Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот sorcererals » 24 юни 2011 23:31

Ей, ненаиграхте се. Аз преглеждам форумите, определено и в двата не се толерират чужди мнения, с много малки изключения. Но предизвикването на противника, определено е застъпен много силно в локомотиивския. И мен като фен това ме дразни, както и Ицо на скайп от време на време, ама спрях да обръщам особено внимание, че иначе ще си скъся живота. Като нарежда едната страна, да нарежда и другата културно. Ще ме прощавате за рекламата (доколкото може да е такава), едно време имаше един форум БГплей, Айриша пишеше там и ставаха много яки дискусии, с ебавки и бъзици без да има директни обиди. Не знам какво пречи и сега да е така, може би самите потребители или крайните виждания на някои от тях (Ицо и тогава беше от тях с прякор iggy). Но цензурата оппределено за мен лично е в повечко. Не казвам, че трябва да има слободия, просто да не се втелясваме толкова като фенове.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 25 юни 2011 00:52

Милене, благодаря за сигнала. И двамата потребители имат БАН ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 юни 2011 01:04

sorcererals написа:Ей, ненаиграхте се. Аз преглеждам форумите, определено и в двата не се толерират чужди мнения, с много малки изключения. Но предизвикването на противника, определено е застъпен много силно в локомотиивския. И мен като фен това ме дразни, както и Ицо на скайп от време на време, ама спрях да обръщам особено внимание, че иначе ще си скъся живота. Като нарежда едната страна, да нарежда и другата културно. Ще ме прощавате за рекламата (доколкото може да е такава), едно време имаше един форум БГплей, Айриша пишеше там и ставаха много яки дискусии, с ебавки и бъзици без да има директни обиди. Не знам какво пречи и сега да е така, може би самите потребители или крайните виждания на някои от тях (Ицо и тогава беше от тях с прякор iggy). Но цензурата оппределено за мен лично е в повечко. Не казвам, че трябва да има слободия, просто да не се втелясваме толкова като фенове.

Причината вероятно е в това,че се промениха отношенията между самите потребители.Аз например,допреди година -две,бях в перфектни отношения с "основни" фигури ;) от вашия форум - събирахме се,пиехме си бирата,някои са ми идвали вкъщи на гости и т.н.От година и нещо никой не се обажда,не си вдигат телефоните,не отговарят на скайпа...Това го казвам от моя гледна точка,но в разговори мои приятели / и локомотивци и ботевисти/ споделят,че при тях се получава същото.Сега,за "предизвикването на противника" може да поспорим...всъщност,няма кво да спорим.Достатъчно е някой от нашите да прочете вашия форум /мангали,буфери,вълчовци/ или някой от вашите да прочете нашия /аграри,еничари,папагали/ и се почва с "предизвикването на противника"...Това е кофти.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 26 юни 2011 14:54

stenly, моля премахни рекламата от подписа на този (tarikat), който се опитах и да го предупредя на ЛС:
gong/memberlist.php?mode=viewprofile&u=16591
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 26 юни 2011 18:07

Колеги да обърна внимание,ако не сте видя ли,че лицето mile kitic се е върнало във форума

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 26 юни 2011 21:16

sorcererals написа:Ей, ненаиграхте се. Аз преглеждам форумите, определено и в двата не се толерират чужди мнения, с много малки изключения. Но предизвикването на противника, определено е застъпен много силно в локомотиивския. И мен като фен това ме дразни, както и Ицо на скайп от време на време, ама спрях да обръщам особено внимание, че иначе ще си скъся живота. Като нарежда едната страна, да нарежда и другата културно. Ще ме прощавате за рекламата (доколкото може да е такава), едно време имаше един форум БГплей, Айриша пишеше там и ставаха много яки дискусии, с ебавки и бъзици без да има директни обиди. Не знам какво пречи и сега да е така, може би самите потребители или крайните виждания на някои от тях (Ицо и тогава беше от тях с прякор iggy). Но цензурата оппределено за мен лично е в повечко. Не казвам, че трябва да има слободия, просто да не се втелясваме толкова като фенове.

Е, майна, не можеш да очакваш във вашия да има буфери, муфери, а в нашия само цветя и бонбони, както и обратното. И не да се питаме "вие що гоните негрите в Америка" 8-) . Работата е примитивната простотия да бъде пресечена овреме, за сметка на тази, която може да съпътства нормална дискусия и която я знаем двамата с теб от по-рано.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 юни 2011 02:02

milen.hristov написа:Колеги да обърна внимание,ако не сте видя ли,че лицето mile kitic се е върнало във форума

Ако забележиш, че продължава в същият дух пиши на някой да го "оправи" или направо тук пусни сигнала ако не сме го засекли още :)

Запознат ли си с потребителят Гара Дембеле и с никовете му и най вече, че го държим на мушка? :)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2011 19:51

paceto написа:
milen.hristov написа:Колеги да обърна внимание,ако не сте видя ли,че лицето mile kitic се е върнало във форума

Ако забележиш, че продължава в същият дух пиши на някой да го "оправи" или направо тук пусни сигнала ако не сме го засекли още :)

Запознат ли си с потребителят Гара Дембеле и с никовете му и най вече, че го държим на мушка? :)

Знам койе но не съм запознат с никовете му.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 27 юни 2011 20:59

Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 27 юни 2011 21:18

sorcererals написа:Как се процедира със спам, целящ реклама на поредния спортен сайт, изпратен на лично съобщение?

Пишеш на pop@armenia.com. :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Върни се в “Модератори”