Frankie Lampard написа:А Барселона на загуба ли е ?Защото май четох в Goal.com част от доклада им, но не си спомням добре.
Не, на печалба е за миналата година, включително е изплатила 47 милиона евро от дълга си.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:А Барселона на загуба ли е ?Защото май четох в Goal.com част от доклада им, но не си спомням добре.
Дърво без корен написа:Paralel написа:Дърво без корен написа:Разрешава ли правилникът на УЕФА даден клуб да рекламира фирма на собственика, като това се води спонсорски договор?
Аз съм ЗА да има ограничения, защото Реал, Интер, Ман. Сити, Челси.... това са направо самозабравили се клубове и президенти (собственици).Особено Реал са ми крайно противен отбор точно поради тази причина
Реал Мадрид е клубът, който прави най-много пари в света за последните години. За сезон 2010-2011 клубът е регистрирал загуба от 73 млн. евро от трансфери, плаща най-големите заплати в световния футбол след Барселона, изплаща големи заеми, но въпреки това е 30 млн. евро на печалба! Ако Реал са ти антипатични, не знам Челси и Манчестър Сити какви трябва да са ти!
Как да го разбирам, че са хем на загуба 73 милиона, хем и на печалба от 30 милиона?
А и не беше ли точно Реал отборът, който бе спасен от фалит от Испанската държава, за да продължи със същата политика на безумно пилеене на пари?!
MCMXIII написа:Имам някакви спомени, че преди години, май бе през 90- те, държавата помогна на Реал Мадрид, щото бяха закъсали. Защо бяха закъсали не зная, но не честно да им помагат.
Frankie Lampard написа:Кога тогава Реал и Барселона са ги натрупали тези дългове ? Съответно 700 и 520 милиона евро ... Реал Мадрид преди втория мандат на Перез си харчеха нормално, а Барселона преди ерата Гуардиола не правше гръмки и глупави трансфери като този на Ибрахимович... От къде идват тези чудовищни дългове
Frankie Lampard написа:Кога тогава Реал и Барселона са ги натрупали тези дългове ? Съответно 700 и 520 милиона евро ... Реал Мадрид преди втория мандат на Перез си харчеха нормално, а Барселона преди ерата Гуардиола не правше гръмки и глупави трансфери като този на Ибрахимович... От къде идват тези чудовищни дългове
nekakav написа:Авторът на темата, казваш, че Реал/Барса/Байерн ще бъдат ограничени, а Сити/Малага не ... защо Перез да не може да прави същата врътка като шейха на Сити?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост