Английска Висша лига 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2011/12

Мнениеот Awesome » 23 юни 2011 16:52

Frankie Lampard написа:С играта какво ще правим ? Някой ще отваря ли нова тема, където да бъдат сложени правилата и т.н, или аз да ги измисля и да ги сложа в първия пост ?

Правилата на Деян са добри, няма да е лошо да ги изплагиатстваме :lol:

DeyanFCK написа:
ПРАВИЛА:
1. Прогнозите се дават задължително като точен резултат. ТОЧКУВАНЕ: 3 точки за познат точен резултат, 2 точки за познато голово съотношение (пример: прогноза 1:0, а излиза 2:1; прогноза 0:0, а излиза 3:3 - познато равенство, без познат точен резултат винаги носи 2 точки), 1 точка за познат знак, без да е познат точен резултат или голово съотношение (пример: прогноза 0:1, а излиза 1:3);
2. Прогнозите се правят "ан блок": наведнъж се прогнозират всички мачове от първия кръг на груповата фаза, втория кръг, третия кръг, всички 1/8 финали, 1/4 финали и т.н. Препоръчва се даването на прогнози преди започването на най-ранния мач от съответния кръг. Все пак последваща прогноза се допуска, но само преди започването на прогнозирания двубой;
3. Допълнителни точки: преди началото на четвъртия кръг от първенството (17 септември, 21:30 часа) участващите в играта могат да прогнозират голмайстора на първенството и отбора, който смятат, че ще стане германски шампион. При познаването на тези две прогнози участникът ще получава по 5 допълнителни точки към актива си (или общо 10 за двете);
4. При равенство в точките предимство получава този, който е прогнозирал по-малко срещи. При ново равенство предимството е за този, който е познал повече точни резултати.

Ние играхме по същите правила, но с няколко изключения - т.3 и 4 - сега може да добавим за прогнозиране на шампион и голмайстор и да носят по 5 точки. Когато смятах крайното класиране имаше хора с равен брой точки и дадох предимство на тези, които са познали повече точни резултати, но сега като погледнах тези правила е по-честно да се гледа първо броя на срещите. Освен тази игра може да направим и ''последния оцелял'' - сигурен съм, че ще има тръпка за участниците...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 16:55

Последният оцелял наистина е интересна игра :) Ако има ще участвам със сигурност. Въпросът е дали ще е в нова тема или в тази. :?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юни 2011 16:59

Нещо съм затъпял от жегата, какво представлява последния оцелял?

Аз мисля игрите да са в отделна тема, за да не разводняваме тази.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 17:04

Villas-Boas wants Falcao at Chelsea to replace Torres - not Drogba

Изображение

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 17:08

rhaegar написа:Нещо съм затъпял от жегата, какво представлява последния оцелял?

Правила на играта: за всеки кръг от А група , избирате един отбор, който ще спечели мача си. Ако го направи продължавате в следващия кръг на играта и пак избирате отбор, но нямате право да избирате същия. Тоест всеки отбор може да се ползва само веднъж. Играе се докато накрая остане само един човек - последният оцелял. Прогнози се дават до началото на първия мач от кръга.

Само смени ''А група'' с ВЛ и си имаме правила :lol:

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 23 юни 2011 17:08

Frankie Lampard написа:
Villas-Boas wants Falcao at Chelsea to replace Torres - not Drogba

Изображение

Това от къде е - да не е някоя английска версия на *** :mrgreen:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 23 юни 2011 17:10

Frankie Lampard написа:

Правила на играта: за всеки кръг от А група , избирате един отбор, който ще спечели мача си. Ако го направи продължавате в следващия кръг на играта и пак избирате отбор, но нямате право да избирате същия. Тоест всеки отбор може да се ползва само веднъж. Играе се докато накрая остане само един човек - последният оцелял. Прогнози се дават до началото на първия мач от кръга.

Само смени ''А група'' с ВЛ и си имаме правила :lol:

Няма да спечеля. Никога не бих заложил за Уигън :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 23 юни 2011 17:10

Линк към играта: http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=61&t=76481

Ще трябва да обсъдим правилата, да решим кое остава и кое ще променим, дали ще носи точки към другата игра с прогнозите /за нея приемаме просто правилата на Деян и сме готови/ :roll: и в нова тема
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 23 юни 2011 17:45

Radamel Falcao has reached an agreement in principle with Chelsea over personal terms worth around £5 million-a-year, Correio da Manha reports.
Falcao to earn 120k euros per week, earning the same as Didier Drogba and will earn less than the Fernando Torres (200k euros), but twice by David Luiz (60k)

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 23 юни 2011 17:49

Frankie Lampard написа:
Radamel Falcao has reached an agreement in principle with Chelsea over personal terms worth around £5 million-a-year, Correio da Manha reports.
Falcao to earn 120k euros per week, earning the same as Didier Drogba and will earn less than the Fernando Torres (200k euros), but twice by David Luiz (60k)

Според мен 100% Фалкао отива в Челси ! Щом португалските медии са гръмнали с подобна новина съм сигурен ,че ще стане този трансфер .. Но това означава ,че Дрогба или Анелка си замниават.А може и двамата ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Върни се в “Архив”