Всички до 16 г. - вход СВОБОДЕН!
Пенсионери - 2 лв.
Трибуна "Бесика" - 3 лв.
Трибуна "Спортклуб" - 5 лв.
Централна трибуна - 8 лв.
Вход за гости - 5 лв.
Искам да питам дали със сигорност
е 5лв за гости защото никаде другаде не видях
в саитовете.

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
cskao1948 написа:Цени на билетите:
Пенсионери - 2 лв.
Трибуна "Бесика" - 3 лв.
Вход за гости - 5 лв.
в саитовете.
varnafen написа:Спокойно бе, само вие се борите за тая ЛЕ. Ще се класирате, то въпросът е след това какво правите...
а това за "паламудите" и желанието Ви бирой да ни отнесе не го разбирам...ама ти си знаеш.
Пловдив1926 написа:cskao1948 написа:Цени на билетите:
Пенсионери - 2 лв.
Трибуна "Бесика" - 3 лв.
Вход за гости - 5 лв.
в саитовете.
5 лева са билетите, при нас цените се обявяват в началото на сезона и се спазват, не както при някой други за един мач 2 лева за друг 10 лева.
Пет (5) лева ще е входа за гости на ст. Локомотив в събота
staria написа:varnafen написа:Спокойно бе, само вие се борите за тая ЛЕ. Ще се класирате, то въпросът е след това какво правите...
а това за "паламудите" и желанието Ви бирой да ни отнесе не го разбирам...ама ти си знаеш.
Проблема май е, че точно вие сте единствените, които се напъвате за там, ама сте толкова зле... Каквото и да направим след това, си е наш проблем. Досега не съм чул отбор от Андора или Сан Марино да се е отказал от европейски мачове, защото нямат шанс да вземат купата. Ако искаш всяка година да си играят само Барселона и Манчестър Юнайтед, защото другите нямат шанс, а? По глупав аргумент от това, какво ще правим не съм чувал.
staria написа:zlostar написа:staria написа:Статистиката в Пловдив от А група и националната дивизия(38/40 срещу АС23) е: 18 победи 18 равни и 17 загуби при голова разлика 67:71.![]()
![]()
![]()
Луд си бате. Какво общо има предстоящия ви мач с един одавна не съществуващ клуб![]()
![]()
Може и луд да съм, но според мен ЦСКА е естествен наследник на армейският клуб в София от преди войната, а това е точно АС23. Все пак става въпрос само за 2 мача, така че това не променя кой знае колко нещата.
Пловдив1926 написа:Между АС-23 и ЦСКА има безпорна приемственост. На практика става дума за един и същи клуб. Може да мразя ЦСКА в червата, но когато става въпрос за футболна история, не е хубаво да се бъзикаме и да пишем каквото ни се ИСКА, защото стават такива жалки недоразумения като "най-стария футболен клуб в България" на който първия му мач е 1918 ама бил създаден 1912 и редица други глупости.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта