ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Шотландският боец минал покрай Хайдук Сплит и Съндърланд остава или му се удължава пробния период?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Шотландският боец минал покрай Хайдук Сплит и Съндърланд остава или му се удължава пробния период?
Даже май и подписва
Явно ще подсилваме сателита Светкавица
GrEeN-FaN написа:Mourinio написа:Шотландският боец минал покрай Хайдук Сплит и Съндърланд остава или му се удължава пробния период?
Даже май и подписва
Дано се окаже добро попълнение, за Паломино е ясно, сигурен че ще вдигне класата на отбора в нападание
---------------------------------------
-
ShooterMan
- Контакти:
Междудругото Светкавица е отбор исторически много свързан с Черно Море.Постоянно подаваме играчи там,почти всичките ни големи играчи са минали през юношеството си през 1 сезон в Търговище.Дори и сега съм убеден,че едно 5 човека от техния отбор са моряци.Не искам да чувам за сателити,това са присъщи неща на животните,ние имаме достойнство.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Междудругото Светкавица е отбор исторически много свързан с Черно Море.Постоянно подаваме играчи там,почти всичките ни големи играчи са минали през юношеството си през 1 сезон в Търговище.Дори и сега съм убеден,че едно 5 човека от техния отбор са моряци.Не искам да чувам за сателити,това са присъщи неща на животните,ние имаме достойнство.
Ти от Марс ли падаш? Знаеш ли чия собственост от тази година са Светкавица?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:ShooterMan написа:Междудругото Светкавица е отбор исторически много свързан с Черно Море.Постоянно подаваме играчи там,почти всичките ни големи играчи са минали през юношеството си през 1 сезон в Търговище.Дори и сега съм убеден,че едно 5 човека от техния отбор са моряци.Не искам да чувам за сателити,това са присъщи неща на животните,ние имаме достойнство.
Чия ?
Mussolini написа:зеления написа:ShooterMan написа:Междудругото Светкавица е отбор исторически много свързан с Черно Море.Постоянно подаваме играчи там,почти всичките ни големи играчи са минали през юношеството си през 1 сезон в Търговище.Дори и сега съм убеден,че едно 5 човека от техния отбор са моряци.Не искам да чувам за сателити,това са присъщи неща на животните,ние имаме достойнство.
Чия ?![]()
През 2008 година синът му проиграва около 900 000 лева в хазартни игри, задлъжнявайки на групировката ТИМ, при което Матеев им отстъпва акции в местния Винпром.
За това ли става въпрос?
wolf написа:През 2008 година синът му проиграва около 900 000 лева в хазартни игри, задлъжнявайки на групировката ТИМ, при което Матеев им отстъпва акции в местния Винпром.
За това ли става въпрос?
"Двама от новите в Черно Море показаха класа по време на тренировка. Венецуелският нападател Хермес Паломино вкара два гола на вчерашната двустранна игра, която проведе Стефан Генов. В нея изпъкна и шотландецът Дийн Шийлдс, който се отчете с асистенция и показа много добра техника-"Интересно изказване.За обявения за шотландско дърво Дийн,някой се осмелява да напише че имал добра техника.На кого да вярва човек?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!