ЦСКА вече е с екипировка KAPPA (снимки)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- delqnski47
- Контакти:
Re: Какво стана с новата екипировка"КАППА"???
Няма ли най накрая да пуснат нормални снимки на новата екипировка!?!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Защо имам лошото чувство, че тия пак са се издънили. Уж комбат уж незнам си какво и сега първа снимка на някакъв екип който имам чувството, че е правен в гараж.
[center]
[/center]

stannn написа:Защо имам лошото чувство, че тия пак са се издънили. Уж комбат уж незнам си какво и сега първа снимка на някакъв екип който имам чувството, че е правен в гараж.
Според мене само шортите са KAPPA, блузата няма нищо общо; да не говорим, че отзад се виждат старите сакчета Ушевспорт.
ПП: може и някъв анцуг да е, ама не е екипа 100 про.
Има интервю с Радуканов от днес. С фланелка на Карра. Моделите които са били предложени не са ги приели явно. Нищо общо няма тази фланелка с тренировъчните които бяха показани. Както се казва открийте разликите.

[center]
[/center]

- delqnski47
- Контакти:
Екипировките не са баш като на картинките,но трябва да отбележим,че са по добри от Ушевите! 

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Абе хора-това на снимките не са екипите-а тренировъчни бе-аре мислете малко-стига само сте мрънкали! 

cska_90 написа:Абе хора-това на снимките не са екипите-а тренировъчни бе-аре мислете малко-стига само сте мрънкали!
Ти за тренировъчна екипировка да си чувал?
Открий разликата:

Има нали? Щом в тренировъчната екипировка има разлика значи и в другите екипи най -вероятно ще има.
[center]
[/center]

- krum_futbolista
- Контакти:
Може това да е само първоначално,пък после да им направят с Kombatt ..
Нещо подобно както с националите стана 

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

krum_futbolista написа:Може това да е само първоначално,пък после да им направят с Kombatt ..Нещо подобно както с националите стана
Абе дано щото тоя Kombat е много як

Даже бих си купил оригинална тениска - нещо, което до сега не си бях и помислял.
stannn написа:cska_90 написа:Абе хора-това на снимките не са екипите-а тренировъчни бе-аре мислете малко-стига само сте мрънкали!
Ти за тренировъчна екипировка да си чувал?
Открий разликата:
Има нали? Щом в тренировъчната екипировка има разлика значи и в другите екипи най -вероятно ще има.
Ами това са тренировъчни екипи,не се хабете да да спорите!!!!