Awesome написа:Не мога да разбера какво е усещането да очакваш с нетърпение само два мача в Примера за цяла година, вместо да си гледаш Англия с минимум 10 такива за сезон - кофти, а...
а усещането от печеленето на трофеи ? иначе си прав : ) Жервиньо е пристигнал в Лондон да мине медицински прегледи и да подпише с Арсенал : )
а усещането от печеленето на трофеи ? иначе си прав : )
търпим, кво да се прави, но скуката и липсата на интрига и конкуренция са по-гадни обаче
Жервиньо е пристигнал в Лондон да мине медицински прегледи и да подпише с Арсенал : )
прочетох вече, до утре трябва да са го обявили...
ем нещата се припокриват другото което е че за Сеск Барса е като семейство : ) всичките му приятели , всичко е тама така че : ) иначе мен Азар ме кефи доста поече от тоя ( много е грозен :Д ) дано да в е от полза : )
ако /или когато.../ дойде деня, в който Фабрегас ще напусне Арсенал единственото нещо, на което се надявам е да не си тръгне със скандали и грозни сцени
And it's Arsenal, Arsenal FC, We're by far the greatest team, The world has ever seen!
Тия па вила продадоха на ЮТД Ашли Йънг за по-малко от колкото търсят на даунинг Как става това ?: )
Awesome написа:
Сега като загледах статистиката... безценния играч без който Арсенал ще рухне е отбелязал цели 3 гола.
Откога Фабрегас е нападател ? Вкарването на голове не му е основната задача. Той е играчът, който създава най-много голови положения и асистира за головете на съотборниците си. В клиповете вкарва и голове - голът си е гол. Ако не може някой да си направи сметка за въздействието му върху самата игра на отбора си е негов проблем. Всеки има право на мнение, това е моето. Погледни статистиката за Прем лигата и къде се намира по брой асистенции на сезон в последните няколко години!
Защо трябва да се омаловажават успехите и головете му, а че Насри играл няколко месеца на високо ниво е голямата звезда. Предният път, когато погледнах и все още ФАБРЕГАС>Насри. По-класен, по-ценен, по-важен за отбора.
Awesome написа: Фабрегас има повече голове в кариерата си от Иниеста и не е много далече от Шави, да не говорим, че играе с некадърници в Арсенал. Може още да не е от класата на Шави, но за Иниеста - защо не?
Когато не ти изнася не говорим за головете, а? Да не съм подхванал аз темата кой колко гола има? Ок асистенции... ми той има цели две повече от изигралия "невероятен" сезон Аршавин ... близо до Ашли Йънг и Крис Брънт... ама не съм чул те да са изкарвани за "най-добър халф в света", "новия шави, новия мави" ... ВДВ дето го подмятаха като парцалена кукла има почти 5 пъти повече голове от фабрегас и само 4 асистенции по-малко, но поне фабрегас играе с "некадърници" за това е така... ако играеше с Одемвинге или Крауч щехте да видите Да не е лош играч, но
Защо трябва да обожествяваме успехите и головете му? Не Насри не е голяма звезда понеже е играл "няколко месеца на ниво" а фабрегас и без няколко месеца е голямата звезда? Предният път, когато погледнах и все още НАСРИ>фабрегас. По-класен, по-ценен, по-важен за отбора.
Офтопик:
може да продължим още 10 страници в същия ред ако настояваш? Ти казваш твоето, а аз моето и като радио? И предишния пост казах, че няма смисъл да го водим този спор... Нито ти ще убедиш мене, че фабрегас е Зидан на настоящето нито аз теб, че е просто добър играч....
Последна промяна от Thsmith на 06 юли 2011 16:11, променено общо 1 път.
Awesome написа:ако /или когато.../ дойде деня, в който Фабрегас ще напусне Арсенал единственото нещо, на което се надявам е да не си тръгне със скандали и грозни сцени
еми дано не все пак съм сигурен че Сеск обича клуба : )
Фабрегас за колко изиграни мача ги е направил тези асистенции, а Аршавин за колко? Остави настрани Зидан, Шави, класи - Сеск е един от най-ценните ни играчи, за Арсенал, за нашия отбор - само това ме интересува, а ако го загубим Венгер няма да го замени и ще се усети страшно много липсата му! Рамзи е млад и неопитен, да се купи отвън заместник ще струва много пари, които Венгер няма да извади, Насри не знам дали ще стигне нивото му ако играе на неговата позиция, имам големи съмнения засега /ако изобщо остане да рита в Арсенал/. За теб Насри е дал повече на Арсенал от Сеск, аз мисля друго, ок. аз лично спирам дотук
Последна промяна от Awesome на 06 юли 2011 17:02, променено общо 1 път.
And it's Arsenal, Arsenal FC, We're by far the greatest team, The world has ever seen!