Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Мнениеот botev_1912 » 30 юни 2011 20:16

trakia написа:
botev_1912 написа:дай да го оставим така и като пращаме децата си на гребната да спортуват, изрично да ги предупреждаваме да не ходят на тая развалина за да не рухне върху тях?

К'ви хора сте - не знам!

Кви рухвания бе момче ,стига с тези догми ? Архитекта ти казва ,че там са вложени 100 000 тона напрегнато желяжо и ,че тва е конструкция която ще устои едва ли не атомна вълна вие пак си пилите за некви срутвания от самосебе си ,че три пейки са потънали и се говори едва ли не ,че Ст.Пловдив е руина.Преди да се закачите на тези партенки и да им вярвате се огледайте вие на кви стадиони ходите и тогава давайте квалификации за "падане от самосебе си на ст.Пловдив"

Понеже в нашият град не се е случвало стадион да падне от самосебе си?
Аз на архитекта ли да вярвам или на собствените си очи?

Ти какво искаш да ти каже архитекта - нали ако каже друго означава сам да подкрепи унищожаването на нещото с което е известен!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 01 юли 2011 00:01

botev_1912 написа:
trakia написа:
botev_1912 написа:дай да го оставим така и като пращаме децата си на гребната да спортуват, изрично да ги предупреждаваме да не ходят на тая развалина за да не рухне върху тях?

К'ви хора сте - не знам!

Кви рухвания бе момче ,стига с тези догми ? Архитекта ти казва ,че там са вложени 100 000 тона напрегнато желяжо и ,че тва е конструкция която ще устои едва ли не атомна вълна вие пак си пилите за некви срутвания от самосебе си ,че три пейки са потънали и се говори едва ли не ,че Ст.Пловдив е руина.Преди да се закачите на тези партенки и да им вярвате се огледайте вие на кви стадиони ходите и тогава давайте квалификации за "падане от самосебе си на ст.Пловдив"

Понеже в нашият град не се е случвало стадион да падне от самосебе си?
Аз на архитекта ли да вярвам или на собствените си очи?

Ти какво искаш да ти каже архитекта - нали ако каже друго означава сам да подкрепи унищожаването на нещото с което е известен!!

Аз неразбирам ,архитекта е кенеф и той си хвали стоката. Ама кой е Стоичков в случая ,че успя да даде компетентно мнение ,че стадиона ще падне пък и ти се закачи за тва "про" мнение на кучето ,че стадиона ще пада? Кой е той футболист,инвеститор,архитект или един селски чичко дето иска да се закачи на лапаницата?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 юли 2011 09:25

trakia написа:Аз неразбирам ,архитекта е кенеф и той си хвали стоката. Ама кой е Стоичков в случая ,че успя да даде компетентно мнение ,че стадиона ще падне пък и ти се закачи за тва "про" мнение на кучето ,че стадиона ще пада? Кой е той футболист,инвеститор,архитект или един селски чичко дето иска да се закачи на лапаницата?

Нали има назначена експертиза?
Нека да я изчакаме и да видим какво ще кажат хората! Тогава ще се разбере кой крив кой прав ;)
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 01 юли 2011 11:38

vhpvhp написа:Имам твърдата увереност , че двамата-трима тука дискутиращи , които папагалстват думите на тиквите от ГЕРБ за бутане на стадион "Пловдив" са в тинейджърска възраст (изкл. Тупрунков ;) ) , които дори и не подозират каква кощунствена и безумна е мисълта , скверната идея за събарянето на този прекрасен стадион , храм на спомени за хиляди пловдивчани , за спомени за спортната история и гордост на града ни , за футболните ни клубове , за стотици дербита и славни двубои с чуждестранни грандове... Заклевам се , че ако сега управляващите дебили и малцината им подръжници в Пловдив тръгнат с булдозерите да събарят стадиона , вместо според нормалната логика и професионалните мнения , да го ремонтират ... ще направя всичко възможно за масов граждански протест. За привличане вниманието на всякакви възможни медии , и най-вече чуждестранни. Защото на това епидемично малоумие у нас най-сетне трябва да се даде отпор , както и на самоубийствената лакомия на управляващите от 22 години , и особено последните 2 . :evil:

Щях да се засегна от подмятанията ти за тинейджърска възраст и не знам си какво ако бях свиреп поддръжник на ГЕРБ или ако не знаех, че ти си поддръжник на червените подлоги от МВРО-Пловдив. Така че ги подминавам с леко раздразнена усмивка, че има пловдивчани, подкрепящи курвенското поведение, довело до това Пловдив да се управлява от комуняги за първи път от сумати години.

