Английска Висша лига 2011/12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Английска Висша лига 2011/12
Сензационно: Реал предлага Игуаин или Бензема + 28 милиона евро на Манчестър Сити за Карлос Тевес
- Frankie Lampard
- Контакти:
До края на другата седмица Тибо Куртуа се очаква да бъде играч на Челси. Най-сетне няма да имам ''честа'' да наблюдавам изявите на лешперите Иларио и Търнбул.
Frankie Lampard написа:До края на другата седмица Тибо Куртуа се очаква да бъде играч на Челси. Най-сетне няма да имам ''честа'' да наблюдавам изявите на лешперите Иларио и Търнбул.
ПривеД първо
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее!
- Frankie Lampard
- Контакти:
Иларио няма как да го натоварим, тъй като подписа нов договор с клуба, но се надявам да е 3-ти вратар. Той и без това отдавна се е съсредоточил върху кариерата си на модел и футбола не го интересува особено.
Е какво да го интересува-взима си добри пари за по 2 мача на година макс.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Aз за най-големия тарикат съм признал Суазо от Интер. Мангото от поне 2 години не тренира, не участва в мачове, изобщо нищо не прави, а взимаше една от най-високите заплати в клуба
Морати сигурно 6-7 пъти искаше да му скъсат договора, обаче тоя хитрец отказва, ама си получава редовно заплатата
най-накрая договора му ИЗТЕЧЕ това лято

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Frankie Lampard
- Контакти:
Е, ние сме номер 1 в тази класация. Имахме едно време един защитник Уинстън Богард ... Ето един цитат на Гардиън за него ...
Светът трябва да е благодарен, че Уинстън Богард е станал футболист. "Ако не бях пробил в играта, щях да стана престъпник, голям престъпник", пише холандският национал в автобиографията си: "Уинстън Богард: Този негър не се кланя на никого". Кариерата на защитника в Челси се развива по уникален начин. Той прибира по 40 000 паунда седмично плюс премии 4 години, въпреки че в този период играе едва 11 мача за първия тим. Клубът на няколко пъти пробва да се отърве от него, но той упорито отказва, тъй като никой друг не му предлага толкова пари. "В този свят всичко опира до парите. Когато ти дават няколко милиона, просто ги прибираш и толкоз", пише той, без да се прекланя пред никого и пред нищо.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Е, ние сме номер 1 в тази класация. Имахме едно време един защитник Уинстън Богард ... Ето един цитат на Гардиън за него ...Светът трябва да е благодарен, че Уинстън Богард е станал футболист. "Ако не бях пробил в играта, щях да стана престъпник, голям престъпник", пише холандският национал в автобиографията си: "Уинстън Богард: Този негър не се кланя на никого". Кариерата на защитника в Челси се развива по уникален начин. Той прибира по 40 000 паунда седмично плюс премии 4 години, въпреки че в този период играе едва 11 мача за първия тим. Клубът на няколко пъти пробва да се отърве от него, но той упорито отказва, тъй като никой друг не му предлага толкова пари. "В този свят всичко опира до парите. Когато ти дават няколко милиона, просто ги прибираш и толкоз", пише той, без да се прекланя пред никого и пред нищо.
Еми абсолютно същия случай
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Frankie Lampard
- Контакти:
Арсенал предложи 18 милиона паунда за Стюърт Даунинг

Frankie Lampard написа:Арсенал предложи 18 милиона паунда за Стюърт Даунинг
Хахах сигурно за това се бави сделката толкова време Даунинг да подпише с нас.Френския мусю наистина ден и нощ мисли за селекцията на Арсенал.Еми а дано го вземат Арсенал и без това повечето фенове на Ливърпул го недолюбват.Аз съм пас за един евентуален трансфер на Даунинг при нас.Не е и слаб но не е и нищо особено та да се дадът 18 милиона за него ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA