ПС:Само заради грешката на страничния съдия който беше маркирал несъществуваща засада пропуска на Руи Мигел няма да попадне в топ 5 на невъзможните пропуски за всички времена .
Компилация: Пропуските на сезона 2010-2011
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Компилация: Пропуските на сезона 2010-2011
Прави ми впечатление че повечето от пропуските са с ляв крак или ако са с десен то е от левите крила
ПС:Само заради грешката на страничния съдия който беше маркирал несъществуваща засада пропуска на Руи Мигел няма да попадне в топ 5 на невъзможните пропуски за всички времена .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
-
зелено-бяло
- Контакти:
Баща ми някога е играл футбол и ми е разказвал за подобен пропуск!
Значи "майстора" получава пас-центриране на голлинията и успява да "шутира" в аут,над вратата.После бил наказан от треньора да повтаря "упражнението" на тренировка цяла седмица,да бие без да вкара.Нито веднъж не успял,всеки път вкарвал без да иска...
Тук видях двама такива.
Тук видях двама такива.
Добре са се постарали някои да не вкарат
Колкото комични пропуски, толкова комични и голове има