Локо Сф - Черно море - 1:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Локо Сф - Черно море (14.05, Събота, 21ч.)

Мнениеот Sole » 15 май 2011 01:34

Mourinio написа:
ShooterMan написа:Поне имам някаква позиция защитавайки Маринчо глупака,а твоята е да плюеш по отбора дори в моментите когато е очевидно ощетяван и ограбван.Но за едно си прав-сега като накажат гребеца поне ще имаме нормален директор

Ти гледай нас да не накажат заради Маринчо глупака, не знам какво точно пише по правилник за подобно нещо

Сашо Диков прочете в Правилника с най-голямо за него съжаление,че за саморазправа на длъжностни лица от гостуващия отбор със съдиите мах наказание е 10000 лв глоба.
Левски на мача на Тича,където ги размазахме с 4:1,след червения картон на Рабех-цялата резервна скамейка на сините барабар с треньорите подгониха и блъскаха съдията по терена, но нито червени картони,нито наказания имаше за длъжностните лица на Левски :!:

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 15 май 2011 01:37

greenpeak след толкова много простотии,които си изписал тази вечер би следвало да си избил комплексите си.
По принцип съм против насилието в каквато и да е форма,но след такова престъпление от страна на А.Генов оправдавам Ерджан.
Всъщност се случи нещо много важно и хубаво.Недвусмислено беше показано,че ръководството държи на отбора и не може да продължава тази съдийска гавра спрямо ЧЕРНО МОРЕ.Това,че ще бъдем наказани не е абсолютно никакъв проблем за момента. Позитивите от атаката спрямо А.Генов ще дойдат в бъдеще.Предполагам помните,че възхода на Литекс започна след удари на Гриша Ганчев по сегашния съдийски шеф. Не е необходимо на всяка цена да играем в ЛЕ още тази година 2 или 4 мача.Може би беше справедливо мача да завърши равен,но не трябва това да се решава от съдия по този начин.Оставка за престъпната Гигова съдийска комисия.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 01:38

Sole написа:
Mourinio написа:
ShooterMan написа:Поне имам някаква позиция защитавайки Маринчо глупака,а твоята е да плюеш по отбора дори в моментите когато е очевидно ощетяван и ограбван.Но за едно си прав-сега като накажат гребеца поне ще имаме нормален директор

Ти гледай нас да не накажат заради Маринчо глупака, не знам какво точно пише по правилник за подобно нещо

Сашо Диков прочете в Правилника с най-голямо за него съжаление,че за саморазправа на длъжностни лица от гостуващия отбор със съдиите мах наказание е 10000 лв глоба.
Левски на мача на Тича,където ги размазахме с 4:1,след червения картон на Рабех-цялата резервна скамейка на сините барабар с треньорите подгониха и блъскаха съдията по терена, но нито червени картони,нито наказания имаше за длъжностните лица на Левски :!:

Саморазправа ок, но става въпрос за удар, ако го няма по правилник, вероятно няма да ни накажат с лишаване от домакинство, все пак поставям под съмнение и думите на Генов, че е бил удрян, според мен иска да отклони вниманието за глупостите, които направи на мача и ситуацията със скандалната дузпа, с която очевидно изпълняваше поръчка...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 01:45

На greenpeak колкото повече внимание му се обръща толкова повече простотии ръси, не че не ги ръси, когато не му обръща никой внимание, но тогава просто повтаря едно ии също нещо по 10 пъти, докато не се намери някой да му отговори, предлагам просто да не му четем повече творенията и да не му отговоряме

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 15 май 2011 01:49

зеления написа:
ShooterMan написа:
cristely написа:Стрелец, Славия са в клуба на пачките. Няма Левски, няма ЦСКА. Който им поръча музиката, на него ще свирят.

До Славия надали ще опрем,разбери го.Още в сряда се пука балона,да не говорим за събота когато идва Литекс,за да стане шампион.Един шампион никога няма да си позволи цирк и то в шампионския си мач,ще им ушият една 3-ка както ушиха на Локо Пд миналата година и станаха шампиони на Лаута...изобщо няма и да се замислят даже...Иначе става парадокс - 2 точки разлика преди последния мач...къде ще ходи Купата,кой ще награждават,я помисли?Литекс триумфира в събота,но мисля,че Сливен още ще ни даде билета

Стрелец, ти написа нещо много вярно в предния си пост, който по незнайни причини беше изтрит. А именно: щом нашите от ръководството са стигнали до там, че да бият онова говедо, значи ние наистина ще се борим за Европа. А това значи, че няма начин Литекс да легнат на Дузпокото. Поне в това домакинство Гигов отнася на 100% плувката. Въпросът е ние да не се издъним до края.

Или пък просто бяха твърде изнервени от безчинствата на помияра...Това, че му скочиха не означава, че ше гоним Европа, но означава, че не са безразлични към тима както поне аз досега ги усещах ...

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 15 май 2011 01:49

Генов по Канал3 първо заяви,че бил ударен от 2 пъти в гърдите.Но после на въпрос от Диков: "От кого и как?" Генов каза: Маринов НЕ ме е докосвал,само ме заплашваше, а Шабан ме хвана и ме ДРЪПНА 2 ПЪТИ за ризата.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 01:50

Не знам защо постоянно въртите лишаване от домакинство!Такова наказание НЯМА за бой-има глоби,има спиране на състезателни права за играчите и т.н.Какво домакинство ви гони?Не сме организатор на мача ние освен това.Диков прочете правилника,стига се преповтаряли мечтите на дузпаджиите,иска им се-но няма как. :lol:

ПС:Зеления и аз се чудя защо ми изтриха поста,след първоначалния афект се старая да спазвам добрия тон горе-долу :twisted: .Боя не е случаен,такава реакция ако не се борим за Европа?!Не се връзва.И още нещо-при 0:1 Гигов изпадна в истерия на трибуните,пушеше като комин!Беше видно,че не му се изпълнява поръчката и много добре знаеше,че ако Локо Сф не бие той отива на кино.Без 5 точки аванс и предимство в директните мачове те са АУТ ОФ ДЪ ГЕЙМ.Е,днес точките са 2 и нашо предимство,т.е. дори 1 хикс да направят(а те ще направят)-край.Аз не мисля,че ще сбъркаме в сряда и с Миньор,перничани запразниха-виж им мача с Черноморец,а и как обичат София-дори ако ние не можем те ще си вкарат автогол :lol: .Най-трудно ще е с Берое,които са силен отбор и формата им е по-добра от нашата точно сега.Да не мислим за тогава чак,да бием Калиакра,за разлика от Миньор те НЯМА да са екскурзианти и идват за 1 точка,т.е. 11 бетон отзад.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 15 май 2011 01:51

вижте хора с каква грамотност ни коментират из сайтовете :-)
"Аз незнам какжо изкате. Не една ,а три дузпи имаше за локото и чержен картон за танко.А ,пък и черно море ништо не играха."
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 май 2011 02:00

Все ми се струва, че Миньоро ще ни скочи здраво, не ми се вижда толкова лесен мач както твърди Стрелецът, нека първо да бием Калиакра, че да не стане като с Монтана, сметките ни излязоха криви, вече не смея да го броя за лесен мач и него след това, което стана с Монтана, a относно Доко, могат да вземат повече от 3 точки в следващите 3 мача единствено по не футболен начин

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 15 май 2011 02:07

Те Монтана, дето спортуват за здраве, ни скочиха, че Калиакра ли няма да ни скочи ... не дай си боже да загуби от Видима днес ... няма вече лесни мачове ... прекалено много шансове пропуснахме и дори и не зависи всичко от нас вече
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”