LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: LIVE!!! Григор Димитров – Жо-Вилфред Цонга !!!
Ah, @Wimbledon.... Tsonga beats Dmitrov in four brilliant sets on Ct1, big hug between them at the end. Dmitrov is so talented. #bbctennis
-
- Контакти:
Madridist написа:Страхотен мач, поздравления за Григор Димитров, няма от какво да се срамува. Евала и на Цонга, който се държа изключително спортсменски след края на двубоя. Не бях виждал досега, тенисист да прескача мрежата и да отива да поздравя съперник. Много емоционален двубой, който дълго ще се помни
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q-zr_XbLILE[/youtube]
Това за мен е най-епичният двубой за този век(изключвам Маю - Иснър). Изгледах този мач от първата точка до последната и мога да кажа, че тия двамата оставиха душите си на корта.
Виж просто накрая как се поздравяват, виж последната точка.
Последна промяна от AnalBreaker на 23 юни 2011 23:01, променено общо 2 пъти.
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
orlando написа:forumx3 написа:orlando написа:Браво на Гришо.Борисе до краи.Ако искаш да си голям Трябва да имаш и психика , да се бориш до краи Гришо го направи въпреки че отпадна борисе до краи.
А на критиците на Гришо като влязат между наи добрите 70 в света тогава да коментират.
Я отивай в училище ...
Аз там вече бях.
Изоооооообщо не ти личи да ти кажа честно .....

[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_m40k0mtMEG1qfoq6q.gif[/rimg] [rimg]http://i.minus.com/ibsrDieRFGMyR6.gif[/rimg]
- Udoji90
- Контакти:
В такъв случай в главата ми изплува известната мисъл: "Това, което не ме убива, ме прави по-силен." Този мач, макар и загубен, може да окаже много силен ПОЛОЖИТЕЛЕН ефект върху развитието на Гришо. В такива двубои се става ИГРАЧ. Ясно е, че не може да искаме на всяка цена още сега да бие такива мощни физически играчи като Цонга.
Последна промяна от Udoji90 на 23 юни 2011 22:58, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- mile kitic
Hacko1912 написа:Ah, @Wimbledon.... Tsonga beats Dmitrov in four brilliant sets on Ct1, big hug between them at the end. Dmitrov is so talented. #bbctennis
+1 А помияра и синята вълна да мълчат. Смачкани от живота жалкари !
Браво ГРИШООО

Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !
Hacko1912 написа:супер горд съм от Гришата! Велик мач. Първо го глеах с коментар на Джони Мак, после по руската ... всички са единодупни че го чака голямо бъдеще, а е само на 20. Направи супер мач, аз съм много доволен!
Хеитърите да си гледат работата ... те когат постигнат в своят си дейност колкот Гришата на тази възраст да се обадят пак.
+100

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
DmG написа:Жалко , развали ми вечерта и целия утрешен ден .......
Поне половината форум , се е зарадвала - ЧЕ СЕ ОКАЗАХА ПРАВИ ! честито да им е ......жалко за тях , че не уважават труда на човека .....
БРАВО ГРИШЕ , КЪСМЕТ И УСПЕХИ !
Абе момче, ти болен ли си????Кой ще се радва, че е загубил Българин?!?!
Това, че не сте обективни и реалисти, и че нападате всеки, който има друго мнение е ваш проблем.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Писна ми да чета как един българин плюе по друг българин (успял БЪЛГАРИН)...повръща ми се от вас.
Не знам дали ви прави впечатление обаче при новия треньор има голямо израстване, по-спокоен е, повече мисъл влага в играта. Аз лично съм оптимист за бъдещето му. Никой не споменава годините му, а това е 50% от победата или в случая загубата...опита е определящ. Всеки по-опитен щеше да затвори сета при двете възможности които имаше. БРАВО ГРИШО всички имаме нужда от такива емоции, аз лично се чувствам горд като го гледам как играе.
Не знам дали ви прави впечатление обаче при новия треньор има голямо израстване, по-спокоен е, повече мисъл влага в играта. Аз лично съм оптимист за бъдещето му. Никой не споменава годините му, а това е 50% от победата или в случая загубата...опита е определящ. Всеки по-опитен щеше да затвори сета при двете възможности които имаше. БРАВО ГРИШО всички имаме нужда от такива емоции, аз лично се чувствам горд като го гледам как играе.
forumx3 написа:[
Изоооооообщо не ти личи да ти кажа честно .....
По темата специалистче,по темата!!!!
Понякога се чудя, някои хора дали не са бавноразвиващи, или просто сивото им вещество се е втвърдило от простотия...
п.с. - по отношение на критиците, които сигурно не са хващали ракета през живота си и си нямат ни най малка идея как се играе тази игра.
п.с. - по отношение на критиците, които сигурно не са хващали ракета през живота си и си нямат ни най малка идея как се играе тази игра.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн