Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Re: Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Мнениеот Flash1912 » 28 юни 2011 15:41

botev_1912 написа:опциите за стадион Пловдив са или да си остане както е сега и след време сам да падне, или някой наистина да реши да го направи наново с някакви частни инвестиции!

пари от държавата за ремонт / довършване - не чакайте!

+1
ДОБЪР ДЕН!!!!!!!! Ако се държим като удавник за сламка за варианта с ремонтирането, ще ни влачат до следващите избори.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 юни 2011 15:48

Flash1912 написа:
botev_1912 написа:опциите за стадион Пловдив са или да си остане както е сега и след време сам да падне, или някой наистина да реши да го направи наново с някакви частни инвестиции!

+1
ДОБЪР ДЕН!!!!!!!! Ако се държим като удавник за сламка за варианта с ремонтирането, ще ни влачат до следващите избори.

:lol: :lol: :lol: тва добър ден го казваш защото?
това е мнението ми от самото начало и го отстоявам, не е като някой да ме е убедил в него!

това че по темата за "мюзик айдъл" сме на различни мнения - не означава, че за стадион Пловдив също ще е така ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 28 юни 2011 15:51

botev_1912 написа:
Flash1912 написа:

+1

:lol: :lol: :lol: тва добър ден го казваш защото?
това е мнението ми от самото начало и го отстоявам, не е като някой да ме е убедил в него!

това че по темата за "мюзик айдъл" сме на различни мнения - не означава, че за стадион Пловдив също ще е така ;)

Добър ден не е към теб, просто към всички, които мислят, че стадионът ще бъде ремонтиран :) Иначе знам какво ти е мнението по тая тема. И сам виждаш че не ми пречи да се съгласявам с теб, макар и да имаме разногласия в другата.

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 28 юни 2011 18:03

Ти пък ако вярваш, че има някакви испански инвеститори, които ей така ще вложат 150 мил...... Не знам кой вярва в Дядо Коледа? Бутнат ли стадиона, ще стане като със залата. Инвеститорите ще си построят обектите и ще кажат парите свършиха. Кво правим тогава? Май пак до държавата опираме, ама сега ако няма 20 мил., тогава откъде ще се вземат 100мил? Никой не мисли да го прави този стадион, просто на четкат предизборно и се гласят да си завъртят далаверата. Ако имаш доказателства и примери на територията на БГ да ме обориш, моля заповядай.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 28 юни 2011 18:26

след като ни четкат предизборно - значи нищо няма да стане ;)
100
покривни прозорци

botev23
Контакти:

Мнениеот botev23 » 28 юни 2011 18:46

Не ти разбирам иронията. Би ли обяснил, как така след като общината поиска 20 мил. за стадиона и изведнъж се появи Стоичков с испанските инвеститори (помниш ли италианските такива в Ботев преди година и половина и обстоятелствата при които се появиха?). И как така веднага получи подкрепата на Бойко? Аре стига вече, тия сме ги слушали, слушали.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 юни 2011 08:02

botev23 написа:Не ти разбирам иронията. Би ли обяснил, как така след като общината поиска 20 мил. за стадиона и изведнъж се появи Стоичков с испанските инвеститори (помниш ли италианските такива в Ботев преди година и половина и обстоятелствата при които се появиха?). И как така веднага получи подкрепата на Бойко? Аре стига вече, тия сме ги слушали, слушали.

Моля да ми обясниш голямата далавера на Стоичков заряди която толкова много се реве?
Да не се окаже като "голямата далавера" с концесиите на стадионите дето никой не ще да ги подписва, а много хора се опитваха да убеждават, че селския само заради концесията седял :lol:
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 29 юни 2011 11:44

A и в крайна сметка кой го интересува, че Кучето ще намаже, ако имаме хубав стадион с 40.000+ места + комплекс за всякакви спортове, търговски центрове, хотели, ресторанти и кафета наоколо, където човек с кеф да прекара цял ден?

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 29 юни 2011 13:21

Flash1912 написа:A и в крайна сметка кой го интересува, че Кучето ще намаже, ако имаме хубав стадион с 40.000+ места + комплекс за всякакви спортове, търговски центрове, хотели, ресторанти и кафета наоколо, където човек с кеф да прекара цял ден?

То и в един мол с кеф можеш да прекараш цял ден, айде да бутаме стадион Пловдив, че "той и без тва ще падне" и да строим мол там :)

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 юни 2011 15:05

канарче написа:
Flash1912 написа:A и в крайна сметка кой го интересува, че Кучето ще намаже, ако имаме хубав стадион с 40.000+ места + комплекс за всякакви спортове, търговски центрове, хотели, ресторанти и кафета наоколо, където човек с кеф да прекара цял ден?

То и в един мол с кеф можеш да прекараш цял ден, айде да бутаме стадион Пловдив, че "той и без тва ще падне" и да строим мол там :)

дай да го оставим така и като пращаме децата си на гребната да спортуват, изрично да ги предупреждаваме да не ходят на тая развалина за да не рухне върху тях?

К'ви хора сте - не знам!
100
покривни прозорци

Върни се в “Ботев”