,няма да влизаш!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 юли 2011 22:36

Neron написа:След няколко дена стават 50 дена от края на първенството а тука ми разправяте има време за селекция.Наистина с това управление с този състав и с тази селекция ще трябва да палим свещи да няма контузени да бием с по 1 на мъка.След зимата си пролича веднага липсата на Жо сега като си проличи липсата на Дембеле ще бъде двойно по-лошо.Нещо много сте се отпуснали и си мислите че всичко върви по мед и масло Гонзо както ни баламосваше пролетта как ще мажем наред да не загубихме много точки но отпаднахме от купата и нивото на играта падна изключително много.Не мисля че футболисти от Ботев Враца и Пирин могат да ни направят шампиони без Дембеле Минев и Жоазиньо.

Добре бре хора... Да и аз не съм доволен от нивото на сегашните ни играчи... на повечето от тях. Да и аз искам да привлечем класни играчи... и аз не искам да се задоволяваме с играчи от А група.. и съм го казвал много пъти... Трябва обаче да се научим да приемаме реалноста. Реалноста е, че живеем в България. Страна която на 70-80 % от футболистите по света не им говори нищо... За повечето като ги поканят да ритат в България реагират така както ние реагираме за судан например... Трябва да приемем, че сме отбор с ограничен финансов ресурс от малка и непривлекателна страна. Едва ли някой мисли, че всичко е "мед и масло" - напротив, но да тръгнем да се бесим ли? Какво щяхте да сте доволни ако Гонзо беше хванал двама като Демба Нирен за ушите и да са тук за първата тренировка ? Нормално е когато се опитваш да привлечеш класен играч за твоето ниво за без пари нещата да се проточват и търсенето на такъв да не е много лесно... Приемете го и се надявайте в крайна сметка Гонзо да намери качествени чужденци които да ни подсилят... защото имаме нужда.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”