Смяна на съдийската комисия?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: смяна на съдийската комисия ?

Мнениеот boys85 » 15 май 2011 00:51

ЕМИЛ написа:отменен гол при 1-1 ,нали ..... ;)

Ами и при 1:1 и при 3:0 си е отменен гол. На вас спорните дузпи сигурно само при 4:0 ги свирят. ;) И те моля да ми обясниш как една победа за купата ни класира в Европа, че не се сещам... :roll:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 май 2011 00:52

ЕМИЛ написа:Черно море -Левски 4-1

по-голямо бутане от това няма.

радвам се, че продължава да те мъчи тоя мач.... и е смешно колко дълго таиш злобата от него в себе си и ето го сега подходящия момент да си го върнеш нали :lol:
само дето май този мач не ни класира за Европа :!: ...може би за финал за купата, или нещо от сорта :roll:
ясно е, че гол имаше.... но вярвай ми съдията не е сбъркал нарочно.... и знаеш ли защо - щото това е Левски :idea: ако беше друг отбор (без левски, цска, локо сф, литекс) можеше да спорим, че нарочно едва ли не е отменил гола..... ама вярвай ми ако беше видял като хората ситуацията нямаше да си позволи баш срещу Левскито така да се издъни, щото и той знае, че после ще проглушат света... Левски са свикнали да им помагат - в това няма нищо наредно, ама като един път съдията сбърка в нечия друга полза - светът вече не е същия :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 15 май 2011 01:01

Черно Море - Лески 2:3 какво повече да говорим ?? При Момиров никой не ни е бутал щото тогава имахме маччове от рода на Беласица - Черно Море 2:0

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 май 2011 01:11

откакто са дошли Тим изобщо не може да става въпрос за някакви уговорки при нас.... както тото уговорки, така и съдийски и всякакви.... това могат да го твърдят само хора с болни мозъци, които не гледат обективно или следят Черно море по-отдалеч.... първо, ако ни подпираха съдиите - аз щях да съм най-ядосан от цялата работа, щото имам уникално дразнещ дори и самия мен характер, че всяка несправедливост ме дразни ужасно много :oops: предпочитам да падаме 2:0 от беласица... или да правим 0:0 с монтана и с академик... ама да го правим без аванти :!: точно затова много се кефя на отбора в момента и ме прави щастлив, че си вървим напред въпреки всичко :idea: и някой да вземе да ми твърди, че подпирали Черно море..... съгласен съм всъщност, но само донякъде :
:arrow: съдиите подпират черно море, когато сбъркат неумишлено... това е първия вариант... и втория е - съдиите подпират черно море, когато черно море играе срещу по-слаб отбор в домакинските мачове.... обаче тук това се дължи на некадърността на реферите, които се влияят от Името.... и между другото се случва рядко... последното дето се сещам е срещу Ботев Плд като спестиха червен картон на вратаря ни и това естествено ме подразни, щото си беше чист червен картон :roll:
това са двата варианта даден съдия да подкрепи Черно море - ама беше изключително смешно и жалко, когато отвсякъде се изписаха някакви приказки след мача ни с левски как си купуваме мачовете, съдийската комисия била наша и какви ли не простотии.... и всичкото това заради малоумната грешка на съдията дето не призна редовния гол на левски :!: че и цяла съдийска комисия смениха, евала за което.... и сега видиш ли, щото вече нямаме съдийско лоби и ни режат :lol:
да, ама не..... някои грешки са умишлени, други не са.... лошото е, когато грешките не са както днеска :idea: :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 май 2011 01:17

С какво пък толкова сгафи съдията в този приспивно слаб мач? Може би, че не изгони Дянков?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 15 май 2011 01:27

1. Дянков е министър, не че не е за гонене де....но защо да гони Дяков?
2. Какво общо има победата за купата срещу Левски с 4:1 и свиренето срещу нас цял сезон?
3. Нямаше дузпа за Локо Сф, не ви ли стана ясно? То бива наглост....

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 15 май 2011 01:28

Геновчето сгавфи с това че ни окраде 2 точки с една дузпа, изсмукана от пърстите... ей с това сгафи
нямаше иначе как да ни бият/вземат точка
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 15 май 2011 01:33

Най-лесният начин да разбереш, че някой отбор го бутат съдиите в България?

[offtopic]Когато те подпират срещу Левски и ЦСКА. :!:[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 15 май 2011 01:36

При Димов Момиров беше и мача Левски - Черно Море 3:0 влязъл в историята с 2-те дузпи за домакините плюс ЧК на Дяков до 20-тата минута...бързо амнезията замъгли спомените на хората в Подуене относно истинските случки през ерата Момиров и колко тесли отнесе Черно Море тогава в бронзовия си сезон...но просто беше много много силен,за да бъде спрян дори извън терена-отмениха ни редовен гол в Сливен тогава,ама в 93 минута пак вкарахме и бихме...но какво ли се връщам към Момиров,човека при който биехте по 2 дузпи с ЧК до 20 минута-как бързичко забравихте когато Димо ви носеше на гръб...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 15 май 2011 01:37

Vojdek написа:Най-лесният начин да разбереш, че някой отбор го бутат съдиите в България?

[offtopic]Когато те подпират срещу Левски и ЦСКА. :!:[/offtopic]

Еми точно това е - нас не ни подкрепят срещу тези отбори.Справка - мача Черно Море - Геренци 2:3 - брутално рязани бяхме този мач, няма какво да припомняме....

Върни се в “Футбол - България”