Ремонтите на ст. Локомотив продължават

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Трибуна и осветление

Мнениеот boys85 » 29 май 2011 21:22

Модератор ЛокоПД написа:Кое точно не ти е ясно,че трябва да се пояснява ? Преди мача хора от Бургас,споделиха,че от Черно море са предложили по 2500лв. "на калпак" и да поемат разходите по лагера или т.нар. "лятна подготовка" на акулите,за да ни "скочат" здраво.Разбира се,това са само слухове и едва ли е вярно... ;)

Играчите на Черноморец ли ви го споделиха? :lol:
И след като са слухове и едва ли било вярно за какво изобщо го пишете... :roll:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 29 май 2011 21:43

boys85 написа:
Модератор ЛокоПД написа:Кое точно не ти е ясно,че трябва да се пояснява ? Преди мача хора от Бургас,споделиха,че от Черно море са предложили по 2500лв. "на калпак" и да поемат разходите по лагера или т.нар. "лятна подготовка" на акулите,за да ни "скочат" здраво.Разбира се,това са само слухове и едва ли е вярно... ;)

Играчите на Черноморец ли ви го споделиха? :lol:
И след като са слухове и едва ли било вярно за какво изобщо го пишете... :roll:

Сподели го една моя стара позната,омъжена за един от футболистите на Черноморец.Но ,може би,не е разбрала правилно :roll: Както казах,това са само слухове...не вярвам да е истина ;) Факт е ,обаче,че акулите играха по по-различен начин срещу нас,в сравнение на мача с Каварна,примерно...
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 29 май 2011 22:12

Ок мерси за разяснението. :)

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 30 май 2011 08:49

boys85 написа:Ок мерси за разяснението. :)

След всичките теми и "оди за морал" каква стана, "честните момчета" от ТИМ и те премии на трети отбори раздават... Срам ли те е?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 30 май 2011 10:58

staria написа:След всичките теми и "оди за морал" каква стана, "честните момчета" от ТИМ и те премии на трети отбори раздават... Срам ли те е?

От какво да ме е срам, от слухове ли? :lol:
Не е като да кажат на пресконференция, ние играем феърплей дадоха ни пари да скочим на морето и си ги заслужихме.
Пък и този, който пуска слуха сам казва, че не вярва да е истина. 2500 лв. дори и за един мач не са нищо особено за футболист от А група. А кой щял да им покрие разходите за подготовка какво ги интересува? Допълнителна мотивация ли ще им даде? :mrgreen:

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 30 май 2011 11:03

За тоя отбор свършил не са малко пари. Пък и то само тва да беше, тия ни върнаха 90те години братче, атакуват се съдии в коридорите, заплахи ала бала. Къде бе мутрички. Последните над водата от този вид скоро ще потънат :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 20:45

kambata написа:
Gonzi_407 написа:
kubik написа:Единственото което ме вълнува е да имаме осветление и нова Трибуна Бесика.Майната и на Европа.Всичко по реда си!

Тази година дали изобщо ще се прави нещо?.Имаше някакви обещания от общината,май си останаха на думи.
Някой нещо да знае,има ли развитие по въпроса за осветление и нова трибуна?

Не ви трябва осветление!
Това убива футбола - като ви зашият едни хубави домакински мачове в неделя в 21:00 а ходи ноември на домакински мач! Така си е добре и за нас - дерби и се прибираш по нормално време!

За мен пък мачовете на лампи са най-яките. Недей така да говориш от името на всички.

На лампи ама ходим по 2 хил. за кого е тоя футбол? Ние нямаме все още инфраструктура за мачове по това време, иначе е готино вечер, но не и в БГ! Черноморец - Левски като е в неделя в 21 ти колко пъти си ходил в Бургас на мач а? Аз веднъж и няма да повторя - прибрах се в 5 сутринта! А ходи после на работа! И не ми обеснявай да си взема отпуска защото няма да си дам половината отпуска за да почивам понеделници!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 30 май 2011 22:46

Gonzi_407 написа:На лампи ама ходим по 2 хил. за кого е тоя футбол? Ние нямаме все още инфраструктура за мачове по това време, иначе е готино вечер, но не и в БГ! Черноморец - Левски като е в неделя в 21 ти колко пъти си ходил в Бургас на мач а? Аз веднъж и няма да повторя - прибрах се в 5 сутринта! А ходи после на работа! И не ми обеснявай да си взема отпуска защото няма да си дам половината отпуска за да почивам понеделници!

Както каза някой по-горе,това е твоето мнение.За нас,обаче,имам предвид феновете на Локо ПД,е много важно,да имаме осветление на Лаута.Няма кво да крия - това е една наша мечта.Не знам защо ходите по 2 хил. човека,даже доста години живях в София на 300 мт от Герена и съм гледал и съм се чудил.Както и да е.За вас пък от София особено,ще е удобно - вечерен мач,даже и през работен ден си е супер.София- Пловдив с кола е един час път ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 30 май 2011 23:24

Модератор ЛокоПД написа:
Gonzi_407 написа:На лампи ама ходим по 2 хил. за кого е тоя футбол? Ние нямаме все още инфраструктура за мачове по това време, иначе е готино вечер, но не и в БГ! Черноморец - Левски като е в неделя в 21 ти колко пъти си ходил в Бургас на мач а? Аз веднъж и няма да повторя - прибрах се в 5 сутринта! А ходи после на работа! И не ми обеснявай да си взема отпуска защото няма да си дам половината отпуска за да почивам понеделници!

Както каза някой по-горе,това е твоето мнение.За нас,обаче,имам предвид феновете на Локо ПД,е много важно,да имаме осветление на Лаута.Няма кво да крия - това е една наша мечта.Не знам защо ходите по 2 хил. човека,даже доста години живях в София на 300 мт от Герена и съм гледал и съм се чудил.Както и да е.За вас пък от София особено,ще е удобно - вечерен мач,даже и през работен ден си е супер.София- Пловдив с кола е един час път ;)

Защото си живял на 300 метра предполагам не си разбрал! Няма по гот от това да си търсиш место за паркиране по тъмниците и градинките! Да не говорим за "удоволствието" да се прибираш с градския транспорт в неделя в 23:00! За това не си разбрал! Аз твърдя че България няма инфраструктура за мач от 21:00! 20:00 може би е възможно най-късния възможен... мое мнение
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 31 май 2011 08:02

Лаута ще има идеалната инфтаатруктура за мач в девет. Нямам търпение да играем с цска по тъмно :) Да видим колко ще дойдат и как ще си идат :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”