Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Re: Бойко Борисов иска Ботев - Барселона на стадион "Пловдив"

Мнениеот 3latan » 22 юни 2011 23:02

Целта ми не е да създавам напрежение м/у оста София - Пловдив.
Не може да се затрие наскоро ремонтирания стад.''Васил Левски'',да се налеят 140 млн. лева за нов ,а за стад."Пловдив" да не се намерят 20 млн. да се довърши.Бойко казва:" Има готов инвеститор,с готови пари!"Добре,ама този инвеститор няма просто ей така да ни построи стадион и да ни даде ключа безвъзмездно.Не искам да съм лош пророк,но мисля,че ще ни излезе доста солено!Дори да не се окажа прав и бъде построен супер модерен стадион, никой тук не отваря въпрос за цената на билетите.....Дали ще са по 4-5лв.,А!?Просто, няма да можеш да пръднеш вътре без да си платиш.
Едно е да плащаш вход на каталунски бизнисмени,друго е на общината или държавата,нали!?Искаме СТАДИОН,а не молове и хотели!Тук става въпрос за 20-30 млн. лева.Точно толкова ни дължат софиянци за буклука.Това е върховната наглост,която ме дразни най-много.Щом става дума за Пловдив-Търсете инвеститор,пари няма!А те всъщност, са на сметището в Цалапица,дори вечер могат да бъдат подушени.
Последна промяна от 3latan на 23 юни 2011 00:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 23 юни 2011 00:23

Бойко Подмазвача.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 23 юни 2011 01:08

Чист популизъм. Пожарникарят срам няма...
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 23 юни 2011 03:25

Боко , върни 20-те милиона за боклука, които дължите на Пловдив, за да си довършим Голямата къща! Не ми разправяй врели -некипели за нови стадиони, за испански инвеститори и други кърлежи. Бля-бля- бля!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 23 юни 2011 07:55

Като гледам единствения възможен и реален вариант за Пловдив е бил отхвърлен категорично.
Остава да чакаме "испанските инвеститори" колко удобно за всички политици присъствали вчера.

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 23 юни 2011 08:33

rolik написа:
Шврнц Тпрунков написа:
rolik написа:снимки от срещата на Стоичков-Борисов и пловдивските фенове тук:
Бях на срещата и за разлика от пишещите преди мен изобщо не споделям възторга им.
Държавата си изми ръцете и остави топката в ръцете на Стоичков.Община Пловдив изобщо не я броя като някакъв фактор и добре, че е така.Там работят пълни некадърници начело със сегашния ни кмет.Нейната роля се свежда до това да даде една визитка на града ни на испанците, за да знаят те къде инвестират.Дано поне с това успеят да се справят, че задачката е с повишена трудност с оглед интелекта им.

Не е място за политика тук, но погледни така - "Ще помагаме за стадиона, ако Общината се заеме, а ето и нашия кандидат за кмет на Общината"

Ами аз откога го пея същото.Наесен трябва да изберем кмет и най малкото зло е сегашния областен Тотев защото е дупе и гащи с Бойко.Пет пари не давам от коя партия и какъв е само да работи за града ни.

И да станем квартал на София. Ами след 2 г., когато най-вероятно Бойко ще е забравен какво ще го правим този Тотев. Той саностоятелно не може да взима решения.

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 23 юни 2011 08:38

botev_1912 написа:
RobiVanPersie написа:Този стадион може да стане нещо много обро и голямо....Дано стане (pray) :lol: :lol: :lol: :lol:

може ама първо трябва да се бутне сегашното подобие на нещо и да се направи наново :!:

Защо, архитекта му онзи ден сподели в интервю, че 15 млн. и 9 месеца и стадиона е готов. Ако го бутнат щяли да построят 35 000-ен стадион!

Потребителски аватар
Рикелме
Контакти:

Мнениеот Рикелме » 23 юни 2011 08:51

:) Тия испански инвеститори да не се окажат като Митьовите "италиански инвеститори"

Споделям мнението, че ББ е като мащеха за Пловдив. Две години ни е подложил на финансова блкокада. Пари за спортни обекти в София има, но за Пловдив няма (и то в пъти по-малко).
Не съм съгласен Голямата Къща да се бута и да се прави 35 000-о стадионче.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 23 юни 2011 09:11

Този стадион, уви, е на ръба на срутването, аз не смятам, че с 20 млн може да стане стабилен... Има пропадания на цели сектори с по 30-40 см, отделно потъване на трибуните.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 23 юни 2011 09:22

Рикелме написа:Ами аз откога го пея същото.Наесен трябва да изберем кмет и най малкото зло е сегашния областен Тотев защото е дупе и гащи с Бойко.Пет пари не давам от коя партия и какъв е само да работи за града ни.

И да станем квартал на София. Ами след 2 г., когато най-вероятно Бойко ще е забравен какво ще го правим този Тотев. Той саностоятелно не може да взима решения.[/quote]

Тотев е подлога на Бойко, ако Бойко каже, правим Пловдив сметище на София, Тотев ще го направи, ако каже намаляваме бюджета на града наполовина, Тотев ще каже провилно, криза е. Тотев няма да е кмет на Пловдив, а пионка на Бойко.

Върни се в “Ботев”