ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2011 21:39

ShooterMan написа:Паломино с 2 гола в двустранната игра още дошъл недошъл :lol: ,Уилям Уолъс с асистенция :lol: .Не знам какво да кажа...знам само,че от това видео видях играч с невиждан за България старт,при това за сравнително висок играч,здрав физически и много жилав,блъскат и ритат - не могат да го съборят,а дори и полупаднал може да пази топката.Може да е трансферен удар,може и да не е,но диаманта си личи както и да го скриеш,пак блести.

Уилям Уолъс??? :mrgreen:
Много филми гледаш бе стрелецо :mrgreen: .
"диаманта си личи както и да го скриеш,пак блести"???
Кой е диаманта, ЧЕРЕН или БЯЛ е??? Да поясниш ако може все пак :mrgreen:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2011 21:40

greenpeak написа:
ShooterMan написа:Паломино с 2 гола в двустранната игра още дошъл недошъл :lol: ,Уилям Уолъс с асистенция :lol: .Не знам какво да кажа...знам само,че от това видео видях играч с невиждан за България старт,при това за сравнително висок играч,здрав физически и много жилав,блъскат и ритат - не могат да го съборят,а дори и полупаднал може да пази топката.Може да е трансферен удар,може и да не е,но диаманта си личи както и да го скриеш,пак блести.

Уилям Уолъс??? :mrgreen:
Много филми гледаш бе стрелецо :mrgreen: .
"диаманта си личи както и да го скриеш,пак блести"???
Кой е диаманта, ЧЕРЕН или БЯЛ е??? Да поясниш ако може все пак :mrgreen:

Той Стрелеца постоянно си е в некой филм :))))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юни 2011 21:42

Говорех за видеото.А двата гола го потвърждават.Казах същото и за Камазола от видеото и излязах прав,качеството не може да се скрие.А Уилям Уолъс ми дойде така спонтанно,можех да го кръстя и Робърт Брус :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2011 21:45

Ааа...а спонтанно, сега разбрах :mrgreen:

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 25 юни 2011 21:50

Между другото.... Дийн Шийлдс никога не е играл за Хайдук Сплит! Това оня ненормален сайт "Варна спорт" откъде пък го измислиха...
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 юни 2011 22:05

Iceberg написа:Между другото.... Дийн Шийлдс никога не е играл за Хайдук Сплит! Това оня ненормален сайт "Варна спорт" откъде пък го измислиха...

Aaa...напротив играл е :mrgreen: , ама плажен футбол, на вързано за каса бира, на плажа в Сплит :mrgreen: .
И там се е изложило Уоласчето-смелото сърце :mrgreen: .
Подало за гол, обаче имало засада и не го признали.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юни 2011 22:12

Впрочем сега ми хрумна идея за хорео в духа на Смело сърце.На мач с животинските отбори - излизат те и им показваме какво мислим за тях-10 000 голи задника :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 юни 2011 22:27

greenpeak написа:
Veso1913 написа:Ивелин Янев е на 30г,с доста опит по нашите терени.Ляв бек е момчето и въобще не лош.Лошото е че отново няма алтернатива за този пост.Доколкото разбрах днес,Тояго няма да се връща.
Дийн най вероятно ще играе дясно крило-халф.Това което ме впечатлява при него е че гола му иска.А да имаме крило-голаджия си е богатство от където и да го погледнеш.Интересното предстои!

Veso1913, Ивелин Янев e абсолютен некадърник, ама с опит казвам аз :mrgreen: .
Как разбра, че на Дийн - "гола му искал". И за какъв голаджия в негово лице говориш.
Питам защото се чудя как ги коментирате без да сте ги видяли въобще чужденците.
Дийн ако имаше някакви достоинства, въобще нямаше да хови в Малтаа щеше да си е у дома в Шотландия.
Превърнахме се на приют за бездарници последните години.

Откъде разбрах че гола му иска ли?Ами от интернет,откъде другаде.Нали не си мислиш че съм звънял до Шотландската асоциация да питам.189 мача 49 гола.Според теб дали не му иска гола?Дърво бил,алчен бил,само папардаци имало под моста.Другият бил абсолютен некадърник,ама с опит.Да имаш да кажеш нещо положително?Ако не,запази си черногледството поне до края на есенния полусезон.И на мен не ми харесват много неща по селекцията и политиката на клуба,но понеже не давам аз парите за издръжката се старая да не мрънкам много.Само когато нещо наистина боде очи,тогава се включвам в хора на недоволните.Иначе се старая да съм приятелскио настроен.Все пак става въпрос за НАШИЯТ ОТБОР И НАШИТЕ ФЕНОВЕ.Явно според теб ,,папардаците" не са фенове на този отбор,който има нужда само от млади подръжници.Между другото на колко години си?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юни 2011 23:07

Между другото - имате ли някаква информация относно всеобщия ни любимец Мартин Христов?Тренира с отбора,вкарал дори гол,дали няма да остане а :) .Той е ляво крило,не мисля,че е по-слаб от Марадончо,но има моряшко сърце и обича клуба,бих го сравнил само с Жоро Илиев...когато го изгони некъдърника Спасов марто се зарече,че ще се върне някой ден,дано да остане,дано Сър-а да го задържи 8-),в Черно Море винаги има място за истински моряци като Марто-израстнал тук,възпитан тук,100% наш 8-)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 25 юни 2011 23:20

Той не е ли вече на 32 :? със сигурност е загубил от бързината си, гледам само 9 мача за Черноморец Балчик и то от началото на 2010 досега, май му минаха времената за големия футбол, би бил най-много резерва при нас
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Върни се в “Черно море”