Славия или Локо Сф,кой има повече публика?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Славия или Локо Сф,кой има повече публика?

Мнениеот acmilan » 10 юли 2011 13:39

Според мен лично Локото има повече фенове.Преди години може да е било обратното,но поне откакто аз гледам футбол,Локото събира доста повече фенове на стадиона,спомням си преди 12 години мисля на 70-годишнината на клуба имаше поне 12 000,а Славия на титлата имаха 5-6.Колкото до това кой от кой квартал бил,аз пък познавам левскари и цесекари от всякакви квартали в София,така че това не може да е сериозен довод,още повече,че нито Левски,нито Славия,нито Локо Сф са били в сегашните си квартали преди комунизма.На мен дядо ми,Бог да го прости,беше локомотивец,познавам и други локомотивци от Стара Загора,аз като по-малък,не отричам,че също имах подобни симпатии,главно заради дядо ми,може би.Не мога да кажа същото за фенове на Славия,разпитвал съм и баща ми по темата,винаги ми е казвал,че и в Стара Загора,и на стадионите преди време локомотивците са били повече.Разбира се,това не може да е точният критерий.Както и да е,много е субективен всеки един въпрос от подобно естество.Аз лично не се наемам да кажа дали левскарите или цесекарите са повече,или пък ботевистите и локомотивците в Пловдив.А и има голяма разлика от това да кажеш,че си по принцип за някой отбор и да не му знаеш състава например,до това да живееш ежедневно с него.Така че на тези въпроси не може да се даде еднозначен отговор.
Последна промяна от acmilan на 10 юли 2011 13:43, променено общо 2 пъти.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 10 юли 2011 13:40

clever_ написа:съжелявам че ще разочаровам някой администратори ,но славия никога е нямала публика :oops:

Е сега си изпроси БАН от славияфоревър. :mrgreen:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 юли 2011 13:40

clever_ написа:съжелявам че ще разочаровам някой администратори ,но славия никога е нямала публика :oops:

:shock: :shock: :shock: как да те разбираме? никога е нямала=винаги е имала
Ако елементарничката ти мисъл е, че никога не е имала, то аз колкото пъти съм ходил на мач в Овча купел покрай мен е имало само призраци :o :o
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 юли 2011 13:46

Славистите сме повече, мисля, че дори самите локомотивците ще си го признаят ;) Само че при нас проблемът е, че хората отдавна не идват на стадиона заради Венци и скоро и няма да се върнат :evil: :evil: Локото има далеч повече успехи от нас, играят пак в евротурнири, но бройката им не е голяма, което за мене всъщност няма голямо значение, щом си подкрепят отбора :roll:
Славия събра твърде малко фенове на финала заради кошмарното представяне в първенството и аутсайдерската позиция срещу ЦСКА. За съжаление хората няма да се върнат без успехи ...
Слависти има в почти всеки български град, може да не са много и да са над 40-50 години, но си ги има и това е безспорен факт. Ако ние играехме в евротурнири, щяхме да съберем доволно количество привърженици, но явно това няма да е скоро ...
Изображение

pidna
Контакти:

Мнениеот pidna » 10 юли 2011 13:52

Аз познавам повече локомотивци. На мен Локомотив ми е по-симпатичен отбор - тим на работниците!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 10 юли 2011 13:54

Captain Stottlemeyer написа:
eelche написа:Според мен Локомотив София,тъй като "Надежда" е голям квартал,а и както се спомена много от феновете им не ходят на стадиона,може би разочаровани от моментната ситуация.Това ще си проличи в евромачовете им надявам се и им пожелавам успех! ! ! ;)

Колега, в "Надежда" и в "Свобода" (където всъщност се намира стадион "Локомотив") има повече левскари, отколкото локомотивци. :) Повече от 20 години съм живял там, вЕрвай ми. ;)

По тая логика, си спомням 1 гостуване на Славия - целия сектор В беше фул с наши...Както и нашето домакинството срещу Миньоро на Овча купел...То попринцип София е синя,т'ва е ясно и като правило левскарите във всеки квартал са повече с някои изключения ;)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 10 юли 2011 14:10

На стадиона - "Локо", извън него - "Славия". Повечето фенове на "Славия" просто отговарят вяло на въпроса от кой отбор са, не следят обстойно представянето на своя отбор, но това е нормално - 15 години с един финал за третия по успехи отбор изчерпва темата защо тези хора са загубили вярата във футбола и отдавна не стъпват на стадиона.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 10 юли 2011 14:39

Баща ми е локомотивец от 40 години и не съм чул от него НЯКОГА да е имало кой знае колко народ - 10-15 хиляди са се събирали, но последните 10 години аз лично не съм видял повече от 100 души фенове (говорим за фенове, не за публиката, която идва на мач с Левски и ЦСКА)!
Иначе имах съученик славист преди 17 години и помня, че даже в шампионския сезон на Славия му се подигравахме, защото Шумен и Добруджа имаха повече хора!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 10 юли 2011 15:01

Баща ми и дядо ми са фенове на Славия, а ан Локото не познавам............. (щото забелязвам, че започнахме да ги броим поименно :lol: :lol: :lol: )
[offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:

:shock: :shock: :shock: как да те разбираме? никога е нямала=винаги е имала
Ако елементарничката ти мисъл е, че никога не е имала, то аз колкото пъти съм ходил на мач в Овча купел покрай мен е имало само призраци :o :o

в българския език се пише с двойни отрицание... не е логично, ама и цялата ни държава а такава :lol:
какво трябва да напише, момче: Славия никога е имала публика!??!??!![/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 10 юли 2011 15:29

Какво значение има?!?!? Вие един ден няма ли да прекарате без преброяване и съревнование? Има толкова много битки за водене навън, толкова други съревнования! Пожелавам ви да броите ПАРИТЕ в банковите си сметки, по-добре ще ви е...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Футбол - България”