gogo_cska написа:Моля ви само да не се превъзнасяме по този футболист,нека да видим дали това наистина е вярно и да видим дали наистина е толкова добър.Много недоразумения минаха през най-велия клуб на България-ЦСКА през последните години.Аз лично съм песимист за този футболист,дано да греша,но с какво той е по-добър от Спас например.Това е мое мнение,нямам претенциите,че разбирам от футбол,колкото вас.Дано да греша.
Какъв Спас бе? Дайте да си говорим честно. Делев има качества момчето, играе с хъс и т.н., но съм убеден, че този ще е по-добър от Делев. Има и опит, което е много важно в евротурнирите. Моето честно мнение е, че доста се преувеличават качествата на Спас. Изобщо ако не беше дошъл Радуканов, който му даде тази свобода и удобна позиция, сега Спас можеше да е някъде в трета глуха. Има много да учи Делев, може да стане наистина добър, но да го сравняват със Стоичков на неговите години и т.н.., както направи Стратега е абсурдно
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]