Сашо Томов отново изпързаля системата...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

stg333
Контакти:

Re: Сашо Томов отново изпързаля системата...

Мнениеот stg333 » 27 май 2009 12:48

aбе не се заблуждавайте, наглото копеле не краде за себе си а за майката партия, само накрая да не излезе че всичкото крадено е задължение на ЦСКА

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 27 май 2009 12:50

aбе не се заблуждавайте, наглото копеле не краде за себе си а за майката партия, само накрая да не излезе че всичкото крадено е задължение на ЦСКА

То май напрая ще излезе така :(
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 май 2009 13:07

v.r.s. написа:
terrel написа:
v.r.s. написа:Тя самата система работи за такива като него и мисля по точно казано ще е,че системата ни пързаля нас,защото ние сме потъпевши от нея.Доказателство за всичко това е и оневиняването на Боре Александров,както и връщането на длъжност Иван Леков.
Мисля,че най нормално е в закона да залегне кауза когато се водят дела срещу някого да не може да се кандадитира за държавен пост.
Не знам дали има друга държава на която,вътрешен министър да е човек със заведени 4 съдебни дела преди да стане такъв.

Абе като се водят дела не означава, че има влязла присъда. Все пак в България важи Невинен до доказването на противното с влязла в сила присъда.
То ако беше така както иска мислиш ли, че всички опоненти ще се топят и ще се водят безмислини и абсурдни дела. Ще им се преписват престъпления, а всъщност ще са на другия край на България и непознават хората ама като има следствие немогат да се кандидатират за депутат.

Да знам,че е така,но би трябвало да се разграничават самите дела.
В Германия,ако не се лъжа,преди години министър си подаде оставката само заради това,че имаше съмнение за корупция от негова страна.

Това да се водят дела за:-източване на предприятие и злоупотреби в изключително големи размери,случая с Томов и за възпрепятстване на полицейска акция с потрошен полицейски автомобил,случая с Петков като кмет на Плевен,са доста сериозни и няма нищо общо с топене.Тук става дума за дела заведени преди да се кандадитират за депутати.Така,че най-нормално е да залегне в закона такива хора да не получават имунитет и делата да не се спират,а те нека да се кандадитират,защото наистина си прав за презумцията за невинност и ако им се забрани се нарушават правата им.
Признавам,че съм сгрешил за това да не се допускат до избори.

Абе ако се позаинтересуваш от делото срещу Томов и си поне малко интелигентен ще разбереш, че това е АБСУРД. Хвърлят прах в очите на хората за това какъв уж е Томов.

Много ми е странно как ДЪРЖАВАТА повдига обвинения, а собственика на тези пари няма никакви претенции. Неможе Държавата да осъди детето ти, че си е преместило играчките от апартамента на вилата и за което ти нямаш нищо против.
Странен ми е целият този процес.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 27 май 2009 13:14

Грешиш, не е изпързалял системата.. Нали системата е тази, която му е дала имунитет?! Т.е. дори да си само кандидат за депутат, вече никакви закони не важат за теб. А влезеш ли в парламента.. :lol: :lol: :lol: Сигурно е невероятно удоволствие сам да ковеш законите, по които после законно да си крадеш.
Партийните присрастия, поляризацията, не са нищо повече от оптическа измама. И леви и десни и сини и червени имат неистова нужда един от друг, за да съществуват. И всички дерзаят само за едно - ДА СЕ СЪХРАНИ СТАТУКВОТО! А вие гласувате за промяна... такива ми ти работи.. :lol:

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 27 май 2009 13:19

.... тя нашата "система" е със свалени гащички , наведена напред и си държи пръстчетата на краката ... дори луничав петокласник може да я "изтакова" :) :) :)

а на terrel ще кажа, че около 27 % от Кремиковци е държавна собственост .... така че греши в съждението си по-горе .... най-гадното е , че така държавата издържаше цска ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

tan4eto509
Контакти:

Мнениеот tan4eto509 » 27 май 2009 14:16

Абсурдите в таэи държава край нямат.

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 27 май 2009 14:17

Това просто не мога да го приема и никой не може да ми го обясни! Ето заради всичката тази помия тръгвам за чужбина! И не само аз, а всеки, който не може и не иска да краде, лъже...Ако остана тук ме очакват два пътя - или да съм вечния будала, честен и мизерстваш...или да стана "саможивляк" , който да гледа как и от къде да смъкне повече пари за да живее по-добре, нищо че така ще навредя на Държавата/не знам защо изобщо я пиша с главна буква/. Ако Левски, Ботев или който и да било от ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ беше жив щеше да се самоизяде като види до къде сме докарали страната, за която са давали живота си! Държавата - това сме ние. И щом ние не искаме да я променим към по-добро, значи никога няма да стане по-добра! “Прост народ - слаба държава”!!!
“Прост народ - слаба държава”

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 май 2009 14:46

Yoda написа:.... тя нашата "система" е със свалени гащички , наведена напред и си държи пръстчетата на краката ... дори луничав петокласник може да я "изтакова" :) :) :)

а на terrel ще кажа, че около 27 % от Кремиковци е държавна собственост .... така че греши в съждението си по-горе .... най-гадното е , че така държавата издържаше цска ....

27 > 73 ?????? Явно имаш 2-ки по математика. :)

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 27 май 2009 14:56

Няма начин!
Ще му свалят имунитета. Този нещастник ще лежи в затвора доста дълго време.
Така ще е и по-добре за него,защото на свобода дните му са преброени.
Все ще бъде засечен някаде...от някой... :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 27 май 2009 16:31

terrel написа:
Yoda написа:.... тя нашата "система" е със свалени гащички , наведена напред и си държи пръстчетата на краката ... дори луничав петокласник може да я "изтакова" :) :) :)

27 > 73 ?????? Явно имаш 2-ки по математика. :)

"Много ми е странно как ДЪРЖАВАТА повдига обвинения, а собственика на тези пари няма никакви претенции. Неможе Държавата да осъди детето ти, че си е преместило играчките от апартамента на вилата и за което ти нямаш нищо против.
Странен ми е целият този процес."

Да 27<73,но тук става въпрос за източване на предприятие докато се докара до фалит.Тези 27% са милиони левове,а този който държи останалите какво и колко е инвестирал? Най-вероятно нищо,а напротив и той се е облажил с източените милиони и заради това няма за какво да пищи,а след като и той е отговорен няма как да съди сам себе си,тъй като с Томов са един екип.
Собственика на Кремиковци беше поредният "инвеститор",източил и ограбил поредното Българско предприятие,взето на безценица.

Върни се в “ЦСКА”