А trakia, ако съдя по това, което пише на профила ти, живееш в Полша? Кога последно си бил на стадион Пловдив ? Има пукнатини толкова големи, където може малко дете да се заклещи, значи прави си сметката за какъв размер пукнатини говорим.

И дайте от едната носталгия, да не го бутаме и да поемем риска да ходим на опасен стадион? Стигна се до там да ми дават аржентински стадиони за пример. Съжалявам, но аз съм максималист и искам най-доброто, а не компромиси под предлог "и другите имат кофти стадиони" или "за нашите стандарти толкоз". Да не говорим, че един стадион ако се бутне и изгради наново, никой няма да ви вземе спомените. Стадионът пак ще е на същото място и пак ще се казва стадион Пловдив най-вероятно.

ПП: Заклевам се, че на "масов" граждански протест, няма да сте повече отколкото бяха да защитават Кенеф Комсомол на Гладстон.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 01 юли 2011 11:54

botev_1912 написа:
trakia написа:Аз неразбирам ,архитекта е кенеф и той си хвали стоката. Ама кой е Стоичков в случая ,че успя да даде компетентно мнение ,че стадиона ще падне пък и ти се закачи за тва "про" мнение на кучето ,че стадиона ще пада? Кой е той футболист,инвеститор,архитект или един селски чичко дето иска да се закачи на лапаницата?

Нека да я изчакаме и да видим какво ще кажат хората! Тогава ще се разбере кой крив кой прав ;)

Не че нещо, ама експертизата е назначена от човека, който ЯРОСТНО иска нов стадион. Малко "назначавам те да кажеш, че съм прав" се получава, но...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 юли 2011 12:04

канарче написа:
botev_1912 написа:

Не че нещо, ама експертизата е назначена от човека, който ЯРОСТНО иска нов стадион. Малко "назначавам те да кажеш, че съм прав" се получава, но...

айде сега, аз не съм разбирал, кучето не разбирал, експертите не разбирали, само тоя дето е проектирал стадиона - само той разбирал.

Тая въздесъща лапаница с тези стадиона само вие си я виждате! Още чакам да ми се обясни голямата далавера от тези концесии дето никой не иска да ги подписва :mrgreen:
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 01 юли 2011 12:14

Flash1912 написа:
vhpvhp написа:Имам твърдата увереност , че двамата-трима тука дискутиращи , които папагалстват думите на тиквите от ГЕРБ за бутане на стадион "Пловдив" са в тинейджърска възраст (изкл. Тупрунков ;) ) , които дори и не подозират каква кощунствена и безумна е мисълта , скверната идея за събарянето на този прекрасен стадион , храм на спомени за хиляди пловдивчани , за спомени за спортната история и гордост на града ни , за футболните ни клубове , за стотици дербита и славни двубои с чуждестранни грандове... Заклевам се , че ако сега управляващите дебили и малцината им подръжници в Пловдив тръгнат с булдозерите да събарят стадиона , вместо според нормалната логика и професионалните мнения , да го ремонтират ... ще направя всичко възможно за масов граждански протест. За привличане вниманието на всякакви възможни медии , и най-вече чуждестранни. Защото на това епидемично малоумие у нас най-сетне трябва да се даде отпор , както и на самоубийствената лакомия на управляващите от 22 години , и особено последните 2 . :evil:

Щях да се засегна от подмятанията ти за тинейджърска възраст и не знам си какво ако бях свиреп поддръжник на ГЕРБ или ако не знаех, че ти си поддръжник на червените подлоги от МВРО-Пловдив. Така че ги подминавам с леко раздразнена усмивка, че има пловдивчани, подкрепящи курвенското поведение, довело до това Пловдив да се управлява от комуняги за първи път от сумати години.

А trakia, ако съдя по това, което пише на профила ти, живееш в Полша? Кога последно си бил на стадион Пловдив ? Има пукнатини толкова големи, където може малко дете да се заклещи, значи прави си сметката за какъв размер пукнатини говорим.

И дайте от едната носталгия, да не го бутаме и да поемем риска да ходим на опасен стадион? Стигна се до там да ми дават аржентински стадиони за пример. Съжалявам, но аз съм максималист и искам най-доброто, а не компромиси под предлог "и другите имат кофти стадиони" или "за нашите стандарти толкоз". Да не говорим, че един стадион ако се бутне и изгради наново, никой няма да ви вземе спомените. Стадионът пак ще е на същото място и пак ще се казва стадион Пловдив най-вероятно.

ПП: Заклевам се, че на "масов" граждански протест, няма да сте повече отколкото бяха да защитават Кенеф Комсомол на Гладстон.

