И вчера, и днес особено този човек за пореден път доказа колко е скаран с материята баскетбол. Миналата година бях писал, че той се продаде на Лукойл при положение, че Левски беше далеч по - силният отбор. Вчера и най - вече днес този човек само стои на скамейката и ни вопъл, ни стон. Само гледа мача и това е.
Какъв е този треньор на отбор, който предварително сваля гащи преди финал и казва, че отборът му ще загуби? Това май само го има в българския баскетбол, а примиренческото мислене знаем до какво води.
Време е за оставката на Тити Папазов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Време е за оставката на Тити Папазов
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- Neron
- Контакти:
Re: Време е за оставката на Тити Папазов
И мен започва нещо да ме дразни въпреки че е уникален човек.Мисля че проблема не е толкова в него а в селекцията.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:И мен започва нещо да ме дразни въпреки че е уникален човек.Мисля че проблема не е толкова в него а в селекцията.
Проблемът си е точно в Тити, защото не може да освобождаваш анонимник като Фрейзър с цялото ми уважение към него, все пак той помогна за две купи миналата година, и да вземаш на негово място още по - голям анонимник като Кроу. Не може да развалиш състезател като Доналд Коул и да очакваш, че после той ще има желание за игра. Преди време имаше един състезател Маркъс Хол, но какво стана с него, е много интересна тема.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- blue avalanche
- Контакти:
Отдавна писах,че Папазов е много далеч от понятието треньор по баскетбол!Да не казвам,че е въздух под налягане!Плямпало!
Кой ви излъга, че Тити е голям треньор? Просто поради разни познанства с мутри и тем подобни тъмни субекти все се урежда да е треньор на отбора с най-многото пари и събрани най-добри играчи. Той и Росен Барчовски са най-некадърните български треньори, но и тези с най-големите претенции.
- Neron
- Контакти:
Да прав си но ни липсва и Лодърдейл когато играе има някакво по голямо спокойствие под коша овладяват се повече топки ние с тези дребните и ниските братята особено няма как да стигнем под коша а Торо е на приливи и отливи.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- blue avalanche
- Контакти:
Neron написа:Да прав си но ни липсва и Лодърдейл когато играе има някакво по голямо спокойствие под коша овладяват се повече топки ние с тези дребните и ниските братята особено няма как да стигнем под коша а Торо е на приливи и отливи.
Привличането на Лодърдейл беше най-голямата грешка!Колко топки овладя?Колко точки вкара?Да не говорим,че загубихме бързите пробиви!
Най-лесната купа,Балканската, и нея не можа да спечели!100 пъти по-добре-Г.Младенов!
- controller
- Контакти:
Селекцията на Левски и представянето е пълна катастрофа този сезон . Торо ако е национал направо срам за Росен , Асен Великов - еми неможе дърво да ти е плеймейкър , Чековски и Бойко Малденов са мноого далеч от истината . Бях написал ,че ако стрелбата на Харпър и Коул не върви , за Левски става катастрофа, Златин Георгиев игра добре ... според мен решението на Тити да освободи Кроу преди най-важните си мачове е абсолютно нелогично (меко казано) .Лошото е ,че и в двата отбора водещи фигури от решаващо значение за представянето им са чужденци - само един Стойков в Лукойл е българин с основна роля.

- milen.hristov
- Контакти:
Тити постигна доста с този отбор с оглед на парите които се влагат,титлата е мираж доста години подред и вината не е в него.
Разбира се много хора не харесват Папазов понеже е емоционален,но той до сега нямаше празен сезон винаги се взимаше някаква купа,миналата година даже и Балканската което е голям успех въпреки всичко.
Но ми е интересно ако Тити си подаде оставката,не трябва ли и един негов колега с титла директор от друг спорт но същият отбор да направи същото.И за двамата този сезон е неуспешен,но единият миналата година спечели две от три,а другият е виждал като ръководител титла само на снимка във вестник
Разбира се много хора не харесват Папазов понеже е емоционален,но той до сега нямаше празен сезон винаги се взимаше някаква купа,миналата година даже и Балканската което е голям успех въпреки всичко.
Но ми е интересно ако Тити си подаде оставката,не трябва ли и един негов колега с титла директор от друг спорт но същият отбор да направи същото.И за двамата този сезон е неуспешен,но единият миналата година спечели две от три,а другият е виждал като ръководител титла само на снимка във вестник
- blue avalanche
- Контакти:
milen.hristov написа:Тити постигна доста с този отбор с оглед на парите които се влагат,титлата е мираж доста години подред и вината не е в него.
А тази година за Балканската???Сигурно полуфинала е колосален успех,нали?
ПП.Ако искаш да плюеш по Гонзо,ти си знаеш къде,нали?Във форума на Левски.