ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Veso1913 » 18 юни 2011 22:44

зеления написа:
wolf написа:Дай да говорим реално. Погледни Лудогорец, направи асоциация с това което те питах и ще разбереш за какво говоря. Няма НИКАКВО значение дали иска навън. Дадем ли достатъчно голяма заплата ще дойде почти всеки от вашия отбор, в това можеш да бъде напълно убеден.

Нашите не дават 5 лева за трансфери, ти ми говориш за 80 000. Ако е свободен агент..., ако не иска нормална заплата..., ако може даже да не получава заплата - тогава със сигурност можем и да го вземем. :mrgreen:
П.П. Зарежи нереалните мечти и иди пийни една студена бира. :lol:

Така ми харесваш наборе!радвам се че ти се изясни положението относно трансферите на Тича.Между другото,трябва да кажем на босовете,че има вариант играчи които искат да играят в Морето,да си плащат за тази екстра.Имам подобни спомени от преди години за поне двама такива играча минали през Тича.Така че и това е опция.Все ще намериим достатъчно заможни бизнесмени с болни амбиции синчетата им да играят професионален футбол.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 19 юни 2011 10:48

Вчера малките морячета набор 1996 победиха Левски с 2-0 насред София.Да им благодарим за показаното мъжество и онзи моряшки дух,който искаме да виждаме във всички които носят зелено-белият екип.Освен това искам да насоча вниманието ви към три момчета от Пирин.Да,точно школата на отново умрелият Пирин,смачка прехвалената школа на Литекс с 5-1!!!По два гола отбелязоха Атанас Колев и Кирил Стоянов,но най голямо впечатление е направил Мики Орачев.Цели четири асистенции!Не знам как се работи в нашата школа,но си мисля че сега е момента да се направи всичко възможно тези орлета да бъдат привлечени във Варна.Точно от такива играчи има нужда цялото БГ първенство и за да не се провалят тези талантио поради лоши /да не кажа ужасни/финансови условия ще е добре да бъдат привлечени там,където ще могат да разгърнат изцяло потенциала си.Нека нашите от школата не спят и направят всичко възможноо тези млади надежди да пуснат котва във Варна.Предполагам на нашите босове няма да е проблем да уредят три семейства на работа във Варна и да предложат адекватни условия на децата.Това ще бъде стъпка в унисон с изявленията на босовете,че ще правят всичко възможно да дават път на млади играчи на Тича.Апропо,този Мики Орачев,дали няма нещо общо с Малин Орачев?Подозрително много съвпадения намирам в имената им.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юни 2011 13:38

Танко Дяков отряза мераците на Локо Сф
Източник: http://www.ole-bg.com 18:44 / 19.06.2011
Спряганият за сигурно ново попълнение на "Локомотив" (София) защитник Танко Дяков отхвърли офертата на "железничарите", съобщи БТА. Той досега играеше в "Черно море", но договорът му изтече. Танка не е обявил защо отказва офертата,като е казал на шефовете на "червено-черните", че няма никакво намерение да подписва с тях. Пред Дяков има опция да заиграе в първенството на Молдова или в друг български отбор. Имена обаче не се съобщават.

Сашо Александров отклонил оферти
Източник: http://www.ole-bg.com 21:49 / 18.06.2011
Десният бек на "Черно море“ Сашко Александров отклони оферти от наши и чужди клубове. Футболистът е признал пред приятели, че на този етап в България не се вижда с друга фланелка освен с тази на "моряците“, а да излезе зад граница му било рано. "Имам още работа на "Тича“ и се надявам през другия сезон съдбата да ни върне това, което ни отне през май“, заявил Сашко. Както е известно, през последната година към него има перманентен интерес от столични грандове. От "Тича“ напомниха, че никого не задържат насила, но уточниха, че Сашко си има цена, от която няма да отстъпят: "Той е сред футболистите, които няма как да бъдат подарени и компромиси в това отношение не може да правим. Едва ли български тим в момента ще плати за Сашко парите, които искаме. Те обаче са адекватни на класата му.“

Танка може пък и да се върне в крайна сметка, кой знае :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 20 юни 2011 14:04

Преотстъпените започват с Черно море на 24-и
Добри Атанасов, Варна / 20 юни 2011 13:32

Футболистите на Черно море, които бяха преотстъпени на други отбори през изминалия сезон, ще започнат подготовка на „Тича” от 24-и юни.
В отбора от Лудогорец се завръща Даниел Граматиков. Като преотстъпен там той има изиграни 18 мача като централен защитник и десен бек. Трима са „моряците”, които играха като преотстъпени в Добруджа миналия сезон. Камен Трифонов има 12 мача изиграни като централен защитник. Николай Колев (90 набор) игра като нападател и реализира дори няколко гола. 21 мача за тима от Добрич има и младият ляв бранител Николай Илиев. Той реализира и 1 попадение. Заедно с преотстъпените на 24-и на Тича” ще се появи и централният защитник от Пловдив Цветан Йотов, който ще е на проби.

В Черно море работят много сериозно по селекцията и в края на седмицата очакват петима нови футболисти, които се очаква да вдигнат още нивото в отбора.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 20 юни 2011 16:28

Казах ви за венецуелеца преди няколко дни.Ако някой знае нещо повече да каже :?:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 20 юни 2011 18:07

Ей това туитъра голямо нещо. Съвсем случайно намерих да си е писал за Черно Море на испански този юнак: http://twitter.com/#!/hermespalomino Освен това е получил много поздравления за трансфера си в Черно Море. Ето го въпросният венецуелец, за когото Рали е научил: http://es.wikipedia.org/wiki/Hermes_Palomino

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 юни 2011 18:37

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TmHGpfNixRQ[/youtube]
Всеки сам да си прави изводите, няма да коментирам докато не го видя на живо.
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... no?cc=5739
Статистиката е негова но явно самите данни като години и така нататък са доста сбъркани. По клубове в които е играл и период всичко съвпада.
2010/11 Statistics
11 мача 8 гола
2009/10 Statistics
30 мача 4 гола
2008/09 Statistics
28 мача 2 гола
Явно последната година се е развкарвал.
Последна промяна от wolf на 20 юни 2011 18:51, променено общо 2 пъти.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 юни 2011 18:42

Е,на живо?Че това не са ли кадри от мачове играни наживо?Същото с Камазола,хубавите неща не могат да се скрият.Виждам,че този юнак има много мощен старт,голяма крачка и добра техника.

ПС:Забелязвам като огромен плюс,че борави и с двата крака.Също е много жилав и пъргав някак си,вижте го как се премятка в единоборствата като риба на сухо,трудно могат да го притискат и събарят,може би затова му е прякора "ла пантера"(пантерата) :lol: .Най-хубавото е,че е артист,има жар в него ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 20 юни 2011 20:57

Общо взето с малкото което знам от испанския, той казва :
С Божията помощ на 23, през този месец(т.е 23.06, ден преди първата тренировка) ще пътувам до България за да подпиша с Черно море. Благодаря ти, Господи. Господ ми е водач.

Върни се в “Черно море”