Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Re: Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Мнениеот емо73канар » 23 юни 2011 09:46

Както писах в една друга тема ,ст.Пловдив ,ще бъде оправен когато се оправят ст. на Ботев и Локото,тоест НИКОГА.Шопландия неможе да преглътне факта,че Пловдив е футболната столица на Б-я. :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 юни 2011 10:55

добре де,как така държавата иам 140 милиона за нов стадион,а няма 20 милиона за този! Това някой не се ли сети да попита уважаемия премиер!

rolik
Контакти:

Мнениеот rolik » 23 юни 2011 11:24

Muscarin написа:добре де,как така държавата иам 140 милиона за нов стадион,а няма 20 милиона за този! Това някой не се ли сети да попита уважаемия премиер!

Ако беше присъствал на тая среща щеше да го чуеш Бат ти Бойко какво каза.
Пари няма за стадион не само в Пловдив а и за София.Хазната е празна тотално, пари няма ни за заплати , ни за пенсии , камо ли за стадиони.Друг е въпроса защо няма , кой е виновен, но да не навлизаме в политиката.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 23 юни 2011 11:33

rolik написа:
Muscarin написа:добре де,как така държавата иам 140 милиона за нов стадион,а няма 20 милиона за този! Това някой не се ли сети да попита уважаемия премиер!

Пари няма за стадион не само в Пловдив а и за София.Хазната е празна тотално, пари няма ни за заплати , ни за пенсии , камо ли за стадиони.Друг е въпроса защо няма , кой е виновен, но да не навлизаме в политиката.

Тогава защо изобщо се говори за тия 140 млн и нов стадион, щом "и за София няма"? А аз съм против да се бута стадиона, след като много хора твърдят, че може да бъде оправен с по-малко пари и да си остане също толкова голям, а не почти наполовина... Нека запазим историята на този стадион, не да го продадем за 5 лъскави седалки и осветление.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 юни 2011 11:38

канарче написа:
rolik написа:

Тогава защо изобщо се говори за тия 140 млн и нов стадион, щом "и за София няма"? А аз съм против да се бута стадиона, след като много хора твърдят, че може да бъде оправен с по-малко пари и да си остане също толкова голям, а не почти наполовина... Нека запазим историята на този стадион, не да го продадем за 5 лъскави седалки и осветление.

Ако имаш време - разходи се малко по стадиона и го поогледай... Този стадион е на ръба от рухването, как го мислят само с ремонт да го оправят - не знам.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 23 юни 2011 11:40

Нямам лични наблюдения, но не мисля, че сме архитекти (поне аз не съм де) - а такива казаха, че може да се оправи. Докато Стоичков и ББ твърдят обратното, а силно се съмнявам в способностите им на архитекти :)

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 юни 2011 11:50

канарче написа:Нямам лични наблюдения, но не мисля, че сме архитекти (поне аз не съм де) - а такива казаха, че може да се оправи. Докато Стоичков и ББ твърдят обратното, а силно се съмнявам в способностите им на архитекти :)

Тези снимки са от преди 4 години. Представи си още колко е рухнал оттогава до сега. Поради моя ангажираност с този проблем съм говорил лично с бившия Областен - Тодор Петков, който е последния, правил нещо по стадиона. Отделно съм търсил и документи от Пловдивинвест, които са последната фирма, вършела нещо по стадиона.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Твърдението ми, че този стадион е практически самокрепяща се руина не е голословно...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 23 юни 2011 12:04

Ужасно изглежда, но не съм сигурен, че няма начин да се ремонтира. Най-малкото, ако се стегне ще се запази капацитета му, а няма да стане просто поредния (макар и модерен и лъскав) стадион със среден капацитет.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 23 юни 2011 12:29

Титюков: Ще искаме пълна банкова гаранция от испанските инвеститори на стадион "Пловдив"
Зам.кметът Георги Титюковзаяви днес пред репортер на Темпо нюз, че е съгласен стадион "Пловдив" да се бутне и да се построи от испански инвеститор, но е малко притеснен да не се получи ситуацията с гръцкия АЕК, чийто стадион е бутнат, след което нов не е построен.
Поради тези съображения Титюков е на мнение, че трябва да се иска пълна банкова гаранция от инвеститора, за да може в случай, че той спре строежа общината да гозавърши.
Относно факта, че общината не е изпратила документацията в Испания Титюков заяви, че имат документи, които доказват, че папката е получена. Независимо от това днес ще бъде изпратен повторно целия набор с документи, които испанците искат- скици на стадиона, информация за града, моловете, хотелите, посещаемостта на мачовете, отстоянието от летището и др.

http://www.tempo-bg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=9543:-----------qq&catid=72:spbasi&Itemid=120

И мен това ме притеснява, да го бутнат и после да кажат, криза е, ще чакаме по-добри времена да го построим. :)
Иначе аз съм на мнение че дори вариант 35 000 стадион пак ще е прекрасно за града ни. Стига да е направен перфектно и по всички изисквания на УЕФА.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 23 юни 2011 13:00

Чакайте малко бе! Как така ще се бута нещо толкова мащабно , дори и на 70 процента изградено. Морално бил остарял! Имало пропадания и не знам си какво! Абе ние архитекти ли сме? Строителни инженери ли? Или каквито и да било строителни специалисти, та да даваме оценка -дали става или не! Ония испанци били казали, че трябвало да се бута! Е*ах им майката- кви сте вие бе?! И Боко и той- според него трябвало да се бута !Чакай бе, мутраген! Ти архитект ли си бе, празна шопска тикво! Има си хора-професионалисти-те да си направят експертизата на стадиона! Нали в 14 -дневен срок трябва да се оцени състоянието му от някаква експертна комисия или нещо подобно! Друг е въпросът, че човекът-слънце май вече им" даде наклон" какво трябва да им бъде решението за експертизата! Май директивата, спусната от централата е- да се бута! Жалко за мечтите ни за Голямата къща-ще ни я заменят с някакви голословни обещания за 35 хиляден стадион, дето никога няма да го построят!

Върни се в “Ботев”