Кой бьлгарски отбор ще се представи Най-добре в Европа ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Според вас Кой Бьлгарски отбор ще се представи Най Добре В
Да не тръгваме с голямата кошница предлагам аз. Първенството ни е толкова слабо, че влизането на всеки един от отборите ни в групите на Лига Европа ще е постижение.
[center]
[/center]

[/center]- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Phoenix^ написа:Литекс в групите на ШЛ, ЦСКА в ЛЕ, Локо СФ и Левски отпадат в playoff.
И като се събуди от съня кво стана!!!!
По темата;
Локо Сф-0% няма начин просто да влезнат в групите!!!
ЦСКА-10% да влезнат в групите но само ако им се падне преодолим съперник и пак не е сигурно а това може да стане само при шанс 1/10 затова им давам 10% което при съперниците които са в списъка даже е много като процент!!!
Левски-25% ако е поставен защото има сравнително лесни и преодолими съперници но има и такива дето ще са непреодолими.И давам също като при ЦСКА -10% ако не сме поставени,мотивите ми са същите като при ЦСКА!!!
Литекс-0% за ШЛ същото което важи за Локо Сф за ЛЕ важи и за Литекс относно ШЛ.50% им давам за ЛЕ защото ако им се падне добър съперник във 3 предварителен кръг за ШЛ ще се класират за ЛЕ.А не вярвам за втора поредна година да направят глупостта да не влезнат поне там защото сравнение с другите отбори на Литекс задачата е много по-лесна.Но давам 50% защото по-принцип те са способни и да отпаднат от отбор с тяхното ниво или дори от отбор под тяхното ниво!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Тези коментари колко ни е слабо първенството ме дразнят ужасно много. Като ни е слабо как така ПФК Левски и ЦСКА играха 3 пъти в групите на УЕФА и Лига Европа, Литекс веднъж и ПФК Левски веднъж в ШЛ?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Тези коментари колко ни е слабо първенството ме дразнят ужасно много. Като ни е слабо как така ПФК Левски и ЦСКА играха 3 пъти в групите на УЕФА и Лига Европа, Литекс веднъж и ПФК Левски веднъж в ШЛ?
Да си чувал за ОГРОМЕН КЪСМЕТ. Дано и тая година да имаме такъв.
[center]
[/center]

[/center]- wicked1913
- Контакти:
Успех на всички. Нека понатрупат малко точки,че националния коефициент ще затъне доста.
Реално погледнато на нещата прогнозирам следното :
Литекс : Незнам дали ще имат сили за ШЛ,но групите на ЛЕ 100%
ЦСКА: Групите на ЛЕ
Левски: При добри съперници ЛЕ
Локо СФ: Ако стигнат плейоф за ЛЕ ще е добре,от там нагоре каквото и да стане ще е сериозно постижение.
Реално погледнато на нещата прогнозирам следното :
Литекс : Незнам дали ще имат сили за ШЛ,но групите на ЛЕ 100%
ЦСКА: Групите на ЛЕ
Левски: При добри съперници ЛЕ
Локо СФ: Ако стигнат плейоф за ЛЕ ще е добре,от там нагоре каквото и да стане ще е сериозно постижение.
фалшива коса - фалшив футбол!
pomiqrat написа:Тези коментари колко ни е слабо първенството ме дразнят ужасно много. Като ни е слабо как така ПФК Левски и ЦСКА играха 3 пъти в групите на УЕФА и Лига Европа, Литекс веднъж и ПФК Левски веднъж в ШЛ?
Ами то и другите първенства си играят редовно в ШЛ и ЛЕ.Кипърци ни духнаха отдавна не се сравняваме с турци,румънци, сърби...само с македонците можем е силно ли кажи ?
Късмет веднъж, но 3 пъти няма такова нещо
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Empty написа:pomiqrat написа:Тези коментари колко ни е слабо първенството ме дразнят ужасно много. Като ни е слабо как така ПФК Левски и ЦСКА играха 3 пъти в групите на УЕФА и Лига Европа, Литекс веднъж и ПФК Левски веднъж в ШЛ?
Ами то и другите първенства си играят редовно в ШЛ и ЛЕ.Кипърци ни духнаха отдавна не се сравняваме с турци,румънци, сърби...само с македонците можем е силно ли кажи ?
Колко редовно кипърците играят, че съм ги изпуснал
Аз си пожелавам ЦСКА, Левски и Литекс в групите на ЛЕ, а Локо София най-вероятно ще отпаднат в 4-ия кръг! Успех на всички български отбори!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Първо Анортозис после и Апоел на следващата година!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
Върни се в “Футбол - България”