Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2011 22:01

john barnes написа:чета тука и се чудя,какво толкова му харесвате на тоя чарли адам? мейрелеш е 10 класи над него,а ако адам дойде-най вероятно ще го продадат...това ли искате,единствения ни играч с фантазия и поглед и техника да бъде натирен,за сметка на дървото адам? не стават ли твърде много дървета в отбора-адам,хендерсън,керъл? трябват ни спешно две крила тип ашли йънг-бързи и технични,а ние купуваме вътрешни халфове...ляв бек нямаме,а купуваме централен защитник,на тая позиция имаме 4 човека+кели и уилсън...мога и още да изброявам и посочвам,ама и това стига засега....

Чак пък 10 класи над него :lol: джони ай погледай малко мачове на Адам ,че ставаш смешен вече..и ква техника толкова видя в Мейрейлеш..да не ти изброявам сумати португалци с много по голяма техника от него.И въпреки всичко съм и за двамата а за Керъл и Хендерсън си прав.Гледам вече трети мач на Хендерсън и се чудя за кви 20млн говорим ???
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 юни 2011 22:20

адам игра на ниво,но във блекпул.във голям отбор ще си глътне граматиката...фактът,че рейнджърс го преотстъпиха на блекпул,а после го продадоха за 500.000 паунда,не ти ли говори нещо? това,че е направил силен сезон във изпаднал отбор-не означава,че ще избухне и при нас,нали?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 19 юни 2011 22:41

john barnes написа:адам игра на ниво,но във блекпул.във голям отбор ще си глътне граматиката...фактът,че рейнджърс го преотстъпиха на блекпул,а после го продадоха за 500.000 паунда,не ти ли говори нещо? това,че е направил силен сезон във изпаднал отбор-не означава,че ще избухне и при нас,нали?

Преди даже един мач да е изиграл е абсурд да говорим как щял да бъде при нас(то даже не е много сигурно,че въобще ще дойде).
Блекпул докато имаха сили(средата на сезона) бяха чак плашещо добри.Почти всичко се правеше от Адам.
Това че Рейндърс са го продали за почти без пари нищо не значи.Те и Гатузo навремето продадоха за минимална сума,но излезе играч от него.

suareshampion написа:Гледам вече трети мач на Хендерсън и се чудя за кви 20млн говорим ???

Същото важи.Момчето един мача няма за нас,ама иначе не си заслужавал парите.

За такива оценки има време цял сезон.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юни 2011 22:54

john barnes написа:адам игра на ниво,но във блекпул.във голям отбор ще си глътне граматиката...фактът,че рейнджърс го преотстъпиха на блекпул,а после го продадоха за 500.000 паунда,не ти ли говори нещо? това,че е направил силен сезон във изпаднал отбор-не означава,че ще избухне и при нас,нали?

Виж сега момчето е капитан на отбора си ,което значи лидер ,играе със самочуствие и според мен това ще му помогне да се впише веднага в отбора.Така,че изобщо не ме притеснява идването на Адам в това отношение,освен това има поглед върху играта,пас ,силен удар,влиза смело в единоборствата да не говорим и за статичните му положение ,което не е малко ,един пряксвободен удар и ти решава мач кво искаш ? дузпа няма пропупсната да не говорим ,че и директно от корнер я вкара..за един дефанзифен халф това не е никак малко .Повече ме притеснява таланта Хендерсън ,трябва да ти кажа ,че играе вътрешен халф а бърка почти всяка топка,което си е голям риск. Вместо за 20 млн да вземем почти завършен млад играч,който може да влезе и веднага да се разчита на него ...ние взимаме някво момче ,което първо играе много притеснено ,крие се ,не търси топката,няма абсолютно никаква техника..всичките ни халфове са по добри от него ,дори и Шелви ..абе незнам направо съм отчаян честно да ти кажа..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 19 юни 2011 23:53

suareshampion написа:
john barnes написа:чета тука и се чудя,какво толкова му харесвате на тоя чарли адам? мейрелеш е 10 класи над него,а ако адам дойде-най вероятно ще го продадат...това ли искате,единствения ни играч с фантазия и поглед и техника да бъде натирен,за сметка на дървото адам? не стават ли твърде много дървета в отбора-адам,хендерсън,керъл? трябват ни спешно две крила тип ашли йънг-бързи и технични,а ние купуваме вътрешни халфове...ляв бек нямаме,а купуваме централен защитник,на тая позиция имаме 4 човека+кели и уилсън...мога и още да изброявам и посочвам,ама и това стига засега....

Чак пък 10 класи над него :lol: джони ай погледай малко мачове на Адам ,че ставаш смешен вече..и ква техника толкова видя в Мейрейлеш..да не ти изброявам сумати португалци с много по голяма техника от него.И въпреки всичко съм и за двамата а за Керъл и Хендерсън си прав.Гледам вече трети мач на Хендерсън и се чудя за кви 20млн говорим ???

Не знам какви изводи си вадите за момчетата от 2 мача. Такъв е българина гледа да извади най-лошите качества особено пък за Керъл така да говорите. Не помните последния му мач със Сити. Как ги наниза и как играеше. За Хендерсън пуснете си в youtube та му гледайте малко клипчета как играе. Гледали 3 мача е вече този трябва се маха другия третия :?

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 19 юни 2011 23:55

За Адам съм против да бъде превличан заради многото хора на този пост иначе, ако нямаше играчи там бих искал най-много той да дойде.

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 юни 2011 00:40

абе то май тоя адам нема да дойде,ами ще вземаме корейския джерард...даже и името не му запомних,играе във селтик! добра селекция се очертава-какво очаквахме,а какво се случва...пак казвам-догодина ако се класираме във топ 4,ще е истинско геройство...и то така като гледам,може да изместим само арсенал-манго,челси и сити си имат готови отбори,които ще се борят за титлата!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 юни 2011 01:07

john barnes написа:абе то май тоя адам нема да дойде,ами ще вземаме корейския джерард...даже и името не му запомних,играе във селтик! добра селекция се очертава-какво очаквахме,а какво се случва...пак казвам-догодина ако се класираме във топ 4,ще е истинско геройство...и то така като гледам,може да изместим само арсенал-манго,челси и сити си имат готови отбори,които ще се борят за титлата!

Liverpool are now putting a contingency plan in place and, according to talkSPORT, it is likely to involve 22-year-old Ki.
Резервен план говори ли ти нещо?

john barnes

Мнениеот john barnes » 20 юни 2011 03:04

абе говори ми,ама защо все резервен план за нас? кога веднъж ще купим набелязаните си цели? то май скоро не е ставало...между другото,сега излезе инфо,че утре н'зогбия подписва с нас...ако стане,аз ще съм доволен,хич не е лош негрото-има физика,тупалка с левачката,бърз е и прави пробиви по крилото...и май енрике няма да го вземем...

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 20 юни 2011 10:05

Уигън прие офертата за Чарлз Н'Зогбия на Ливерпул.
Портсмут и Уулвс ще наддават за левия бек на Ливерпул - Пол Кончески.
Ливерпул са готови да дадат 9 млн. за атакуващия тинейджър Лукас от Сао Пауло.
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”