Флаш нали ти отвори уста за големите нации във футбола,Аржентина къде ги нареждаш до Албания щото започват с буквата А ли?Щом казваш ,че има такива пукнатини ,значи си ги видял (хубаво беше да ги снимаш и ние в Полша да ги видим) ама нали затова се говори за РЕМОНТ за да се поправят скапаните части на стадиона?! Максимализма ти е супер ама си объркал държавата тук вирее само Марксизъм и Мафиотизъм.Бутане на ст.Пловдив с цел някви мними инвеститори да направят някъв нов супер лъскав стадион е химера.Тук става въпрос само и единствено за налапване с кинти на няколко човека ,а най-гнусното е ,че са тези с власта и ще стане на тяхното. Дано да греша! Дано да не съм прав ! Ако построят до някоя година супер стадиона с моловете дето ти ша чоплиш семки на мача ,а жена ти ша ти харчи заплатата в търговските центрове ще се извиня публично във форума за моите писания.Ама някак си през годините се научих ,че такива инвеститори се появяват само когато има здрава лапачка някъде.
п.п Единият документ който искали испанците бил посещаемост на пловдивските отбори през сезона ,те ако се ръководят от тва нещо при строеж стадион с 10 000 места ще се окаже супер огромен според статистиката.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 01 юли 2011 13:59

trakia написа:Флаш нали ти отвори уста за големите нации във футбола,Аржентина къде ги нареждаш до Албания щото започват с буквата А ли?Щом казваш ,че има такива пукнатини ,значи си ги видял (хубаво беше да ги снимаш и ние в Полша да ги видим) ама нали затова се говори за РЕМОНТ за да се поправят скапаните части на стадиона?! Максимализма ти е супер ама си объркал държавата тук вирее само Марксизъм и Мафиотизъм.Бутане на ст.Пловдив с цел някви мними инвеститори да направят някъв нов супер лъскав стадион е химера.Тук става въпрос само и единствено за налапване с кинти на няколко човека ,а най-гнусното е ,че са тези с власта и ще стане на тяхното. Дано да греша! Дано да не съм прав ! Ако построят до някоя година супер стадиона с моловете дето ти ша чоплиш семки на мача ,а жена ти ша ти харчи заплатата в търговските центрове ще се извиня публично във форума за моите писания.Ама някак си през годините се научих ,че такива инвеститори се появяват само когато има здрава лапачка някъде.
п.п Единият документ който искали испанците бил посещаемост на пловдивските отбори през сезона ,те ако се ръководят от тва нещо при строеж стадион с 10 000 места ще се окаже супер огромен според статистиката.

По принцип мнимите инвеститори бяха представени и с име на фирма и с техни стари проекти. Аз гледам да не приемам по презумпция, че става въпрос за измама и далавера, защото по тоя начин ще прережем и някой наистина истински проект. Отделно на това изхождам от варианта, че няма проблем стига да имаш достатъчно акъл - да се налапаш и да направиш нещо за обществото. По цял свят политиците и управниците въртят далавери, ама покрай далаверите вършат и работа и понякога си взимат и следващ мандат. Затова си мисля, че лапачка + стадион за нас - не е невъзможен вариант и честно казано ми е все едно ако един ден мога да си заведа семейството на хубав стадион, кой се е налапал от него. Както съм и максималист, така гледам и главно личния ми интерес. На мен правителството и местната власт не могат да ми променят живота из основи (има и изключения де, но те са полуневъзможни). Затова гледам да намажа в личен план - искам да пътувам по магистрала до морето, да ходя на готини стадиони и да няма тютюнев дим докато си пия ракията :) Другото си зависи от мен и се оправям без проблем.

По принцип от един проект за стадион/зала и тн - винаги ще има някой да се нагуши, никой не прави нещата за без пари. Така че дайте да ги заебем тия работи и да се обединим да имаме стадион пък кой ще го строи и кой ще взима парите - все ми е едно.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 юли 2011 14:04

Идвам аз и строя с мои пари стадион за градът и от тях някой открадва 5% примерно!

С какво е ощетена държавата че някой е откраднал от мен определена сума пари?
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 01 юли 2011 14:59

botev_1912 написа:Идвам аз и строя с мои пари стадион за градът и от тях някой открадва 5% примерно!

С какво е ощетена държавата че някой е откраднал от мен определена сума пари?

Ощетени са МВРО, че не се налапват те, ей тва са ощетени и за тва пищят. Ама ако трябва да избирам да си платя сам ремонт на къщата и някой да се налапа от това или някой да дойде да ми построи къщата наново и да се налапа той, познайте кое ще избера :) Същата аналогия е да ми ремонтират барака за 200 квадрата, като 140-150 квадрата ме оправят или да ми построят нова къща с 140 квадрата :D

Върни се в “Ботев”