john barnes написа:адам игра на ниво,но във блекпул.във голям отбор ще си глътне граматиката...фактът,че рейнджърс го преотстъпиха на блекпул,а после го продадоха за 500.000 паунда,не ти ли говори нещо? това,че е направил силен сезон във изпаднал отбор-не означава,че ще избухне и при нас,нали?
Виж сега момчето е капитан на отбора си ,което значи лидер ,играе със самочуствие и според мен това ще му помогне да се впише веднага в отбора.Така,че изобщо не ме притеснява идването на Адам в това отношение,освен това има поглед върху играта,пас ,силен удар,влиза смело в единоборствата да не говорим и за статичните му положение ,което не е малко ,един пряксвободен удар и ти решава мач кво искаш ? дузпа няма пропупсната да не говорим ,че и директно от корнер я вкара..за един дефанзифен халф това не е никак малко .Повече ме притеснява таланта Хендерсън ,трябва да ти кажа ,че играе вътрешен халф а бърка почти всяка топка,което си е голям риск. Вместо за 20 млн да вземем почти завършен млад играч,който може да влезе и веднага да се разчита на него ...ние взимаме някво момче ,което първо играе много притеснено ,крие се ,не търси топката,няма абсолютно никаква техника..всичките ни халфове са по добри от него ,дори и Шелви ..абе незнам направо съм отчаян честно да ти кажа..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.