ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот ShooterMan » 01 юли 2011 21:54

Най-много се кефя когато сър Стефан Генов натрива носовете на ей такива като тоя горе.Същите които оплюват всеки за всичко.Много се кефя и как точно Божилов просперира и стана национал.Точно той,точно този когото наричаха некдърник,куц кон и прочее.Заради такива дребни душици Черно Море е дърпан назад,когато трябва малко,съвсем малко за някоя победа-точно присъствието на такива хора по трибуните лишава отбора от нея.Защото един единствен човек от всичките тъпи ръководители в този клуб,САМО ЕДИН си свърши работата,един единствен човек без никаква подкрепа поемайки разбит отбор го превърна в претендент за ЕКТ...и този човек е оплюван.Аз ако бях на Стефан Генов можеше и да си подам оставката,не бих искал да работа за такива орангутани,те заслужават само такива некъдърници като Вуцов или Прическата :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 01 юли 2011 21:54

Удри,пуцай куме,айде моряци :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 01 юли 2011 21:55

ShooterMan написа:Най-много се кефя когато сър Стефан Генов натрива носовете на ей такива като тоя горе.Същите които оплюват всеки за всичко.Много се кефя и как точно Божилов просперира и стана национал.Точно той,точно този когото наричаха некдърник,куц кон и прочее.Заради такива дребни душици Черно Море е дърпан назад,когато трябва малко,съвсем малко за някоя победа-точно присъствието на такива хора по трибуните лишава отбора от нея.Защото един единствен човек от всичките тъпи ръководители в този клуб,САМО ЕДИН си свърши работата,един единствен човек без никаква подкрепа поемайки разбит отбор го превърна в претендент за ЕКТ...и този човек е оплюван.Аз ако бях на Стефан Генов можеше и да си подам оставката,не бих искал да работа за такива орангутани,те заслужават само такива некъдърници като Вуцов или Прическата :!:

+100000 за жалост и такива ги има

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юли 2011 21:56

86 мин. Черната перла Хермес Паломино отбеляза първия си гол с екипа на Черно море, като развинти цялата отбрана на Дачия като асистенцията бе на Д. Ратников.

Както казах в коментара си от видеото което видях-този Паломино е и артист на терена.Имаме нужда от малко огън,от малко импровизация и настроение и мисля,че неговата игра е точно това-голове,забавление,красота.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 юли 2011 22:06

а такааа.... Поломино с цели 90мин., 1ви гол и 1ва донесена точка за отбора на Черно море :twisted: не, че се брои за някъде тая точка, ама поне за статистиката.... добре е да играе по 90 мин. да се обиграва с останалите :twisted:

и.... никакви прически повече, сър Стефан Генов е човека :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юли 2011 22:12

След като видяхме каква класа е Камазола изобщо някой съмнявал ли се е,че Сър-а ще доведе некъдърник за нападател?Паломино отвсякъде си е класа,ще вкарва,ще ни забавлява с танци-манци,финтчета,номерца...но предполагам,че той Паломино го е гледал не Сър-а,а някой там извънземен,марсианец и Генов няма никакъв принос изобщо ;) .

А относно съперника - видях базата им - срам ме хвана,какво срам,то в България такова нещо просто няма.Доколкото разбрах са шампион на Молдова тези Дачия - респективно-много класен отбор са си,само се сетете местния доминант Шериф какви ги върши из Европа,неговата база и колко по-напред е от нашите отбори.Много качествена проверка,отбелязвам също,че ние в подготовката сме по-назад от молдовците и това 2:2 придобива още по-голяма стойност.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 01 юли 2011 22:26

Вижте стартовата 11-ка,мисля,че се потвърждават съмненията ни,че Сър-а с идването на качествени офанзивни играчи ще промени по-затворената схема на игра,но с каквото имаш-с това играеш,най-вероятно сме изглеждали така на терена:
--------------------Пиргов------------------
Сашо------Шерифа----Р.Колев----И.Янев
------------------Камазола-------------------
----------Ж.Илиев--------Божилов--------
Шийлдс-------------------------Марадончо
------------------Паломино-----------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 юли 2011 22:31

предпочитам Марчев вместо Марадончо, иначе схемата е добра :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 01 юли 2011 22:58

ShooterMan написа:Вижте стартовата 11-ка,мисля,че се потвърждават съмненията ни,че Сър-а с идването на качествени офанзивни играчи ще промени по-затворената схема на игра,но с каквото имаш-с това играеш,най-вероятно сме изглеждали така на терена:
--------------------Пиргов------------------
Сашо------Шерифа----Р.Колев----И.Янев
------------------Камазола-------------------
----------Ж.Илиев--------Божилов--------
Шийлдс-------------------------Марадончо
------------------Паломино-----------------

Триото в средата на терена изглежда шампионско !!! Нападателя може да се превърне в един най-добрите в България(ако не и най-добрия) след отсъствието на Дембеле ! За първи път е в Европа и ще иска да се докаже, както си проличава от интервютата. За вратаря и защитата няма какво да говорим, просто трябва да се види статистиката от пролетния полусезон и ще си проличи кой има една от най-добрите(ако не и най-добрата) защити в България :) Имахме един лош пост там - левия бек, надявам се да се направи нещо по-въпроса с привличането на някой от класата на Камазола, примерно :P И остава Шийлдс да е добро попълнение за дясното крило и не виждам кой ще ни спре за 3тото място, ПОНЕ :mrgreen:

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юли 2011 23:34

Някой обърна ли внимание на факта,че повечето голове на Хермес са към края на мачовете?Явно това момче има завиден запас от физически сили с което успява да надделее над противниковите защити в края на мачовете,когато противниците вече са каталясали.Дано очакваните черни перли са от същото качество поне.И една лоша новина.Днес на мача на малките моряци,единчовек когото не познавам ми каза че Мироо е получил отново проблем в същото коляно.Не знам доколко е запознат човека,но това въобще не ми хареса.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”