ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Veso1913 » 01 юли 2011 23:41

Обръщачката в мача става след извършените от Генов смени,като може би най-повлияващата смяна е тази на Камазола със Симеонов.Вади единствения опорен халф и слага още един офанзивен и дупката се е получила.Явно с Камазола в състава това най вероятно нямаше да се случи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 02 юли 2011 01:20

ShooterMan написа:Вижте стартовата 11-ка,мисля,че се потвърждават съмненията ни,че Сър-а с идването на качествени офанзивни играчи ще промени по-затворената схема на игра,но с каквото имаш-с това играеш,най-вероятно сме изглеждали така на терена:
--------------------Пиргов------------------
Сашо------Шерифа----Р.Колев----И.Янев
------------------Камазола-------------------
----------Ж.Илиев--------Божилов--------
Шийлдс-------------------------Марадончо
------------------Паломино-----------------

--------------------Пиргов------------------
Сашо------Шерифа----Р.Колев----И.Янев
------------------Камазола-------------------
Шийлдс--------Ж. Илиев--------Марадончо
-------------------Божилов----------------------
------------------Паломино---------------------

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 02 юли 2011 08:23

За тези които не са видели головете:
http://moldova.sports.md/en/football/ne ... 2_2_goals/

Голът на Паломино наистина е страхотен!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 02 юли 2011 09:58

bobo03 написа:За тези които не са видели головете:

Бобо Благодарим ти за линка.Наистина гола си е хубав явно нашия човек ще прави работа.доколкото до Миро имам вътрешни чувства ,че това момче ще се откаже :cry: наистина много жалко ако не влезе и този сезон или пък да се откаже.Трябва една силна подкрепа от нас феновете за да му вдъхнем по някакъв начин доверие на този човек :( МИРООООООООО МАНОЛОООВ!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 юли 2011 10:01

Брилянтен пас на Ратников,изключително овладяване и отиграване на ситуацията.Наистина страхотен гол.Но паса на Ратников/това е неговата позиция за сведение :) /е за отличен.Повече няма какво да се желае от тази ситуация.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 02 юли 2011 10:39

И тук го има:
http://www.moldfootball.com/?index=news&news=9932

Аз по измислена дузпа не съм виждал, докато втория гол във вратата ни си е вратарски от всякъде.
Като за една седмица работа на отбора повече от добре. Дачия се подготвят вече почти месец за турнирите, това са контролите им до сега:
16 июня
Дачия - Зета (Черногория) 2:2
22 июня
Дачия - Сф.Георге 2:0
26 июня
Дачия - Зимбру 4:0
1 июля
Дачия - Черно Море (Болгария) 2:2

По-разширен репортаж за мача ще има след понеделник по всяка вероятност в едно молдовско спортно предаване.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 юли 2011 11:49

Стоя зад думите си от преди година-две,че от Ратников по-добър подавач и пасаджия при това с фантазия и финес в Черно Море е бил само Кривия.Това е позицията на Ратников,зад нападателите и да подава,но те се дублира с тази на Жоро Божилов и тази на Жоро Илиев.Не знам как може да се измисли естонеца да бъде в групата на тримата халфове,по-точно една идея на Генов да изнесе Божилов вляво(а може и Паломино) и Ратников да оперира зад нападателите.Този пас беше висша класа,с това копване елиминира цялата им защита,гледаха като телета в железница....а овладяването и гола на Паломино-напомнят ми на онова клипче на ЗиЗу,същото овладяване,елиминирване на вратаря - Хермес просто се подигра с него :lol: .Впрочем Паломино взе много голямо участие и в 1-вия гол,отлично я пусна на Дончо на крилото откъдето последва центрирането към Божилов и гола....а дузпата - просто няма такава,дори си беше фал в атака,но хайде сега,това си е просто контрола,а и съдията молдовец :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 юли 2011 12:38

Май за първи път от 8 години намерихме достен нападател, който да носи 9-ката в Черно море, за последно такъв беше Дарко Спалевич, то си бяха живи подигравки досега с тоя номер носен от легенди на Черно море като Стефан Богомилов...то не бяха , Тиграновци, Фабиньовци, Заковци, Будиновци и кой ли още не...
Последна промяна от Mourinio на 02 юли 2011 12:46, променено общо 4 пъти.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 02 юли 2011 12:38

GrEeN-FaN написа:

Бобо Благодарим ти за линка.Наистина гола си е хубав явно нашия човек ще прави работа.доколкото до Миро имам вътрешни чувства ,че това момче ще се откаже :cry: наистина много жалко ако не влезе и този сезон или пък да се откаже.Трябва една силна подкрепа от нас феновете за да му вдъхнем по някакъв начин доверие на този човек :( МИРООООООООО МАНОЛОООВ!

незнам кой ги пуска тези слухове ,но тренировката и двустранната игра на Тича ден преди отпътуването за Молдова,Миро взе пълноценно участие дори беше един от наи дейните заедно с Камазола,Ратника,Жоро Илиев и Хермес,така че аз не виждам причина за тревоги на този етап,между другото Ратника какъв гол вкара на Пиргата,просто .....фамозен/има общо 2 гола на тази двустранна игра и бе меко казано най добрия/,за мен беше по притеснително това ще не видях тогава Жоро Божилов,но вече съм по спокоен :)
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 юли 2011 12:39

Зоран Златковски идва на "Тича", ако шотландецът се провали
02 юли 2011 | 10:39(0)
Препоръчай3 Свежо Twitter
Зоран Златковски идва на "Тича", ако шотландецът се провали
Македонецът Зоран Златковски ще дойде на "Тича", ако наставникът Стефан Генов не одобри шотландеца Дийн Шийлдс, смятат близки до клуба. Според кулоарна информация Генов не е доволен от изявите на "шотландския боец" и ако той не започне да играе както се очаква от него, със сигурност няма да подпише с моряците. Бившият футболист на Лудогорец разтрогна договора си с разградчани, тъй като се уплаши, че няма да помирише терен след звездната селекция, която направи новакът в А група. През зимата "моряците" отправиха оферта към Златковски, но той предпочете да приеме тази на "българския Манчестър Сити". Както е известно, македонецът играе на позицията десен външен полузащитник, за която в момента е гласен Шийлдс след напускането на Дани Георгиев.

Върни се в “Черно море”