[center]

[center]Мениджърът на Болтън Уондърърс Оуен Койл се надява, че от Челси ще пуснат Даниел Стъридж да се завърне под наем на "Рийбок Стейдиъм".Младежкият национал на Англия направи страхотни мачове с екипа на "Тротърс" през втория полусезон на вече изминалата кампания.Той вкара 8 гола в 12 мача и демонстрира, че има голям потенциал и незаслужено е бил пренебрегван на "Стамфорд Бридж".Наемът на младока обаче приключи и той ще започне подготовка с Челси - клубът на който е собственост.От Болтън обаче ще се опитат да привлекат Стъридж отново под наем и от клуба не крият желанието си "Сините" да го пуснат на "Рийбок Стейдиъм".
"Искаме да вземем отново Стъридж и той да играе в нашия отбор", коментира мениджърът на "Свинските крачета" Оуен Койл пред "Скай Спортс".
"Даниел е един наистина невероятен футболист, той е един прекрасен и талантлив млад играч", добави силният човек в Болтън.
"Аз лично мисля, че ако футболист като него не играе всяка седмица, това ще бъде пагубно за развитието му", каза още той.
"Мисля, че Стъридж има още накъде да се развива и може да стане още по-добър играч", завърши Оуен Койл.[/center]