marmi52 написа:8-)
Всеки момент предстои гласуване в Народното събрание на вот на доверие към правителството. Този вот е с предизвестен край, защото управляващата партия ГЕРБ има мнозинство, а и ще бъде подкрепена от Волен Сидеров и хората му.
Бойко Борисов ще получи вот на доверие и ще продължи да управлява България.
В парламента всичко е ясно.
Аз искам обаче да направим едно своеобразно допитване във форума, за да видим на каква подкрепа може да разчита правителството сред младите и будните хора на България, които пишат във форума на Гонг.
Доволни ли сте вие днес от живота си ?
Вече година и половина ГЕРБ са на власт. Време напълно достатъчно, за да преценим по-добре или по-зле живеем.
Моята позиция е, че днес живеем по-зле в сравнение с преди !
Народът ни обедня. Цените се покачиха, а заплатите и пенсиите на хората остават същите. Животът ни не стана по-сигурен и по-спокоен.
На всичко отгоре загубихме и малкото свобода, която имахме през последните 20 години. Днес сме следени, подслушвани и санкционирани по всевъзможни начини.
Затова аз не съм доволен от управлението на ГЕРБ и ще гласувам с "не" ! Ти братле си отлявнен комунист.Как някой ще оправи една държава крадена над 55 години от кадри на БКП.Имахме министър председател който нямаше и 1 ден трудов стаж(В трудовата му книжка е записано -първи ден трудов стаж-министър-председател)За какво говориме тогава.А и ти явно си против ,че ченгетата правят акции и залавят доста хора от престъпния свят.Това че прокуратурата ги пуска,не е вина на правителството.Много плачкате вие(Комунистчетата и Партиините секретарчета,че други ви взеха хляба)Хайде стига комунизам,турци и царчета,дайте да видиме и някои други.А скоро на власт ще бъдеме ние КРАЙНО ДЯСНИТЕ
PS: Много моля, Madridist да направи една анкета - доволните с "да", недоволните с "не".
Предварително му благодаря, както и на всички, които ще участват във вота !
Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ ?
Доволни или не,по-добро няма.Имат си кусурите,но аз съм по-скоро доволен от тях. Случиха се доста положителни промени от както ГЕРБ е на власт и мисля,че ако им се даде шанс да управляват по-дълго ще се усещат все по-добре положителните неща от тяхната работа.
- nostradamus
- Контакти:
Аз по-скоро съм със смесени чувства - от някои неща съм доволен, от други не съвсем. Но си давам сметка, че не може 20г. да си рушиш и разграбваш държавата, а след това да искаш за 1,5г тя да цъфне и да върже. Всеки знае, че по-лесно се руши отколкото се създава. Голяма търпимост показахме към предишните правителства, без никой да им потърси сметка за свършеното или несвършеното. Сега отново ревем колко сме зле и чакаме да стане чудото. Е, няма да стане без наша помощ. Нека всеки да се вгледа в себе си, да подреди собствената си къщичка, да помогне с каквото може на съседа си по вила, по къща или блок - няма значение, да се самодисциплинира ако щете, пък тогава може да се надяваме да стане чудото и да тръгнем нагоре.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
най успешното след прехода.
по-добре те, отколкото СДС или БСП! по-малкото зло!
още не се е родила тая партия, която ще започне да работи за благото на държавата и българина!

още не се е родила тая партия, която ще започне да работи за благото на държавата и българина!

От какво да съм доволен ! Вдигнаха данъците на шефа и вече няма за премиии ! Преди на всеки 6 месеца премии , сега премии си раздават само Б.Б. и нговите приближени ! С.Д. изгони всеки свестен чужд инвеститор , а този който той не можа Б.Б. го изгони и вече никой не иска да идва заради тези 2 идиоти ! Унищожиха почти родният ми град с тяхното управление ! От какво да съм доволен ?! Дори да имаше шанс за писта от Ф1 в БГ те и това успяха да прецакат ! Няма нещо което да не са прецакали тези идиоти !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Фактически, по-добра алтернатива няма 
- ruslankonev
- Контакти:
Напълно доволен,на миналите избори не гласувах но сега ще подкрепя Бойко.
1948
НЕ не съм доволен.
Обаче истината е проста идват избори почват увеличения на заплати и пенсий-следователно трябва да имаме избори на всеки три месеца
Само така ще достигнем жизнения стандарт който гоним вече над 20 години в рамките на 2год.
Обаче истината е проста идват избори почват увеличения на заплати и пенсий-следователно трябва да имаме избори на всеки три месеца
Само така ще достигнем жизнения стандарт който гоним вече над 20 години в рамките на 2год.