Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

grsg
Контакти:

Re: ЦСКА взриви пазара и взе най-голямата звезда на румънското п

Мнениеот grsg » 14 юни 2011 22:27

Dani написа:Според мен това е добър трансфер, защото каквото и да си говорим румънското първенство е доста по-силно от нашето и щом той е станал голмайстор, значи е доста добър за нашите стандарти!

Да румънското първенство е по-добро от нашето но не говори добре за него че голмайстора е с 14 гола ако не греша :?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 14 юни 2011 22:28

delqnski47 написа:
suni написа:----------------------------------------------------------------------------ПЛАТИНИ-----------------------------------------------------------------------

НЕЛСЪН---------------------------------------------------------------ЗИЗУ ---------------------------------------------------ДЕЛЕВ

:!: :!: :!:

Искаш да кажеш Зику :lol: ;)
Ха-ха,това е от салатата !.. :)
Последна промяна от suni на 14 юни 2011 22:29, променено общо 1 път.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 14 юни 2011 22:28

delqnski47 написа:
suni написа:----------------------------------------------------------------------------ПЛАТИНИ-----------------------------------------------------------------------

НЕЛСЪН---------------------------------------------------------------ЗИЗУ ---------------------------------------------------ДЕЛЕВ

:!: :!: :!:

Искаш да кажеш Зику :lol: ;)
Иначе ако го вземат това ще е атаката!Тамън така си запълваме зоната,в която сме най-слаби!Марки не е кой знае какво!Лично мнение...

Щеше да е хубаво Зидан да е в ЦСКА! :lol: Иначе и аз мисля, че това ще бъде атаката.

Потребителски аватар
dra6ky9
Контакти:

Мнениеот dra6ky9 » 14 юни 2011 22:29

Лично според мен , това е нож с две остриета . Силно се надявам обаче да покаже класа , играча и просто да е във форма ! Успех !
When you walk..

Потребителски аватар
G.B.S
Контакти:

Мнениеот G.B.S » 14 юни 2011 22:29

volcom написа:Делев нещо не го виждам да остане, ако вземат тоя тип...

От Делев Титаните очакват да приберат тлъста сума,някои говореше за три милионо евро,но мисля ,че е преовеличено.1 милион макс

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 14 юни 2011 22:35

Остана само да намерим и по един Сократес и Карека .

Потребителски аватар
Phoenix^
Контакти:

Мнениеот Phoenix^ » 14 юни 2011 22:45

ЦСКА - шампион, носител на купата на България, носител на суперкупата на България за сезон 2011/2012 :). Честито армейци. :lol: . Много оптимистично съм настроен, вярвам, че можем да направим един от най-добрите сезони в нашата история. Само ЦСКА!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 14 юни 2011 22:51

gogo_cska написа:Моля ви само да не се превъзнасяме по този футболист,нека да видим дали това наистина е вярно и да видим дали наистина е толкова добър.Много недоразумения минаха през най-велия клуб на България-ЦСКА през последните години.Аз лично съм песимист за този футболист,дано да греша,но с какво той е по-добър от Спас например.Това е мое мнение,нямам претенциите,че разбирам от футбол,колкото вас.Дано да греша.

Какъв Спас бе? Дайте да си говорим честно. Делев има качества момчето, играе с хъс и т.н., но съм убеден, че този ще е по-добър от Делев. Има и опит, което е много важно в евротурнирите. Моето честно мнение е, че доста се преувеличават качествата на Спас. Изобщо ако не беше дошъл Радуканов, който му даде тази свобода и удобна позиция, сега Спас можеше да е някъде в трета глуха. Има много да учи Делев, може да стане наистина добър, но да го сравняват със Стоичков на неговите години и т.н.., както направи Стратега е абсурдно
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
CSKAr4eto0
Контакти:

Мнениеот CSKAr4eto0 » 14 юни 2011 22:54

-----------------------------------------Караджата------------------------------------
Бандаловски--------- А.Попов-------------------- К. Стоянов-----------Адемар
-------------------Галчев----------------------------Маркос--------------------------
Делев------------------------------------Зику--------------------------------Нелсън
-----------------------------------------Платини---------------------------------------
Така го виждам аз отбора ... разбира се ако купим някой класен защитник и дефанзивен халф ще има малко промени . ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 юни 2011 22:57

CSKAr4eto0 написа:-----------------------------------------Караджата------------------------------------
Бандаловски--------- А.Попов-------------------- К. Стоянов-----------Адемар
-------------------Галчев----------------------------Маркос--------------------------
Делев------------------------------------Зику--------------------------------Нелсън
-----------------------------------------Платини---------------------------------------
Така го виждам аз отбора ... разбира се ако купим някой класен защитник и дефанзивен халф ще има малко промени . ;)

Сложи Тошко на мястото на Марки и сме перфе ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Архив”