vhpvhp написа:Имам твърдата увереност , че двамата-трима тука дискутиращи , които папагалстват думите на тиквите от ГЕРБ за бутане на стадион "Пловдив" са в тинейджърска възраст (изкл. Тупрунков

) , които дори и не подозират каква кощунствена и безумна е мисълта , скверната идея за събарянето на този прекрасен стадион , храм на спомени за хиляди пловдивчани , за спомени за спортната история и гордост на града ни , за футболните ни клубове , за стотици дербита и славни двубои с чуждестранни грандове... Заклевам се , че ако сега управляващите дебили и малцината им подръжници в Пловдив тръгнат с булдозерите да събарят стадиона , вместо според нормалната логика и професионалните мнения , да го ремонтират ... ще направя всичко възможно за масов граждански протест. За привличане вниманието на всякакви възможни медии , и най-вече чуждестранни. Защото на това
епидемично малоумие у нас най-сетне трябва да се даде отпор , както и на самоубийствената лакомия на управляващите от 22 години , и особено последните 2 .

Щях да се засегна от подмятанията ти за тинейджърска възраст и не знам си какво ако бях свиреп поддръжник на ГЕРБ или ако не знаех, че ти си поддръжник на червените подлоги от МВРО-Пловдив. Така че ги подминавам с леко раздразнена усмивка, че има пловдивчани, подкрепящи курвенското поведение, довело до това Пловдив да се управлява от комуняги за първи път от сумати години.
А trakia, ако съдя по това, което пише на профила ти, живееш в Полша? Кога последно си бил на стадион Пловдив ? Има пукнатини толкова големи, където може малко дете да се заклещи, значи прави си сметката за какъв размер пукнатини говорим.
И дайте от едната носталгия, да не го бутаме и да поемем риска да ходим на опасен стадион? Стигна се до там да ми дават аржентински стадиони за пример. Съжалявам, но аз съм максималист и искам най-доброто, а не компромиси под предлог "и другите имат кофти стадиони" или "за нашите стандарти толкоз". Да не говорим, че един стадион ако се бутне и изгради наново, никой няма да ви вземе спомените. Стадионът пак ще е на същото място и пак ще се казва стадион Пловдив най-вероятно.
ПП: Заклевам се, че на "масов" граждански протест, няма да сте повече отколкото бяха да защитават Кенеф Комсомол на Гладстон.