shotgun blues написа:вие викате да се махаме от БЛИЗО а аз преди няколко дена си подписах договор с тях за година ,поне намалиха цената от 17 на 10 лева на месец
На мен с 5 кинта ми я намалиха,но въпреки това,ще се развеждаме с тях
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shotgun blues написа:вие викате да се махаме от БЛИЗО а аз преди няколко дена си подписах договор с тях за година ,поне намалиха цената от 17 на 10 лева на месец
Марти Камбуров написа:Пичове истината е булсатком, макар че тая чиния супер много ме дразни и ще и забия 2 шута някои ден. Просто за 15 лв имате българско,английско,италианско,испанско,руско първенство + НБА, хокей и тенис ... к'во друго ви трябва?
Марти Камбуров написа:Пичове истината е булсатком, макар че тая чиния супер много ме дразни и ще и забия 2 шута някои ден. Просто за 15 лв имате българско,английско,италианско,испанско,руско първенство + НБА, хокей и тенис ... к'во друго ви трябва?
valdes18 написа:Имате ли проблеми с Булсатком през зимата ?
kaloyanker написа:valdes18 написа:Имате ли проблеми с Булсатком през зимата ?
Понякога, но като цяло не !
DDFC_Supporter написа:Марти Камбуров написа:Пичове истината е булсатком, макар че тая чиния супер много ме дразни и ще и забия 2 шута някои ден. Просто за 15 лв имате българско,английско,италианско,испанско,руско първенство + НБА, хокей и тенис ... к'во друго ви трябва?
+1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта