Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
мерси и на закъснелите
По един джак за наказание 
- slavia_forever
- Контакти:
sorcererals, ти или заключваш темите без да ги пращаш в кофата, или ги пращаш в кофата като ги оставяш отключени. Сега визирам темата за скандала и изхвърлянето на Ботев от "Б" група. Ако виждаш, че темата нарушава правилата, цитирай нарушеното правило, заключи я и я пренасочи към кошчето. Ти влизаш епизодично, правиш някакви половинчати и необосновани действия в модерирани до момента теми, после си излезнеш и оставяш другите да се оправят.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- Alternative
- Контакти:
Темата с така наречения " скандал и изхвърлянето на Ботев от "Б" група" вече е в коша.Плод е на журналистически измислици и провокации във форума.

- slavia_forever
- Контакти:
Alternative написа:Темата с така наречения " скандал и изхвърлянето на Ботев от "Б" група" вече е в коша.Плод е на журналистически измислици и провокации във форума.
Ок, нямам против. Въпросът е, че това е поредното "включване" на колегата ти, който просто премести темата в коша без да я заключи и си би камшиците, след което продължиха да пишат в нея. Предишния път заключи тема, като я остави в раздел Ботев (която също беше модерирана преди това). Коментирам половинчатите му, за мен някои и неадекватни, не чести включвания, не друго! Ето, след това ти дойде, написа (някакъв) коментар, за да знаят кой да питат ако има нещо, заключи я и я премести.
- sorcererals
- Контакти:
Влизам редовно, но модерирам рядко, само ако има какво. Видях, че остава някаква препратка към темата, но мислех, че така само може да се чете, явно съм в грешка. А основанието е, че темата е пусната не случайно от локомотивец, да не говорим, че си е чиста журналистическа измислица. Предната тема я оставих, след като коментирах с Alternative, че ще я заключа, за да няма повече глупости по нея, но мисля че трябва да се чете, да ни е обеца на ухото.
Madridist написа:Стенли, искам да питам какво е положението с форумите на новите членове на А група. Специално за Ботев Враца вече няколко човека ми писаха на лични да ме питат.
Сори за забавянето, бях в провинцията известно време.
Ще ги направим може би следващата седмица
Модераторите не са ви враг!
Пичове, не, че съм се излекувал ( дейба и вируса)! Ама влязох да огледам, погледнах и "Последни действия"! И пак ви моля! По-леко с бановете! Вики, Коце! Може понякога да се трие, без да има санкции!......ДА! ЗНАМ ОТЛИЧНО ПРАВИЛАТА!...... Но, един модератор, трябва да вкарва и творчество!!!!!..
kartago написа:Пичове, не, че съм се излекувал ( дейба и вируса)! Ама влязох да огледам, погледнах и "Последни действия"! И пак ви моля! По-леко с бановете! Вики, Коце! Може понякога да се трие, без да има санкции!......ДА! ЗНАМ ОТЛИЧНО ПРАВИЛАТА!...... Но, един модератор, трябва да вкарва и творчество!!!!!..
Аз мисля, че преди около 2 седмици помолих за нещо подобно. Има случаи, в които може да се действа с ръкавици, а не урболешката и да настройваме хората срещу себе си. В това число бях визирала и заключването на теми. Има и такива, които може да не са интересни за нас модераторите, но хората все пак да си пишат в тях. Затова ще ви помоля, още повече, че сега е по-спокоен период, да се модерира малко по-внимателно и както и да го разбирате, "с финес".
Модераторите не са ви враг!
Петьо, аз лично, винаги съм гледал да избягвам бановете - или ще трия мнението или ще го редактирам. Да не говорим,че доста често са ми писали потребители, че сме прекалено меки и добри модераторите в този форум и хора,които системно и целенасочено обиждат и провокират им се разминава.
Днес сложих два бана , които за мен са си абсолютно заслужени и справедливи. Милен направил тема да се подкрепи Димитър Ангелов - Дучето в борбата му с тежко заболяване и веднага няколко човека почнаха да пишат крайно обидни и нечовешки коментари . Особено единия - mile kitic, беше най-деен в обидите и му изтрих поне пет крайно вулгарни мнения. Примерно за "чорбари", "Говеда" и т.н. много рядко съм слагал бан, но към такива хора, като този за който съм писал, въобще не трябва да има никакви компромиси .
Днес сложих два бана , които за мен са си абсолютно заслужени и справедливи. Милен направил тема да се подкрепи Димитър Ангелов - Дучето в борбата му с тежко заболяване и веднага няколко човека почнаха да пишат крайно обидни и нечовешки коментари . Особено единия - mile kitic, беше най-деен в обидите и му изтрих поне пет крайно вулгарни мнения. Примерно за "чорбари", "Говеда" и т.н. много рядко съм слагал бан, но към такива хора, като този за който съм писал, въобще не трябва да има никакви компромиси .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- slavia_forever
- Контакти:
Моето мнение се припокрива с мнението на Вики, на който му благодаря, че е толкова деен и се раздава за форума, когато много от нас в много моменти ни няма. По отношение на творчеството - да, прилагаме го. Но също има и критерии за недопустими изяви. С Red_Girl например, която я ограничих за 1 ден (гледам, че с Петьо са си писали в темата за мод.помощ), сме добри познати и в живота, но подобно на други мои приятели (слависти например), като преминат границата си ги наказвам на форумно ниво, после пак си пием бирата. Явно имам по-силно изразено от нормалното чувство за справедливост - такъв съм и в работата, и в живота, и навсякъде. Няма как да накажа един, а да простя на друг за сходни провинения. Особено стриктен и безкомпромисен съм в моментите, когато се критикуват модераторите на обща! Бил съм и от другата страна и знам какво е, постоянно да съдиш хората, които създават предпоставки за едно добро общуване между потребителите! При това абсолютно безрезервно, жертвайки времето си, в което може да се оползотвори по много други начини (със семейството например в моя случай)! Разбира се, че няма абсолютна справедливост, разбира се, че в определени моменти някой може да е пресилил дадена санкция, друг да е бил прекалено мек, но ако не сме проявявали творчество във времето досега, форумът нямаше да е това, което в момента е!