ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот ogrizko » 04 юли 2011 15:14

Черноморец (Бч) се възражда, взима четирима от Черно море

Черноморец (Бч) се прероди, след като днес отборът се събра за първата тренировка от лятната подготовка. Балчиклии ще се подвизават в североизточната "В" група този сезон. Както е известно, общинският съвет на "белия" град на свое заседание реши да остави футболния отбор без финансиране, което доведе до последвалия отказ от участие в първенството на Източната "Б" група.

Сега обаче общинският клуб е твърдо решен през сезон 2012-2013 отново да се подвизава в професионалния футбол, което означава, че още тази година балчиклии ще атакуват "Б" група. Отборът има нов треньор в лицето на Митко Тошев - Даскала, който вече бистри и селекцията. Балчишките "акули" вече са договорили четирима от юношите на Черно море. Това са Дилян Георгиев, Севдалин Стойков, Красен Костов и Ивайло Станчев, които не намериха място на "Тича" и са твърдо решени да се докажат на друго място.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 юли 2011 15:15

Ако не друго, ще имаме Мечка и Пантера в състава, другите отбори да му мислят :mrgreen:
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 юли 2011 15:21

ogrizko написа:http://www.sliven-fc.com/forum/viewtopic.php?t=1155&sid=09244868fb8e1aa04b7913833111c4db - като чета тук мнения и ми призлява :lol: :lol: :lol:

Ако се разровиш из нета и прочетеш мнения на фенове за Г.Божилов сигурно ще ти се прииска да скочиш от Аспаруховия без бънджи.Ама ето сега момчето проектонационал.Така че мнения на фенове не приемам за меродавни.А вече и такива на псевдоспециалисти.Така че слушайте внимателно какво ще ви каже бате ви Чечо за новите играчи.Неговото мнение е важното в случая.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 юли 2011 15:34

работата е там, че ние никакъв ляв бек нямаме.... така че и куция в случая е цар :twisted:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 04 юли 2011 15:37

На Генов една куца маймуна да му дадеш той пак ще я вземе.
Факт е, че нямаме трансферна политика.
Какво да коментираме повече някакъв си смешник като Ивелин Янев. Този става на 30 гонини ноември и до сега нищо не е направил в кариерата си. При нас ли ще става футболист, тепърва?
Същото е и с измисления шотландец, дето гола му искал :mrgreen: . Някакво си недоразумение е и той.

Генов по-добре да рискува с млади момчета, от тях поне може да се спечели.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 юли 2011 15:50

Селекцията до момента се очертава да е същата каквато беше през зимата, тогава взехме Камазола, сега взимаме Паломино, дано и с него сме уцелили както стана с бразилеца, а останалите са някакви анонмници от други български отбори, които не са се доказали в А група. Явно пак не искат да дават пари за нови класни играчи, напразни надежди, започвам да се дразня, да не говорим и пък какво стана с обещанията за ремонт на ''Тича'' и смяна на тревното покритие или си мислят, че зимата няма да дойде...
Последна промяна от Mourinio на 04 юли 2011 15:57, променено общо 3 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 юли 2011 15:55

ще вземе куца маймуна, ако алтернативата е да останем без никаква маймуна :mrgreen:
на мнение съм, че изобщо няма как да се рискува с мурадов в случая... контролата със светкавица дето бихме 5:0 беше супер зле.... ама наистина супер зле и се чудех как е възможно да прави такива отигравания, а изобщо да говорим, че имал шансове за титуляр... беше повече от дупка и то в края на мача като влезна пак го надбягваха хем беше по-свеж, пасовете му бяха уникално неточни и т.н. да не продължавам... може на притеснение да се дължи всичко, ама в А група предполагам ще се притесни доста повече отколкото в контрола срещу Светкавица, в която побеждаваме 5:0... това изобщо не е оправдан риск за мен. Ляв бек ни трябва, въпросът е не можем ли да намерим малко по-добър от Ивелин Янев... а и явно е рисков играч, щото за няколко червени картона става дума в мненията от форума на Сливен... и все пак е по-добре от Мурадов на тоя етап за мен :roll:
оправдан риск е капитанов... там не ни трябва чак толкова шийлдс, въпреки че вероятно е добре да разполагаме и с един по-опитен играч на нея позиция :geek:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 04 юли 2011 16:49

Малко тънък и небалансиран ми се вижда отбора на мен. Ако приемем, че Тиаго си тръгва, засега имаме следното:

Вратар -- Пиргов, Денчев, Краев (ОК)

Десен бек -- Сашо Александров, Мишо Лазаров (ОК)

Централен защитник -- Ал.Александров, Росен Колев, Цветан Йотов. Камен Трифонов и Даниел Граматиков ги освободиха, трябва още един да бъде привлечен.

Ляв бек -- Ивелин Янев. Без конкуренция, много лошо.

Опорен халф -- Камазола, Д.Петков, Християн Попов, Станислав Стоянов (ОК, даже един е излишен ако играем формация с 1 дефанзивен халф)

Офанзивен халф -- Г.Илиев, Г.Божилов, Ратников, Симеон Симеонов (ОК)

Дясно крило -- Р.Николов, Капитанов, Янчо Андреев, Веселин Марчев, Дийн Шийлдс (ОК, но трима са излишни)

Ляво крило -- Дончо Атанасов, Тодор Колев (ОК)

Нападател -- Паломино, Миро Манолов (ОК ако Миро е здрав и Румен го броят за нападател)

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 04 юли 2011 17:02

Още един нападател ни трябва и крило, което може да центрира.

В защитата - един ляв бек още.

И май това е.

Ако останем така при първата контузия и натрупани картони ще издишаме.

Къде отиде последно Дани Г?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 юли 2011 17:04

ogrizko написа:работата е там, че ние никакъв ляв бек нямаме.... така че и куция в случая е цар :twisted:

Ивелин Янев и Х.Попов ако не бъркам името.Вторият младежки национал,също ляв бек.Мисля че ще вършат работа поне колкото Бачев и Тояго.А и махането на Тояго навява мисли за освобождаване на две места за неевропейски играчи.А тях все още ги чакаме,нали? ;) Не се знае какви са като постове,макар за единия да е сигурно че е ЦЗ,а бразилеца офанзивен играч.
Последна промяна от Veso1913 на 04 юли 2011 17:06, променено общо 1 път.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”