Кой е града с най-красивите жени в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Re: Кой е града с най-красивите жени в България

Мнениеот bixxol » 03 юни 2011 18:49

Мисля , че анкетата е печели Пловдив >>>>>> Дерзайте драги съфорумци !
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
nekakav
Контакти:

Мнениеот nekakav » 03 юни 2011 18:55

Студентски град :lol:

Иначе нали знаете приказката дето Господ дал на дявола един чувал с курви и му заръчал да разпръсне по целия свят равномерно количество. След 5 мин дявола се върнал и казал "Боже, съжалявам, ама изпуснах чувала над Плевен" :lol:

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 юни 2011 18:59

Каспичан бие всички рекорди.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 03 юни 2011 19:00

nekakav написа:Иначе нали знаете приказката дето Господ дал на дявола един чувал с курви и му заръчал да разпръсне по целия свят равномерно количество. След 5 мин дявола се върнал и казал "Боже, съжалявам, ама изпуснах чувала над Плевен" :lol:

Има дооооооооста истина в тази приказка... ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юни 2011 19:11

megan fox написа:
nekakav написа:Иначе нали знаете приказката дето Господ дал на дявола един чувал с курви и му заръчал да разпръсне по целия свят равномерно количество. След 5 мин дявола се върнал и казал "Боже, съжалявам, ама изпуснах чувала над Плевен" :lol:

Има дооооооооста истина в тази приказка... ;)

Преди години, когато в Плевен беше НШЗО "Христо Ботев" ("фазаните"), имаше една приказка, че и със самолет над града да прелетиш, пак ще хванеш я трипер, я някоя друга "срамна" болест. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 юни 2011 19:15

lothar_matthaus написа:Няма такова нещо като най-красиви жени в някоя държава или град. В София според теб на всяка втора крачка колко от момичетата са софиянки или във Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора и т.н. Шведки виждал ли си? Това, че сме най-красиви, умни, надарени, с най-красивата природа е комплекс на малоценност на малката държава. Били ли сте на всички места по земята, за да го твърдите?

Съгласен съм с това мнение, във всеки град има много красиви момичета, не мога да кажа че в един са по-добри от друг, относително е ;) А и честно казано не съм съгласен, че българките са най-красивите, да има много красиви, обаче съвсем не всички са свестни, тоест само външната красота не прави една жена привлекателна, поне не и за мен ;)
Иначе в Аржентина, Швеция, Бразилия, Русия и балтийските държави също е пълно с мацки :)
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 юни 2011 19:18

saffron написа:Те че са хубави, ама са кухи селски профили...познавам разни от Благоевград,колкото красиви толкова тъпи

3-значките! :lol: :lol: :lol: По-тъпи,отколкото "красиви".[/quote]

пичове говорих ви за мацките в държавата македония... а не за кухите селянки в благоевградско ;)[/quote]

Сафрончо, ти още ли чиниш велики напори да добиеш бугарски пасош, друже от българската провинция Македония?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 03 юни 2011 19:27, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 юни 2011 19:23

Kuco_Pile написа:1. Наще жени определено не са толова хубави,колкото започнаха да се мажат,плескат и секви такива последните години
2.Прави са пичовете дето казват,че наистина като средна бройка красиви жени на улицата имаме предимство пред държави като Гърция и Испания например,тук съм съгласен,но пък определено мисля,че ако срещнеш наистина красива жена в чужбина то тя има красота,която на нас в БГ ни е непозната или поне на наз ни е екзотична и уникална
3.В западна европа красивите жени не се моткат наляво надясно по жегите,купувайки си домати от пазара или бира от супермаркета,можете да видите такива жени по дискотеките и то не всички дискотеки естествено
4.Българките наистина са красиви,но всички заприличаха на 5 фолк певици,5 мис плеймейт,плейбой или квото и да е там и това дразни максимално!От 10 мацки,9 са еднакви и няма никако значение с коя си-е по тоя критерии доста други дърважи ни бият!Жените там са много по-естествени и натурални,а не тръгнала кифлата в университета на лекции и циците и ше изпаднат,а задника и навънка..

5.Цяла източна Европа е на едни ниво по-красота..
В България са ми текли лигите в Стара загора и Варна..Бургас също радва..София е сбирщайн,ясно е че има много красиви жени,ама кои са шопчета и кои не,казва ли ти някой 8-)

Много, много точно мнение, абсолютно и аз така мисля :!: :!: :!:
Изображение

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 03 юни 2011 19:23

Всичко е субективно,много ясно. ;) Между другото много тъпо ми се стори с какво неуважение и колко обидно един тук коментира братовчедка си.Знам аз,че българските мъже(повечето поне) нямат капка кавалерство,уважение и толерантност,но това се потвърди за пореден път. :oops: :evil:

Върни се в “Свободна зона”